hoi

Boni Jeugdsponsoractie Feestelijk Afgesloten

Rein van Soest

14-12-2013

Reageer

Afgelopen week liep de Boni Jeugdsponsoractie ten einde. Donderdag 12 december was de uitreiking van de sponsorbedragen op een spectaculaire feestavond in Hardersplaza te Harderwijk. Tijdens deze feestavond vol muziek en optredens van onder andere Sharon Doorson kregen alle deelnemende verenigingen een cheque met hun sponsorbedrag uitgereikt. Namens KC Antilopen waren Erik Brouwer (voorzitter) en Rein van Soest (penningmeester) aanwezig.

Aan het einde van de avond kreeg Rein van Soest de cheque overhandigd door de bedrijfsleider van Boni Leusden. In Leusden hadden we de 4e plaats gehaald, hetgeen ons een bedrag heeft opgeleverd van maar liefst € 762,00. Een waardevolle aanvulling voor de clubkas.

We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde actie met een mooie afsluiting. Iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes, zeer bedankt voor jullie hulp. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar Boni supermarkten die deze actie heeft georganiseerd. We hopen dat we volgend jaar weer mee mogen doen.

Reacties

Karen Schipper 16-12-2013

Jiehooeeeeeee! Bedankt allemaal voor de hulp!!! En natuurlijk bedankt Rein voor het ontdekken van de actie en het opgeven van ons clubbie.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×