hoi

Gaat het lukken om de punten in Leusden te houden?

Cor Osnabrugge-van Dongen

15-04-2018

Reageer

Na 2 dagen éénvaks korfbal door het Schoolkorfbal toernooi even wat opmerkingen geven, het is geslaagd door het enthousiame van alle deelnemers, her plezier van de toch jeugdige scheidsrechter, hiervoor een DIKKE PLUIM, de prima organisatie was voor ons (Heleen als bewaakster van de tijd en mijn persoontje als omroepster) heel gezellig en fijn om te doen.Nu dan weer het gewone korfbal m.a.w. de competitie. De A 1 moest het opnemen tegen A.W.D.T. en had daar een zware dobber aan.

Bij het basisteam ontbraken Marco( blessure) en Zoé ( schoolactiviteit) maar werden goed vervangen door Jantine en Jasper. De beginfase ( de eerste helft) was voor AWDT en keek het team van Heleen en Kjell al snel tegen een achterstand aan van 0-7 alvorens Jorg 1-7 op het score liet zien,maar ook hier volgden 2 doelpunten van de gasten 1-9. Hester kreeg een strafworp mee, deze werd door Niels afgerond 2-9 dat gevolgd werd door de strafworp voor Niels die ook zelf maakte 3-9. Het werd toch leuker want ook Tygo kreeg een strafworp mee , nu was het Jasper die scoorde 4-9.We kunnen ook scoren zonder straworp en dat deed Anna 5-9 dus we kropen dichterbij want weer een strafworp voor Niels en die was ook raak 6-9. Een vrije bal voor de gasten 6-10. Een goed aangespeelde bal van Tygo voor Jasper en ook die ging door de mand 7-10 en het volgende doelpunt kwam ook van Jasper 8-10.

Op de tribune dachten we dat het misschien gelijk zou worden net voor rust maar het werd 8-11 maar hoewel er een strafworp werd gemist door de gasten ging er een afstandbal wel door korf 8-12. Net voor rust scoorde Tygo 9-12 dus was alles nog mogelijk. Na rust werd gelijk 2 doelpunten gescoord door AWDT 9-14 nu zag Niels zijn schot achter de korf in de mand verdwijnen 10-14 als antwoord scoorde AWDT door een strafworp 10-15. Niels zag zijn kans schoon en haalde uit 12-15 weer een strafworp tegen 12-16 na een gemiste strafworp van de tegenpartij werd er gewisseld Jasper eruit en Jelle erin, maar AWDT bleek zuiver op schot te zijn want ze liepen uit 12-17,12-18 daarna de terugwisseling van Jasper/Jelle en weer een een strafworp die Niels benutte 13-18 maar de rek was eruit want de gatsen liepen uit tot 13-23. Jasper benutte nog een strafworp 14-23 en nadat AWDT 14-24 en 14-25 was het laatste doelpunt voor Jorg 15-25 .

Helaas de punten bleven niet in Leusden,nog even de doelpuntenmaker: Niels(6),Jasper(5),Jorg(2),Anna(1) en Tygo(1). a.s. Zaterdag de wedstrijd tegen Dalto wie weet wat er dan uit de bus komt. 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×