hoi

AL BEN JE NIET BIJ DE WEDSTRIJDEN TOCH WORD JE AAN HET WERK GEZET.

Bart Witteveen

21-12-2013

Reageer

Deze keer moesten we naar het Noorden t.w.CSL te Stiens waar zowel 1 als 2 moesten acteren. Daar Duifje Cor nog niet mee kon vanwege haar knieoperatie zou ik alleen op pad moeten en dat vond deze Duif toch te ver. Maar er was nog een plekje vrij in de auto van Dennis L. zodat ik toch mee kon. Er werd tijdens de lange rit uitgebreid de tactiek besproken en dus in theorie moest het goed kunnen.

De aanval bestond uit Nick,Dennis L.,Rianne en Sylvia en in de aanval stonden Wouter,Dennis de Grote,Eva en Lilian.

Antilopen kreeg al snel een vrije bal maar helaas mis, CSL scoorde het 1ste doelpunt 1-0 het werd ook nog 2-0. Bij Antilopen lukte het maar niet de bal in de korf te krijgen. Na +_ 20 minuten was het Grote Dennis die na een actie scoorde 2-1     , CSL was de bal weer kwijt en onze Dennis maakte de stand weer gelijk 2-2.

Daarna was het Nick die van afstand scoorde 2-3, de ons toegekende vrije ballen werden helaas gemist. Sylvia kreeg een strafworp mee die door Dennis L. werd verzilverd 2-4.

CSL scoorde ook 3-4 dat duurde niet lang want een afstandschot van Eva werd onderschept onder de korf door Dennis de Gr. en hij scoorde 3-5 dit was ook de ruststand.

CSL scoorde weer 4-5 maar een uitgespeelde vrije bal werd door Nick gescoorde 4-6.

CSL liet er geen gras over groeien en zij scoorden ook 5-6. Hier ben ik even de draad kwijt wie de 7de treffer scoorde is mij ontgaan(sorry hoor).

Weer een strafworp voor Slvia die wederom door Dennis L. werd genomen 6-8 weer CSL 7-8.

Door een doelpunt van Eva weer 2 punten voorsprong 7-9. Sylvia van afstand 7-10 daarna Nick weer 7-11. CSL maakte er 8-11 van hierna volgde een wissel Dennis de Gr. maakte plaats voor Frank(had ie de lange reis niet voor niets gemaakt). Ook Wouter scoorde 8-12, weer een wissel Manon kwam in het veld voor Sylvia. Het was CSL die scoorde 9-12. Er werd toen een rare beslissing door de scheids genomen Nick zou een overtreding hebben gemaakt en de scheids gaf een vrije bal aan CSL in hun aanvalsvak die wel werd benut.10-12.

Het werden nog spannende minuten CSL kwam tot 11-12 maar gelukkig dit was hun laatste doelpunt.

GEWONNEN!!!!!

Namens Duifje Cor hartelijk gefeliciteerd met de overwinning.

Duifje FIJT.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×