hoi

Makkelijke overwinning Antilopen dankzij vlijmscherpe start

Bettie Haisma

09-02-2014

Reageer

Met nog drie wedstrijden te gaan in deze zaalcompetitie, trof koploper Antilopen hekkensluiter Thrianta. Thrianta won vorige week onverwacht van ROG. Voor de ploeg van coach de Vos was de opdracht simpel: geen fouten maken en de punten in Leusden houden.

De wedstrijd werd in de goed gevulde Korf, meteen in de eerste tien minuten beslist. Er werd loepzuiver geschoten en binnen drie minuten was de stand al 4-0. Het hoge schotpercentage werd de eerste helft behouden, waardoor de ruststand 16-5 was. Een monsterscore leek in aantocht, maar helaas werd de tweede helft vrij saai. In de laatste paar minuten werd het publiek nog wakker geschud doordat Frank van der Kuilen zijn debuut mocht maken en daarbij ook tot scoren kwam.

Antilopen deed haar plicht, maar het werd een extra mooie avond door het nieuws dat concurrent de Meeuwen verloor van ROG. Hierdoor staan de Leusdenaren nu 4 punten los met nog twee wedstrijden te spelen. Zaterdag 1 maart kan Antilopen hierdoor in eigen thuishal het kampioenschap binnenslepen tegen CSL.

Scores: Joost van Woerkom 6, Kjell Pater 5 (1), Richard van der Pas 4, Bart Witteveen 3, Lindsey Verheul 2, Sanne van Baardewijk, Elise Brinks, Marion van Loenen en Frank van der Kuilen.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×