hoi

Update Giga Kangoeroedag: 370 aanmeldingen!!!

Karen Schipper

17-02-2014

Reageer

Door: Sandra (Projectteam Giga Kangoeroedag)

In januari hebben we alle groepen 1 en 2  van de basisscholen in Leusden uitgenodigd om deel te nemen aan de Giga-Kangoeroedag op donderdag 10 april. Inmiddels hebben 10 scholen positief gereageerd en komen er dus op 10 april maar liefst 370 kinderen naar ons veld voor een leuke sportdag. Met recht een GIGA Kangoeroedag dus!

De kinderen worden verdeeld in 2 sessies (ochtend of middag). En gaan onder begeleiding van zo’n 40 studenten van het ROC Amersfoort allerlei leuke spelletjes doen en spelenderwijs kennismaken met korfbal.

Naast deze superleuke en sportieve dag hopen we natuurlijk dat de kinderen terugkomen tijdens de kangoeroetrainingen op de zaterdagen erna. Alle kinderen krijgen dan ook een informatietasje met een uitnodiging voor de volgende zaterdagen. Hopelijk krijgen we zo een nog grotere groep kangoeroes!

Zin om mee te helpen? Het projectteam is nog op zoek naar vrijwilligers!

Zo zijn we in het bijzonder nog op zoek naar fotografen om een mooi beeldverslag van de dag te maken.  Maar ook kunnen we nog extra handen gebruiken voor de kantine, bij het opbouwen, het opblazen van ballonnen, afbreken, klaarzetten van lunches, informatietasjes maken… etc. Kun je niet helpen op donderdag 10 april, maar vind je het wel leuk om op zaterdag te helpen bij de kangoeroetrainingen, laat het ons weten en mail naar kangoeroe@antilopen.nl.  Alvast hartelijk bedankt voor je reactie!

Projectteam Giga Kangoeroedag

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×