hoi

Inschrijven Antilopenkamp

Irene Veenendaal

26-03-2014

Reageer

Je kunt je digitaal opgeven. Verderop lees je hoe dit moet. Ook in dit bericht een aantal praktische zaken. Dit jaar valt Hemelvaart laat en gaan we van woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni op kamp. Voor de jeugd is dit van donderdag tot en met zaterdag. Heb je nog vragen dan vind je onderaan de contactgegevens van Irene en Sandra waar je hiermee terecht kunt.

Om mee te kunnen moet je je natuurlijk opgeven. Dat kan via deze link: 

INSCHRIJFFORMULIER

Je komt dan bij een digitaal deelnemersformulier dat je kan invullen.  Hierop kun je indien nodig ook aangeven op welk moment je er niet bent. Daarnaast moet je natuurlijk het kampgeld betalen. Dit doe je door het verschuldigde bedrag over te maken op ons speciale rekeningnummer (NL66INGB0007877657).  Pas als je je formulier hebt ingevuld en het kampgeld betaald kun je echt mee op kamp.

De kosten bedragen, inclusief alle maaltijden:

Ouderenkamp          :        €        82,50  (van woensdag t/m zondag)

Tot 6 jaar                        :        €        27,50 (van woensdag t/m zondag)

Jeugdkamp                       :        €        55,00  (van donderdag t/m zaterdag) 

(Kangoeroes, E/F alleen onder begeleiding van volwassene)

Jeugdkamp (volwassene)*  :        €        60,-    (van donderdag t/m zaterdag)

Alleen BBQ op zaterdag      :        €        15,00

* Als je slim bent neem je je ouders mee op het ouderenkamp dan mag je als jeugd ook van woensdag t/m zondag blijven.

 

Eten en drinken op het Antilopenkamp:

Een Antilopenkamp is altijd vol pension! Dus beginnen we donderdagmorgen met een ontbijt en eindigen we zondagmiddag met een heerlijke brunch. Daartussen genieten we van drie maaltijden per dag. Uiteraard gaan we er vanuit dat je bij alle drie ook aanwezig bent.( dus ook als het de avond daarvoor wat later geworden is…)

Natuurlijk is er ook aan drankjes gedacht. Zo wordt er op gezette tijden koffie, thee en limonade geserveerd. Daarnaast hebben we onze eigen bar waar tegen zeer schappelijke prijzen van alles wordt verkocht. Snoep, frisdrank, bier wijn noem het maar op. Het is dan ook niet toegestaan eigen alcoholische dranken mee te nemen. Wellicht ten overvloede: alcoholische dranken worden  alleen genuttigd door mensen vanaf 18 jaar en ouder.

Ook dit jaar is de BBQ  op zaterdagavond weer toegankelijk voor niet kampgangers.  Ook hiervoor kun je je opgeven middels het digitale formulier (alleen nodig als je zelf niet mee op kamp gaat). Let op: vorige jaren kwamen er steevast een aantal mensen bbq-en die zich niet hadden opgegeven. Omdat dat er steeds meer werden en dat onherroepelijk tot problemen leid is dit niet meer mogelijk. Heb je je niet opgegeven ben je helaas niet welkom.

Kamperen:

We staan ook dit jaar weer op het evenemententerrein Erkemederstrand op ongeveer 25 minuten rijden vanaf Leusden Het kamp wordt georganiseerd op een groot grasveld omgeven door bos en water. We staan niet op een camping al ligt er wel een in de directe omgeving. Uiteraard zijn sanitair en warme douches aanwezig.  Ook zal er weer een grote tent zijn waarin activiteiten georganiseerd kunnen worden. Iedereen mag voor zijn eigen onderkomen  zorgen, tenten, caravans of  campers;  alles is welkom. We hebben voldoende ruimte.

Misschien heb je al nagedacht over je slaapplaats tijdens het kamp. Wellicht ten overvloede toch nog even dit: Zorg dat je een degelijke tent of caravan hebt zodat je bij onverhoopt slecht weer geen lekkage hebt.

Wat gaan we doen?

Ook dit jaar zullen er weer diverse activiteiten georganiseerd worden. Natuurlijk staat de ochtend al 27 jaar traditioneel in het teken van het koppelschieten. Leuk voor jong en oud, voor getalenteerde korfballers maar zeker ook voor mensen die nog nooit een bal geschoten hebben. Verder zijn er natuurlijk uiteenlopende activiteiten van sport en spel tot spanning in het bos (laat) in de avond…. We hopen natuurlijk op mooi weer want water en strand hebben we meer dan voldoende naast onze tenten!

De jeugdkampcommissie organiseert ook aparte activiteiten voor de jeugd maar uiteraard zullen er ook weer momenten zijn voor alle kampgangers samen. 

Zoals altijd zorgen wij voor een programma met een goede mix van activiteiten en vrije tijd daarom verwachten we wel dat je als kampganger aan alle activiteiten meedoet.

Vragen?

Heb je nog vragen met betrekking tot het jeugdkamp neem dan contact op met:

Sandra Nefkens       (06 – 173 02 293)

of met vragen over het ouderenkamp of andere vragen:

Irene Veenendaal     (06 – 133 86 290) 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×