hoi

Gaat het vandaag lukken om de punten mee te nemen ?

Cor Osnabrugge-van Dongen

25-11-2017

Reageer

Vanmorgen gingen de Duifjes op weg naar Driebergen voor de wedstrijd van de A1 tegen Dalto A2, daar aangekomen zagen we dat de opstelling een verandering had ondergaan. Was dat omdat Marco niet aanwezig was of probeerden de coaches op die manier de ploeg te motiveren?

Dat leek in het begin te lukken en Anna maakte het 1ste doelpunt 0-1 maar de gelijkmaker volgde hierop 1-1, niets aan de hand en dat bleek want Quinty scoorde 1-2 en Niels volgde haar voorbeeld 1-3. zou het dan toch lukken? Helaas met 2 punten kwam Dalto langszij en werd het gelijk 2-3, 3-3. Quinty kreeg een strafworp mee maar helaas werd die gemist en kwam de klad erin en we keken tegen achterstand van 4 doelpunten met de rust 7-3.

De moeder van Quinty vroeg zich af hoe de ploeg uit de kleedkamer zou komen, maar het was Dalto die uit een strafworp 8-3 maakte en ook onze ploeg kreeg een strafworp die er nu wel inging door Niels die het voltrok 8-4. Er volgden weer 2 doelpunten van Dalto 10-4 en het lukte maar niet om dichterbij Dalto te komen al kreeg Jorg ineens vleugels en met 2 doelpunten stond er 10-6 op het scorebord. Er volgde een wissel Matthijs eruit en Jelle erin. Het geluk zat niet mee, eerst kreeg Dalto een strafworp mee 11-6 en nog een delpunt tegen 12-6. Een actie van Jorg die met een doorloper scoorde 12-7, het ging even om en om 13-7, 13-8 door Matthijs,14-8 en 15-8 uit een vrije bal en het was weer Jorg die raak schoot 15-9, warempel we kregen weer een strafworp te nemen en deze werd door Anna mooi afgerond 15-10. Niet te vroeg juichen waar daar was Dalto weer 16-10, een klein kansje werd door Quinty benut 16-11 en  nog een doelpunt van Jorg die begon warm te draaien 16-12 maar dichterbij kwamen we niet terwijl Dalto  nog verder uitliep en met 3 doelpunten de eindstand bepaalde 19-12.

Jammer maar de strijd was gestreden en al zag het er op het eerst veel belovend uit het heeft weer niet zo mogen zijn.
De doelpuntenmakers waren vanmiddag: Jorg(5), Niels(2), Quinty(2), Anna(2) en Matthijs(1).

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×