hoi

Simpele overwinning Antilopen 1

Karen Schipper

02-10-2013

Reageer

Door Bettie Haisma
Na de ruime overwinning uit tegen Hoogkerk, mochten de Leusdenaren ditmaal de tweede Groningse tegenstander, het net gepromoveerde ROG, thuis ontvangen. In een spannende wedstrijd kon eerst het tweede team van Antilopen de punten binnenslepen tegen ROG 2. Vervolgens startte de wedstrijd voor het vlaggenschip in de stralende zon en met een groot aantal toeschouwers langs de lijn.

 

 

ROG, dat te kampen had met een wisselende samenstelling door ziekte, liet zich vanaf het begin van de wedstrijd aanvallend overtroeven. Meteen in de eerste aanval was het Sanne van Baardewijk die met een fraaie korte kans de 1-0 liet aantekenen. Antilopen stoomde door en al snel stond er een 5-1 voorsprong voor Antilopen op het scorebord. Dit was het begin van een zeer doelpuntrijke wedstrijd. Bij rust was Antilopen al 16 keer tot scoren gekomen, waaronder 6 treffers van de op dreef zijnde Joost van Woerkom. ROG kon hier 9 treffers tegenover zetten.
 
Na rust stokte de doelpuntenmachine van de heren van Antilopen en bleef de 17-10 tussenstand meer dan 10 minuten staan. Bart Witteveen benutte vervolgens een vrije bal, meegekregen vanwege het steeds meer fysieke spel van de Groningers. Hierna werd nog lustig door gescoord. Enige kritische noot kan worden vermeld met betrekking tot de af en toe iets te makkelijk weggegeven tegengoals, door het maken van de verkeerde verdedigende keuzes. Verder was ook dit een simpele overwinning met een eindstand van 27-17 voor Antilopen, dat zich nu op een comfortabele 3e plek kan nestelen in de competitie.
 
Scores: Joost van Woerkom 8, Bart Witteveen 7, Kjell Pater 4, Richard van der Pas 4, Elise Brinks 2, Marion van Loenen en Sanne van Baardewijk.

Reacties

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Reageer

Log in om een reactie achter te laten.

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×