hoi

Verbouwing in het Clubhuis: de Keuken en het 'oude' Materiaalhok worden onder handen genomen!

Bert vanden Oever

03-01-2018

Reageer

Als we straks het hele jaar in ons eigen Clubhuis mogen blijven met de Sporthal naast ons, is het van belang dat we er ook optimaal van gaan profiteren. Een eigen thuis waar je alles kan doen door het hele jaar heen en waar alle ruimte is om dat te doen. Klaar voor de toekomst, om regelmatig eten aan jullie te bieden. Alle reden om het Clubhuis eens flink te gaan upgraden en te gaan verbouwen!

Want straks is er geen Monet, Verhagen of Jumbo om de hoek en er is wel (lekkere) trek. Klaar om teambesprekingen, indoor trainingen en (team)avondjes in te houden, terwijl alle andere activiteiten ook gewoon doorgaan.

Afgelopen jaar heeft dat plan ook vorm gekregen en we gaan, met hulp van Bloemendal aan de slag! Het oude Materiaalhok wordt een multifunctionele, aparte ruimte waar je vanuit het Clubhuis in komt. De Keuken krijgt een stukje erbij ( waar nu de kampspullen staan) en zal in zijn geheel die kant opschuiven, met een groot doorkijkluik naar de rest van het Clubhuis. De opslag van de dranken en andere voorraad zal naar de andere kant van de keuken verhuizen.

Het doel is dat we meer ruimte en mogelijkheden krijgen om meer en gezonder eten te maken en serveren, wat ook van groot belang is voor onze inkomsten. Ook is het fijn, als we meer en gescheiden ruimte tot onze beschikking hebben om in het Clubhuis te doen wat we willen. Wedstrijdbesprekingen, trainingen, teamavondjes of vergaderingen, alles moet kunnen als we ook het hele jaar in het Clubhuis zijn. De Laheij kamer wordt opslag, de Osnabrugge kamer wordt een kleinere, maar nette bespreekkamer en de bestuurskamer wordt dan ook weer echt bestuurskamer.

Al met al een heel gaaf plan en heel erg goed voor de toekomst van Antilopen, maar met name heel fijn voor alle leden. OM dit voor elkaar te krijgen, kunnen we jullie hulp zeker goed gebruiken, dus ben je handig of sterk en wil je graag helpen: neem dan even contact op met Bert!

Benieuwd hoe dit er uit komt te zien: bekijk deze link en "loop" door de nieuwe keuken en multifunctionele ruimte heen: http://www.antilopen.nl/clubhuis/3d/

Wil je nog meer weten, schiet mij, Ronald of Jelle gerust aan!

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×