hoi

Ottenschot Letselschade geeft Sinterklaastintje aan Antilopen – Victum

Rianne Schenk

07-12-2014

Reageer

De wedstrijdbal van Antilopen 1 – Victum 1 werd gesponsord door Antilopens jeugdhoofdsponsor Ottenschot Letselschade. Directeur Gerard Kloppenburg was om die reden bij de wedstrijd aanwezig en verzuchtte na afloop dat een wedstrijd kijken bijna even inspannend is als meedoen. “Ik ben echt zo’n type die dan met mijn lichaam naar voren of achter beweegt om die bal een ‘extra zetje’ te geven, haha, net alsof je zo’n computerspel speelt.”

Gerard is als ‘korfballeek’ begonnen, maar begint steeds meer van het spelletje te begrijpen. Na vroeger zelf fanatiek te hebben getennist (nu fitness) en met twee voetballende zoons, kan hij korfbal steeds meer waarderen. Openhartig vertelt hij naast het sporten vooral zijn ontspanning te vinden in zijn grote tuin (“maar die groene vingers moet ik nog krijgen hoor”), klussen aan zijn huis (“ik heb wel twee linkerhanden, maar ach, ik doe mijn best”) en muziek (“vooral soul en jaren ’80, daar kan ik nog soepel op bewegen”). Verder legt hij veel wandelkilometers af over heel de wereld en vertelt hij vol passie over zijn avonturen in met name Brazilië, Cuba, Amerika en Canada.

Waar hij nog meer met veel passie over praat én de nodige expertise wel al heeft opgebouwd is zijn bedrijf. Als ex-politie agent zag Gerard veel voorbeelden van schadegevallen en slachtoffers die niet goed werden geholpen. En dat frustreerde steeds meer. Zo is het zaadje geplant van zijn wens tot de opbouw van een schadebedrijf dat wél persoonlijke betrokkenheid toont en met het slachtoffer mee denkt. De kracht van Ottenschot Letselschade is dan ook de ‘echte’ klantgerichtheid en een team van medewerkers die dat met veel inlevingsvermogen waar maakt. “Schade is gewoon nooit leuk, maar je verdient altijd maximale aandacht.”

En zo staat Ottenschot Letselschade ook bekend; met persoonlijke betrokkenheid in woord en gebaar. Want naast een telefonische intake (makkelijk) en aan-huis-bezoeken (service) denkt het bedrijf mee in pragmatische en structurele oplossingen, waar de klant behoefte aan heeft. Met als doel de kwaliteit van leven na de schade te verbeteren. Altijd op zoek naar de manier om de klant dat beetje extra te geven, altijd met succes en altijd zonder kosten voor de klant. Als mooi voorbeeld van die betrokkenheid verhaalt Gerard over een echtpaar dat hij na een trauma op reis naar Amerika heeft gestuurd. “Natuurlijk zorgden we ook voor afhandeling van alle schade, dat is vanzelfsprekend. Maar door ze ook op reis te sturen, konden ze er echt even uit om bij te komen en hebben ze nu zelfs positieve herinneringen aan een tijd die eigenlijk heel naar was.”

Gerard straalt als hij vertelt hoeveel voldoening hij haalt uit het van A tot Z invloed kunnen uitoefenen op het proces. Precies wat hij voor ogen had bij de overstap van agent naar letselschade specialist. Alhoewel Gerard af en toe nog met weemoed terugdenkt aan zijn politietijd. Toch blijkt dat leven nooit ver weg: zo heeft zijn zoon het agentenstokje overgenomen en hielp Gerard onlangs nog een agent om een dronken agressieveling op te pakken.

Heel Antilopen is Gerard en Ottenschot Letselschade erg dankbaar voor zijn betrokkenheid en sponsorbijdrage aan onze club. En na het visie van het bedrijf te hebben gehoord, zou ik zeggen: Schade? Bel Ottenschot Letselschade direct. Die laten je niet in je hempie staan.

En dat Sinterklaastintje (zie titel)? Als gelukkige winnaar van de blinde pool, gaf Gerard de opbrengst spontaan af bij de bar: “Voor de spelers van Antilopen 1, ze hebben wel een drankje verdiend.” 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×