hoi

Parels voor de Zwijnen

Rein van Soest

12-12-2017

Reageer

Binnen Antilopen zijn er een aantal veranderingen op komst. Deels door omstandigheden, waaronder de nieuwe sporthal, en deels omdat leden binnen de club zich inzetten voor verbeteringen in de club. Vooral op gebied van vrijwilligers en technisch beleid zijn de veranderingen groot.

Op zich juich ik initiatief en verandering toe maar ik had afgelopen tijd sterk het gevoel dat nieuw beleid al werd uitgevoerd nog voordat het was besproken met de leden. Dit vond ik niet juist en daarom heb ik eind september aangedrongen op het uitstellen van de Avond van Antilopen. Dit gaf ons de tijd om het nieuwe beleid en de bijbehorende consequenties op papier te zetten en goed bespreekbaar te maken in de Avond van Antilopen.

Op 8 december was het dan zover, de Avond van Antilopen. Het bestuur had een nieuw beleidsplan op papier gezet en het kon besproken worden. Net als vorig jaar zou er gediscussieerd worden in groepen. Helaas, door een te lage opkomst is de Avond van Antilopen op de avond zelf afgelast.

Het is erg teleurstellend om te zien hoe weinig (spelende) leden de moeite hebben genomen om zich te verdiepen in het voorgestelde beleid. Ook als je niet van de discussie houdt kan je je laten informeren over de plannen en luisteren hoe anderen er naar kijken. Blijkbaar is het voor velen niet interessant genoeg, terwijl het hen wel direct raakt.

De moeite die ik, samen met de andere bestuursleden en de TC, heb gestoken om nieuw beleid bespreekbaar te maken lijkt tevergeefs geweest. Er komt nog een herkansing, hopelijk met een betere opkomst.

Alle leden die wel zijn gekomen wil ik hartelijk danken voor hun aanwezigheid.

Met vriendelijke groet,
Rein van Soest.

Reacties

Cor Osnabrugge-van Dongen 12-12-2017

Het was inderdaad een grote teleurstelling ook voor ouderen van de vereniging dat er zo weinig spelende leden aanwezig waren, ik weet uit ervaring wat voor werk er verzet moest worden om alles goed op de rails te zetten en daar wil ik mijn waardering hierbij uiten. Antilopen staat bekend als een gezellige en goed georganiseerde vereniging maar daar moeten we allen aan meewerken dus een oproep "Kom op de avond van Antilopen"deel 2. Bestuur bedankt voor al jullie werk . Cor

Karen Schipper 12-12-2017

Ik sluit me aan bij Cor. Zeker spelende seniorenleden schitterden door afwezigheid. Op enkelen na natuurlijk. Probeer er bij de herkansing te zijn. Speel- en trainplezier kan er alleen zijn door goede organisatie. Steun die mensen die daar dagelijks mee bezig zijn.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×