Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Antilopen boekt degelijke overwinning op Exakwa

  Antilopen boekt degelijke overwinning op Exakwa

  Bettie Haisma

  02-02-2014

  Reageer

  In sporthal 'de Koploper' te Lelystad moest koploper Antilopen aantreden tegen Exakwa. Voor Exakwa was dit de laatste kans om nog mee te doen om de bovenste plaats in de eerste klasse. In de thuiswedstrijd werd slechts nipt gewonnen door Antilopen en dus beloofde het een spannend duel te worden.

 • Gala feest A,B,C en senioren!!

  Gala feest A,B,C en senioren!!

  Daisy van Baalen

  01-02-2014

  Reageer

  8 februari aantstaande is er weer een Gala feest bij Antilopen.

 • ANTILOPEN 2 - R.O.G.2

  ANTILOPEN 2 - R.O.G.2

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  27-01-2014

  Reageer

  Deze keer kwamen de tegenstanders uit Groningen. Er werd in de uitwedstrijd met dubbele cijfers gewonnen dus R.O.G. is waarschijnlijk uit op revanche. Dennis de Gr. moet leidzaam vanaf de tribune toezien hoe zijn maatjes het klusje klaren. Duifje Cor was deze keer verhinderd dus aan mij een verslag te fabriceren. Heleen startte met in de aanval Nick,Dennis L. Sylvia en onze nieuwe aanwinst Daphne. De verdediging stond uit Frank, Duco,Eva en Lilian.

 • ROG krabbelt op maar vergeet punt op te halen

  ROG krabbelt op maar vergeet punt op te halen

  Marion van Loenen

  27-01-2014

  Reageer

  Van de website van ROG - Een van de verre reisjes deze competitie ging afgelopen zaterdag naar Leusden. Aldaar speelt kampioenskandidaat Antilopen haar wedstrijden. Thuis was vrij kansloos verloren. Ten opzichte van de thuisploeg was ROG op twee plaatsen gewijzigd. Wilko speelde voor Andreas om tactische redenen. Nienke was weer terug in de basis na een langdurige enkelblessure. Om wat te halen moest ROG flink aan de bak.

 • Publiek getrakteerd op thriller in thuishal de Korf

  Publiek getrakteerd op thriller in thuishal de Korf

  Bettie Haisma

  26-01-2014

  Reageer

  Antilopen ontving dit weekend de spelers van ROG uit het verre Groningen. Qua stand waren deze Noorderlingen reeds uitgespeeld en konden ze onbevangen het veld ingaan tegen de koploper uit Leusden. Dit leverde een voor het publiek zeer aantrekkelijke wedstrijd op, waarin met name in de eerste helft aan de lopende band werd gescoord.

 • Antilopen terug aan kop in eerste klasse

  Antilopen terug aan kop in eerste klasse

  Bettie Haisma

  20-01-2014

  Reageer

  In de tweede wedstrijd van het nieuwe jaar was Sparta uit Zwolle de tegenstander. In een ietwat sfeerloze sporthal te Zwolle, moest het tweede team van Antilopen genoegen nemen met een enkel punt na een spannende eindfase. Vervolgens kon ons vlaggenschip van start gaan. In de eerste thuiswedstrijd werd vrij gemakkelijk gewonnen van Sparta, maar inmiddels stonden de Zwollenaren slechts op 2 punten achterstand in de competitie.

 • Zijn we VIP's vandaag?

  Zijn we VIP's vandaag?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  19-01-2014

  Reageer

  Waar slaat dat op, vragen jullie je af en wat heeft dat met korfballen te maken! Dat is gauw uitgelegd nl. Duif Fijt kwam mij ophalen maar i.p.v.richting Zwolle te gaan, reed zij naar de Korf waar een limousine met chauffeuse stond te wachten waar we inkonden stappen en zo naar Zwolle gingen. In het grote complex van Windesheim toch nog even zoeken, auo parkeren en een stukje lopen naar de hal.

 • Wist jij dat..

  Wist jij dat..

  Karen Schipper

  15-01-2014

  Reageer

  Wist jij dat op de pagina van de Uitslagendienst naast advertenties van onze ...

 • Oud Papier Container (17-19 januari)

  Oud Papier Container (17-19 januari)

  Rein van Soest

  13-01-2014

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats nabij de kantine. Breng zoveel mogelijk oud papier naar de container, de club kan de inkomsten goed gebruiken.

 • Eerste  < 97 98 99 100 101 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×