hoi

Ottenschot Letselschade verlengt sponsorschap met 5 jaar!

Eline Huijzendveld

05-12-2017

Reageer

KC Antilopen is zeer blij met de verlenging van onze jeugdhoofdsponsor Ottenschot Letselschade. Daarmee verbinden wij het sympathieke bedrijf uit Almelo (met ook vestigingen in Amersfoort en Heino) voor opnieuw 5 jaar aan de talentvolle jeugd van onze club. Afgelopen zaterdag werd het verlengingscontract officieel getekend door directeur Gerard Kloppenburg en poseerden Antilopen A1, B1 en C1 tussen de wedstrijdbedrijven door met hun nieuwe sponsorkleding.

Ottenschot Letselschade staat vierkant achter de ambitie van Antilopen nog verder te groeien naar een grote en stabiele vereniging, waar iedereen welkom is en waar iedereen zijn/haar steentje bijdraagt aan een succesvolle club. De plannen en visie achter deze ambitie maakten de beslissing tot verlenging van Ottenschot daarom gelukkig geen lastige keuze.

Gerard Kloppenburg genoot voor en na de ondertekening nog van de wedstrijden van de C1 en de A1, en gaf daarbij aan nogmaals namens Ottenschot trots te zijn te kunnen bijdragen aan onze mooie club.

Gerard en het hele team achter Ottenschot Letselschade: hartelijk dank in jullie vertrouwen in onze club, wij gaan er wederom een mooie samenwerking van maken!

Over Ottenschot Letselschade, uit een eerder (Sinterklaas)interview met Gerard  (klik hier voor het volledige interview)

(…) Waar hij nog meer met veel passie over praat én de nodige expertise heeft opgebouwd is zijn bedrijf. Als ex-politie agent zag Gerard veel voorbeelden van schadegevallen en slachtoffers die niet goed werden geholpen. En dat frustreerde steeds meer. Zo is het zaadje geplant van zijn wens tot de opbouw van een schadebedrijf dat wél persoonlijke betrokkenheid toont en met het slachtoffer mee denkt. De kracht van Ottenschot Letselschade is dan ook de ‘echte’ klantgerichtheid en een team van medewerkers die dat met veel inlevingsvermogen waar maakt. “Schade is gewoon nooit leuk, maar je verdient altijd maximale aandacht.”

En zo staat Ottenschot Letselschade ook bekend; met persoonlijke betrokkenheid in woord en gebaar. Want naast een telefonische intake (makkelijk) en aan-huis-bezoeken (service) denkt het bedrijf mee in pragmatische en structurele oplossingen, waar de klant behoefte aan heeft. Met als doel de kwaliteit van leven na de schade te verbeteren. Altijd op zoek naar de manier om de klant dat beetje extra te geven, altijd met succes en altijd zonder kosten voor de klant. Als mooi voorbeeld van die betrokkenheid verhaalt Gerard over een echtpaar dat hij na een trauma op reis naar Amerika heeft gestuurd. “Natuurlijk zorgden we ook voor afhandeling van alle schade, dat is vanzelfsprekend. Maar door ze ook op reis te sturen, konden ze er echt even uit om bij te komen en hebben ze nu zelfs positieve herinneringen aan een tijd die eigenlijk heel naar was.”

Gerard straalt als hij vertelt hoeveel voldoening hij haalt uit het van A tot Z invloed kunnen uitoefenen op het proces. Precies wat hij voor ogen had bij de overstap van agent naar letselschade specialist. Alhoewel Gerard af en toe nog met weemoed terugdenkt aan zijn politietijd. Toch blijkt dat leven nooit ver weg: zo heeft zijn zoon het agentenstokje overgenomen en hielp Gerard onlangs nog een agent om een dronken agressieveling op te pakken.(…)

Vanaf vorig jaar augustus heeft Ottenschot Letselschade, met Gerard Ottenschot als contactpersoon, de familie Aikema bijgestaan, na het ongeval van Antilopenspeler Gerwen.

Oftewel: schade? Bel Ottenschot Letselschade direct. Die laten je niet in je hempie staan.

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×