hoi

Kom laat je horen!

Lieke Pouwels

12-03-2018

Reageer

Na een prachtig kampioenschap van de C1, mogen deze toppers aankomende zaterdag 17 maart schitteren op het NK 1e klasse. De spelers kunnen natuurlijk niet zonder de steun van de antilopensupporters en daarom willen wij met zoveel mogelijk supporters aanstaande zaterdag richting Harderwijk gaan.

 

Het NK zal plaatsvinden in sportcomplex De Sypel, Parkweg 4, te Harderwijk en naar verwachting begint daar de voorstelronde om 10:30.

 

Het is handig om samen naar Harderwijk toe te reizen, zodat we daar samen aankomen en zoveel mogelijk mensen mee kunnen nemen. Het plan is daarom om rond 9:30 te verzamelen bij de parkeerplaats voor de kantine, zodat alle supporters uiterlijk om 9:45 kunnen vertrekken richting Harderwijk.

 

Als je graag mee wilt naar het NK maar nog geen vervoer richting Harderwijk hebt kan je dit doorgeven aan Lieke. Ook als je al wel vervoer hebt naar Harderwijk, maar nog wel wat plekjes over hebt in de auto, zou het fijn zijn als je dat doorgeeft aan Lieke, zodat we zo efficiënt mogelijk met volle auto's met supporters kunnen vertrekken.

Lieke kan je een berichtje sturen op het nummer 0681812468 of een mailtje via lcp@live.nl en zo hopen wij dat we met genoeg mensen zijn om de C1 toe te juichen en er een mooie dag van te maken.

Tot zaterdag!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×