hoi

Klusidee@antilopen.nl doet het!

Karen Schipper

04-10-2013

Reageer

Door Jeroen Fleuren
We hebben commissies voor de kantine, het materiaal, de schoonmaak en we hebben een beheerstichting voor het clubgebouw. Toch zijn er nog dingen die onder geen van deze clubs vallen en wel gedaan moeten worden. Dit organisatorische gat wordt nu gevuld: mail je input naar klusidee@antilopen.nl

 
 

Dit e-mailloket wordt bemand door Jelle van Santen en Erwin Davelaar. Eerstgenoemde zal de binnenkomende mails verwerken. Vervolgens bekijken zij of ze iets zelf oppakken, hier versterking voor inroepen of dit helemaal uitbesteden aan een andere Antiloop. Zo hopen we meer losse klussen op te pakken en meer losse vrijwilligers te kunnen gebruiken.

Je kunt dit loket mailen of de mannen aanspreken wanneer het je opvalt dat iets kapot is. Maar ook wanneer je gewoon een goed idee hebt voor hoe iets beter of mooier kan in ons clubhuis of buiten, dan heb je vanaf nu nooit meer een excuus! Het is je burgerplicht wat te doen met opborrelende ideeën. Er is nu een plek om het te melden en als dit positief wordt beoordeeld en mogelijk is, wordt het uitgevoerd. 

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat onze club een plek is waar je met plezier bent! 

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×