hoi

Strijdlustig Thrianta maakt het de koploper moeilijk

Marion van Loenen

09-12-2013

Reageer

Na de nederlaag van vorige week tegen ROG uit Groningen, pakte Thrianta de draad weer op om weerstand te bieden tegen de koploper van de poule, genaamd korfbalclub Antilopen. De Thrianta/Lichtendonk formatie startte de wedstrijd in de volgende opstelling, in de aanval Bastiaan ten Buur, Giel Bisschop, Sandra Olde en Leonie Tjarks. In de verdediging Maurice Kikkert, Paul Valster, Marleen Kramer en Jorinde Smink.

Het startsein klonk en het was Thrianta die de score opende. Antilopen liet het daar niet bij zitten en veranderde de score in een 2-4. Al gauw bleek dat de Thrianta/Lichtendonk gedurende de wedstrijd fel en scherp moesten blijven om tegenstand te kunnen bieden tegen de korfbalclub uit Leusden. In de eerste helft kwamen de Thriantanen op een achterstand van 7-12, dit werd dan ook de ruststand.

Trainer Berend Schregardus gaf in de rust aan dat het goed te zien was dat er strijd werd geleverd. Strijd om door te gaan en het Antilopen nog zo moeilijk mogelijk te maken. Na de rust kwam Thrianta dichterbij door middel van een vrije bal en een afstandsschot, de stand 10-13. Het vertrouwen kwam terug en Thrianta zette zich volledig in en liep in op Antilopen. Joris Huisinga werd ingezet en hij zorgde er voor dat Thrianta dichterbij de koploper kwam, de score veranderde in 14-16. Na nog een aantal minuten gespeeld te hebben werd de wedstrijd afgefloten met een eindstand van 17-19.

Thrianta die tot het einde van de wedstrijd de strijd niet had opgegeven, gaat met opgeheven hoofd verder kijken naar de wedstrijd van volgende week. Volgende week treedt de Lichtendonk formatie op in Putten tegen korfbalvereniging de Meeuwen.

Scores Thrianta: Bastiaan ten Buur 5, Maurice Kikkert 4, Joris Huisinga 3, Paul Valster 2, Jorinde Smink 2 en Marleen Kramer 1.

Van de website van Thrianta: http://www.thrianta.nl/thrianta/strijdlustig-thrianta-maakt-het-de-koploper-moeilijk

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×