hoi

Open nu je kantinerekening!

Ramon Eijnthoven

18-03-2014

Reageer

Open nu een kantinerekening!

Enkele jaren terug zijn om moverende redenen de zogenaamde latbriefjes verdwenen. Men kon toen alleen nog maar contant betalen, “op de pof” iets kopen was er dan ook niet meer bij.

Belangrijkste reden was dat de rekeningen niet of veel te laat betaald werden. Aangezien er toch vanuit de leden de behoefte bestond om iets te kunnen kopen, zonder dat men contant geld bij zich had, is er een onderzoek geweest naar de mogelijkheden.  Hierbij is onder meer gekeken naar het cashlessysteem met een verenigingspas en het pinnen. Uiteindelijk bleek dat de investeringskosten voor dergelijke systemen veel  te hoog zijn voor een vereniging als Antilopen.

Om toch een mogelijkheid te kunnen bieden, hebben we verder gezocht en kwamen we uit bij automatische incasso. Hiermee kan eenvoudig naast de contributie de kantinerekening maandelijks worden geïnd. Het  is nu dan ook weer mogelijk om op rekening te gaan betalen. Je hoeft niet af te rekenen, want het wordt automatisch geïncasseerd van je bankrekening.

Voor het gebruik maken van de kantinerekening moet je een formulier invullen, dat verkrijgbaar is achter de bar of is op te vragen via de link : http://www.antilopen.nl/ci/assets/uploads/files/Kantinerekening3.pdf. Daarnaast moet er een foto zijn van de personen die gebruik maken van de rekening. Na goedkeuring door de penningmeester en aanlevering van de foto’s wordt er een formulier aangemaakt waarop de consumpties worden genoteerd. Zodra deze beschikbaar is achter de bar kun je hiervan gebruik maken. Onderstaand de voorwaarden.

Voorwaarden:

Om een kantinerekening aan te vragen gelden de volgende voorwaarden:

  • Je moet lid zijn van KC Antilopen.
  • De minimumleeftijd van de deelnemer is 18 jaar.
  • Een kantinerekening is alleen geldig na akkoord van de penningmeester en als deze is voorzien van pasfoto’s.
  • Het risico van verkeerd opschrijven ligt bij de deelnemer. Indien de deelnemer van mening is dat de rekening onjuist is moet hij/zij dit nadrukkelijk kunnen aantonen.
  • Voor een kantinerekening moet een aanvraagformulier worden ingevuld (verkrijgbaar achter de bar). Betaling van de kantinerekening gebeurt maandelijks per incasso, tezamen met de incasso van de contributie. 
  • De penningmeester kan een deelnemer vragen de rekening zelf over te maken. Als de penningmeester dit vraagt moet de rekening binnen een week zijn bijgeschreven op de bankrekening van KC Antilopen.
  • De rekening die wordt gebruikt voor de incasso van de contributie moet op naam staan van de deelnemer.
  • Een kantinerekening kan altijd worden ingetrokken door de penningmeester.
  • Per kantinerekening mag je maximaal 3 personen machtigen om consumpties op te laten schrijven. Het risico hiervoor ligt geheel bij de deelnemer.

Reacties

Arjen Berends 18-03-2014

Heel goed jongens! dat wordt extra omzet...

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×