hoi

Avond van Antilopen op vrijdag 8 december 2017

Cindy Goedknegt

24-11-2017

Reageer

Van uitstel komt geen afstel… De Avond van Antilopen (AvA), voorheen de Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAV), wordt gehouden op vrijdag 8 december.

De verandering van opzet van de JAV vorig jaar bleek een succes. Ook dit jaar houden we daarom een Avond van Antilopen in plaats van een JAV. Een van de reacties die het bestuur kreeg was: “Het was minder langdradig en iedereen kon zelf bepalen welke informatie hij of zij wilde horen. Ook de mogelijkheid om vragen te stellen in een klein groepje leverde leuke invalshoeken en discussies op.

Was je er vorig jaar niet en ben je benieuwd naar deze opzet, kom dan meepraten over de zaken binnen de club die jou aangaan en interesse hebben. Ben je niet zo’n prater, maar wil je wel weten wat er allemaal speelt binnen de club? Kom naar de Avond van Antilopen! Het bestuur vindt het namelijk erg belangrijk dat jij, als lid, over de ontwikkelingen hoort en de mogelijkheid krijgt om mee te praten.

Het bestuur nodigt alle stemgerechtigde leden uit voor de Avond van Antilopen op vrijdag 8 december 2017. Je bent stemgerechtigd wanneer je op 1 juli 2017 15 jaar of ouder bent en wanneer je als ouder van een jeugdlid ‘ouderlid’ bent. Je bent ook van harte welkom wanneer je niet stemgerechtigd bent!

Vanaf 19:30 uur is het clubhuis open en de vergadering start om 20:00 uur. De agenda van de avond is:
1.       Opening en agenda
2.       Mededelingen
3.       Ingekomen post
4.       Avond van Antilopen met de gespreksonderwerpen:
        · Financiële kant van Antilopen;
        · Korfbal technische zaken;
        · Facilitaire kant van Antilopen;
        · Vrijwillige taken vs. verplichte taken voor de leden;
​        · Rookvrije vereniging of niet?
Pauze
5.       Notulen JAV/AvA 28 oktober 2016
6.       Jaarrekening, begroting en rapportage kascommissie
7.       Jubilarissen en de uitreiking van de Prestatiebeker en de Lanic-Trofee
8.       Bestuurssamenstelling
9.       Rondvraag
10.   Sluiting

De vergaderstukken zal binnenkort via een mail aan alle stemgerechtigde leden verzonden worden. Op de avond zullen enkele inkijk-exemplaren van het boekje beschikbaar zijn, neem daarom je eigen exemplaar mee.

Leden en ouderleden die niet op de AvA aanwezig kunnen zijn, dienen zich af te melden bij de secretaris. Dit kan per e-mail via secretaris@antilopen.nl. Uitsluitend deze afmeldingen worden in behandeling genomen.

Ben je verhinderd, maar wil je wel dat jouw stem meetelt? Dan kunt bij je afmelding een stemmachtiging afgeven aan iemand die wel aanwezig zal zijn. Stemmachtigingen tellen echter niet mee met het aantal stemgerechtigde leden dat bij aanvang van de vergadering aanwezig moet zijn. Een stemmachtig telt alleen wanneer er over een onderwerp gestemd moet gaan worden.

Wij verwachten een goede opkomst van zowel oudere als jongere leden.

Het bestuur K.C. Antilopen/ Lancyr Deelen

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×