hoi

Grote clubactie 2017!

Franny van Woerkom

14-11-2017

Reageer

Beste leden,

Ook dit jaar zijn er al een hoop loten verkocht, de tussenstand staat op 735 loten! Van elk verkocht lot is er 2,40 voor de club en we zijn erg blij dat onze jeugdleden zo fanatiek zijn geweest en hierdoor een geweldige bijdrage leveren aan onze club.

Binnenkort zullen we bekend maken welke personen en welke teams de meeste loten hebben verkocht. Aanstaande zaterdag staat de doos om de boekjes in te leveren nogmaals in de korf. Zoals jullie weten speelt de selectie zaterdag thuis, dit is een mooie gelegenheid om nog loten te verkopen, neem je boekje mee naar de hal en ga op de tribunes langs en bij de spelers van de seniorenteams. Voor degene die hun boekje al hebben ingeleverd zal ik een aantal lege boekjes op de jurytafel neerleggen, vergeet ze dan niet om ze na de wedstrijd weer in de doos te doen zodat ze ingevoerd kunnen worden. Help ons richting de 800 loten!

Voor degene die zaterdag niet in de gelegenheid zijn om nog loten te kopen, kan het ook online. https://clubactie.nl/actie/KorfbalclubAntilopen

groetjes Miranda en Franny

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×