hoi

Antilopen Midweek trapt af in nieuwe sporthal

Rob de Peuter

13-03-2018

Reageer

Aankomende donderdagavond is het de eer aan de Midweek van Antilopen/Lancyr Deelen om “onze” sporthal in te wijden.

Net als het vlaggenschip strijd de Midweek in de onderste regionen. Alleen heeft dat voor de Midweek geen gevolgen. Veel lager kunnen we namelijk niet spelen. Maar daar gaan wij niet onder gebukt. Integendeel. Midweek is een gezellige samenstelling van meer en minder ervaren spelers tussen de 30 en 60 jaar waarbij het spelplezier boven alles gaat.

Nu is dat natuurlijk niet altijd het geval. Als dat fluitje klinkt, viert het fanatisme de boventoon en kunnen we soms heel onredelijk worden. Want iedereen is in zijn/haar hoofd nog altijd die 18-jarige speler die alles kan en dan is het heel vervelend als je een oor wassing krijgt van een jongere tegenstander. We zetten dan iets meer de zorgvuldig verzamelde kilo’s in de strijd en doen aan heuse tempowisselingen (of dalingen beter gezegd).

Donderdagavond om 20.00 uur is de kraker om de laatste plek tegen Meeuwen. Uit hebben we er een gelijkspel uit kunnen slepen. Alleen bij winst gaan we ze voorbij in de ranglijst.

Kom de nieuwe sporthal testen of de akoestiek net zo fantastisch is als het uiterlijk. Het zou toch  fantastisch zijn als bij deze formele openingswedstrijd de Midweek 10x zo veel publiek trekt dan gemiddeld. En dan leggen we de lat echt niet zo hoog cheeky.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×