hoi

3 maart: Opening nieuwe sporthal - Sportcentrum Buiningpark

Eline Huijzendveld

12-02-2018

Reageer

Op zaterdag 3 maart 2018 is het zover. De nieuwe sporthal, naast ons clubhuis, wordt geopend! Deze dag willen de gemeente, de overige betrokken sportverenigingen en natuurlijk ook wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We nodigen alle (oud) leden, ouders en geïnteresseerden graag uit voor alle feestelijke activiteiten op deze dag.

 

Programma:

•  13:30 uur Officiële opening Sportcentrum Buiningpark
Een Ludieke opening met de wethouders, raadsleden, alle leden van sportverenigingen en geïnteresseerden uit Leusden en omgeving.

•  14:30 uur Start sportcircuit
Alle kinderen uit Leusden kunnen in de sporthal sporten en spelen. Er zullen 7 sporten te doen zijn, waaronder korfbal(!). Voor elke sport die je doet krijg je een stempel, wanneer je jouw volle spaarkaart inlevert dan maak je kans op een prijs. Dus neem je sportkleren mee!

•  16:30 uur Kinderdisco
Het oude opberghok voor materiaal is omgebouwd tot een nieuwe multifunctionele ruimte en nu ook vanuit onze kantine bereikbaar! Vanaf 16:30 uur zal de muziek hier losbarsten voor onze korfbalkinderen tot met de D teams! Voor een klein hapje en drankje wordt gezorgd.

•  17:00 uur Avondeten – Volwassen- en kindermenu
Op eigen kosten is er van 17:00 uur tot 19:00 uur de mogelijkheid om avond te eten in de kantine. Keuze uit een (verse) hamburger of saté schotel (incl. friet en salade) of een broodje knakworst.

•  19:00 uur Vrij Korfballen, handballen en korfschieten (voor (oud) leden, ouders en kinderen)
Kom allemaal schieten of doe mee aan een wedstrijdje (korfbal of handbal). Het concept van zomertraining maar dan in onze nieuwe sporthal! Gezellig met elkaar een wedstrijdje spelen of schieten, wat jij wilt/kunt!

•  19:30 uur Officiële opening sporthal met Antilopen
Met alle (oud) leden en ouder en betrokkenen luiden we de sporthal in! Wees hierbij een mis dit niet!

•  20:00 uur Feestavond en vrij korfballen
Na de officiële opening is er een borrel/feest in de kantine. Het feest zal tot ’s avonds laat doorgaan. Tevens is er nog steeds de mogelijkheid om vrij te korfballen. Vanaf nu is de sporthal de hele avond beschikbaar voor Antilopen!

Dresscode voor de hele dag en feestavond is rood/zwart.
En natuurlijk mag je ook je Antilopen kleding aantrekken! Wanneer je ook in de sporthal een balletje wilt schieten, denk er dan over na om je sportschoenen mee te nemen.

We zien jullie graag op zaterdag 3 maart!

Groet,
Het bestuur van K.C. Antilopen

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×