hoi

Facilitaire Zaken tijdens de Avond van Antilopen

Bert vanden Oever

12-02-2018

Reageer

Het was erg goed om te zien, dat er veel leden interesse toonden in wat er nu in en rondom het Clubhuis staat te gebeuren, met de opening van de Sporthal en de verbouwing van de keuken en het vrijgekomen oude materiaalhok voor de deur. In twee grote groepen is er door Bert, met hulp van de 3D beelden op de website, verteld en getoond hoe het eruit gaat zien.

Vrijwel iedereen was gecharmeerd van de plannen en men zag overwegend de voordelen ervan in. Met name de  mogeijkheden van de extra ruimte, als deze multifunctioneel zou worden en de vergroting van de keuken werd toegejuicht. De indeling en de routing leek ieder logisch overkomen, als blijft het lastig om vanaf een scherm en met uitleg een echt beeld te vormen.

Kritisch was men over de invulling van de keuken en hoe hier op een beheersbare wijze in gewerkt kon worden, met een groter aanbod aan (gezond) eten. De verwachting is dat dit met de ouders wel een goede invulling gaat lrijgen, maar dit zal zeker een uitdaging worden voor het Team Clubhuis. Ook de regels en voorwaardes voor de bereiding van het eten, was een aandachtspunt voor velen. Verrassing was er ook, door de gestelde tijdlijn, namelijk dat dit voor de start van het aanstaande veldseizoen in het voorjaar klaar zou zijn.

Inmiddels zijn er grote voorderingen gemaakt door Bloemendal en is het straks aan ons als leden en Team Clubhuis om de ruimte in te vullen. Via de website en via Facebook kan iedereen de voortgang volgen.

Wij kunnen straks handig handen gebruiken ( naast die al aangeboden handen) om de ruimtes in te richten en alles netjes en opgeruimd te krijgen. En wie zich nu al aangesproken voelt om bij te dragen in de ontwikkeling van onze keuken, is uiteraard ook van harte welkom!

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×