hoi

Wederom winst voor Antilopen

Bettie Haisma

08-12-2013

Reageer

Het vlaggenschip van Antilopen werd afgelopen zaterdag verwacht in het Drentse Hoogeveen. Tegenstander Thrianta had tot dan toe slechts twee punten behaald en de wedstrijd zou dan ook een formaliteit moeten zijn voor titelkandidaat Antilopen.

De wedstrijd begon met om en om scorende ploegen. Na 12 minuten gespeeld te hebben stond het  4-4. Antilopen speelde leuke aanvallen uit en wist na een kwartier speeltijd wat makkelijker de korf te vinden. Hierdoor kon de ploeg van Gert Jan de Vos voor rust op een verdiende 7-12 voorsprong komen.

Iedereen verwachtte dat deze voorsprong gemakkelijk zou worden vergroot in de tweede helft. Een handjevol publiek van Thrianta zag echter dat het vak van Antilopen dat voor de korf stond, maar niet tot scoren kon komen. Hierdoor gingen uiteindelijk de doelpunten aan zijde van Thrianta wel vallen. Gelukkig wist Bart Witteveen na een doelpuntloze periode van bijna een kwartier, het tij te keren. Het gat met Thrianta werd nooit kleiner dan twee punten, waardoor de winst niet in gevaar kwam. Echt een gemakkelijke overwinning was het echter niet, maar voor Antilopen belangrijk om ook dit soort wedstrijden tot een goed einde te brengen. Eindstand werd 17-19.

Scores: Bart Witteveen 7 (1), Joost van Woerkom 5, Kjell Pater 3 (2), Richard van der Pas, Sanne van Baardewijk, Marion van Loenen en Elise Brinks.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×