hoi

Antilopen verliest koppositie aan gretig Meeuwen

Bettie Haisma

22-12-2013

Reageer

Na het onverwachte verlies van vorige week tegen CSL, kreeg het vlaggenschip van Antilopen vlak voor Kerst het als tweede genoteerde Meeuwen op bezoek. Bij winst zou Antilopen haar koppositie versterken, bij verlies zouden ze terugzakken naar de tweede plaats.

Antilopen begon voortvarend en kwam vrij snel op een 4-1 voorsprong. Het leek een zorgeloze avond te worden, niets was echter minder waar. De 4-1 voorsprong werd omgebogen tot een 4-6 achterstand. Meeuwen speelde gretig en tegen het agressieve aan en dat wierp z'n vruchten af. Lange tijd bleef de stand stokken op 6-9, waarbij het vak van Kjell Pater sterk stond te verdedigen. Ruststand was 7-10.

Het Antilopen publiek hoopte op een omslag in de tweede helft. Helaas bleef het scoren moeizaam en werd de achterstand vergroot tot 10-16. Bij die stand kwam Nick van Santen in de ploeg voor Richard van der Pas. Met zijn snelheid wist van Santen meteen voor gevaar te zorgen. Spannend werd het echter niet meer. Het dames viertal van Meeuwen wist hierbij een belangrijke rol te spelen door een groot deel van de doelpunten te verzorgen. De eindstand van 16-21 betekent plaats wisselen met de Meeuwen op de ranglijst in de eerste klasse B. 

Scores: Kjell Pater 5 (2), Bart Witteveen 5 (2), Joost van Woerkom 3, Richard van der Pas, Nick van Santen en Elise Brinks.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×