hoi

Helaas niet beloond met een punt

Paul Ockerse

11-12-2017

Reageer

Deze zaterdag togen we naar Zaandam waar ZKV de tegenstander was.Heleen mocht de Audi van Paul gebruiken omdat hijzelf niet kon rijden. Nou het ging prima hoor de na-vigatie werd met de hulp van Tygo ingesteld en we gingen op weg. Ondanks het wisselvallige weer kwamen we allemaal ruim op tijd aan zodat er lekker warm gelopen kon worden.

Iedereen had een heerlijk gevoel en dachten nou die hatelijke nul moest nu maar verdwijnen. Marco,Tygo,Quinty en Zoe begonnen in de aanval.Jorg,Niels,Hester en Anna in de  verdediging.De eerste aanval van ZKV leverde niets op maar die van Antilopen wel. Tygo,Marco en Jorg scoorden 0-3 . ZKV was wakker geschud en zij scoorden ook 3x dus gelijk 3-3. Jorg en Hester brachten de stand via doorlopers op 3-5. ZKV kreeg een vrije bal die werd benut 4-5. Weer een mooie aanval waaruit Tygo scoorde 4-6.Toch ook weer een doelpunt  voor ZKV 5-6.Het was Jorg die van afstand raak schoot 5-7.ZKV bracht de stand weer gelijk door twee maal te scoren 7-7. Niels liet zien dat hij de bal ook wel in de korf kon schieten7-8, Anna deed hetzelfde 7-9.Toen stokte het scoren bij Antilopen en niet bij ZKV die  scoorden 4x dus werd de stand 11-9. Deze keer geen hangende moppies maar doorgaan. Tygo scoorde 2maal waarvan een strafworp 11-11.Daarna toch weer ZKV 12-11.Niels scoorde dus weer gelijk12-12 het was bijna rust dus proberen deze stand te behouden. Helaas was het toch weer ZKV die met een voorsprong ging rusten 13-12.

ZKV was de eerste die na de rust scoorde 14-12.Anna en Jorg scoorden beiden 14-14. Daarna Marco via een doorloper en Tygo van afstand 14-16. Het was jammer dat ze dat voorsprong niet konden uitbreiden zodat ZKV weer in de wedstrijd kwam zij scoorden wel vier keer dus stonden weer voor. 18-16.Niels bracht de stand viaveen mooi afstandschot op 18-17 het kon nog. Toch weer ZKV die het verschil weer op twee punten bracht 19-17 en de tijd was tekort om de winst mee te nemen al scoorde Tygo de aansluiter 19-18 een gelijkspel was nog mogelijk helaas lukte ook dat niet.

Maar als jullie de komende wedstrijden met zoveel inzet spelen komen de punten zeker. Wij(vader Niels, vader en moeder Marc,vader Zoe en oma Tygo) hebben genoten van de wedstrijd.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×