hoi

Sponsor in de spotlight: Jan Huisman Makelaardij…

Rianne Schenk

20-11-2017

Reageer

Op een regenachtige zaterdag, de dag waarop dochter Meike kampioen kon worden met de E2, kwam echtpaar Jan en Marjan Huisman hand in hand de kantine binnen gelopen. Zo’n stel waarbij 1+1 niet 2 maar 3 is, dat zie je meteen. “Ja, dat klopt”, begint Jan, “we vinden elkaar ‘wel’ leuk…” “…En we vullen elkaar goed aan” voegt Marjan er letterlijk en figuurlijk toe. Een belangrijke basis om samen een makelaarskantoor te kunnen runnen, zoals zij doen met Jan Huisman Makelaardij. 12 Jaar geleden nam Jan de gedurfde stap om –na vele jaren ervaring als makelaar in loondienst- zijn eigen kantoor te beginnen. Midden in de door hun geliefde Utrechtse Heuvelrug, met Leusden als standplaats.

En om in die standplaats iets extra’s te kunnen betekenen, besloten zij om de korfbalclub te sponsoren waar hun jongste dochter zoveel plezier beleeft: KC Antilopen! Daarom prijkt het logo van Jan Huisman Makelaardij sinds kort op het tenue van Antilopen E2. Zelf heeft Jan een basketbalachtergrond, nu doet hij vooral aan racefietsen. Marjan blijkt een echte topsportachtergrond te hebben, lag jaar in jaar uit om 05.00u in het zwembad, wat resulteerde in een 4e plek 100m schoolslag op het NK. Tegenwoordig komt ze met bootcamp aan haar beweging.

Als Jan vol enthousiasme vertelt over zijn bedrijf, is niet te zeggen wanneer de ‘vakman’ of wanneer ‘de persoon Jan’ zelf spreekt. En dat is misschien juist ook wel wat het bedrijf zo uniek maakt: expertise gecombineerd met de oprechte toewijding om klanten te helpen hun huis te ver- of aankopen. De persoonlijke aandacht, tijd, een goed netwerk, de juiste communicatietools en kennis van zaken maakte dat al veel klanten na verloop van tijd terugkeren als klant voor de volgende stap in hun huizen carrière. Tel daarbij de inspanningen van Marjan voor “eigenlijk alles op kantoor” en flexibiliteit die zij als eigen ondernemer kunnen hebben op en de gouden combinatie is gemaakt. Alhoewel ze ook wel aan die flexibiliteit moesten wennen: het bereikbaar zijn als je net op vakantie bent of even alleen iets met het gezin wilt doen. “Verder is het het mooiste vak wat er is, het is fantastisch mensen te kunnen begeleiden bij zo’n een grote mijlpaal in hun leven. En een voorrecht dat in deze prachtige omgeving te kunnen verzorgen.”

Praten met dit stel over hun vak en bedrijf is aanstekelijk: binnen no time zijn we een halfuur verder en missen we bijna de start van Meike haar belangrijke wedstrijd. Gelukkig hoeven ze de regen niet voor niets te trotseren: Antilopen E2 wordt kampioen! Als het team na de wedstrijd champagne krijgt uitgereikt voor het sponsordoek van Huisman Makelaardij en Jan volop foto’s maakt, is duidelijk dat Jan en Marjan op dat moment vooral hele trotse ouders zijn. Het laatste ingrediënt voor een hele fijne Antilopen-sponsor… Jan en Marjan: bedankt voor jullie belangrijke bijdrage!

Voor meer informatie, contact, hun diensten en huidige aanbod, kijk op www.janhuismanmakelaardij.nl

 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×