Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Publiek getrakteerd op thriller in thuishal de Korf

  Publiek getrakteerd op thriller in thuishal de Korf

  Bettie Haisma

  26-01-2014

  Reageer

  Antilopen ontving dit weekend de spelers van ROG uit het verre Groningen. Qua stand waren deze Noorderlingen reeds uitgespeeld en konden ze onbevangen het veld ingaan tegen de koploper uit Leusden. Dit leverde een voor het publiek zeer aantrekkelijke wedstrijd op, waarin met name in de eerste helft aan de lopende band werd gescoord.

 • Antilopen terug aan kop in eerste klasse

  Antilopen terug aan kop in eerste klasse

  Bettie Haisma

  20-01-2014

  Reageer

  In de tweede wedstrijd van het nieuwe jaar was Sparta uit Zwolle de tegenstander. In een ietwat sfeerloze sporthal te Zwolle, moest het tweede team van Antilopen genoegen nemen met een enkel punt na een spannende eindfase. Vervolgens kon ons vlaggenschip van start gaan. In de eerste thuiswedstrijd werd vrij gemakkelijk gewonnen van Sparta, maar inmiddels stonden de Zwollenaren slechts op 2 punten achterstand in de competitie.

 • Zijn we VIP's vandaag?

  Zijn we VIP's vandaag?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  19-01-2014

  Reageer

  Waar slaat dat op, vragen jullie je af en wat heeft dat met korfballen te maken! Dat is gauw uitgelegd nl. Duif Fijt kwam mij ophalen maar i.p.v.richting Zwolle te gaan, reed zij naar de Korf waar een limousine met chauffeuse stond te wachten waar we inkonden stappen en zo naar Zwolle gingen. In het grote complex van Windesheim toch nog even zoeken, auo parkeren en een stukje lopen naar de hal.

 • Wist jij dat..

  Wist jij dat..

  Karen Schipper

  15-01-2014

  Reageer

  Wist jij dat op de pagina van de Uitslagendienst naast advertenties van onze ...

 • Oud Papier Container (17-19 januari)

  Oud Papier Container (17-19 januari)

  Rein van Soest

  13-01-2014

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats nabij de kantine. Breng zoveel mogelijk oud papier naar de container, de club kan de inkomsten goed gebruiken.

 • Een goede start in 2014

  Een goede start in 2014

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  12-01-2014

  Reageer

  De Duifjes zaten weer op hun vertrouwde plaats op de tribune die toch wel pover was gevuld, zaten de oliebollen nog dwars? De opstelling toch weer iets anders o.a. door blessure van Sylvia en Richard waardoor Wouter naar het 1ste verhuisde en de vakken zagen er nu zo uit. Aaanval: Nick,Dennis L.,Manon en Rianne,verdediging: Frank, Dennis G. Eva en Lilian. 

 • Frisse start Antilopen na korte winterstop

  Frisse start Antilopen na korte winterstop

  Bettie Haisma

  12-01-2014

  Reageer

  Na twee vrije weekenden speelde het vlaggenschip van Antilopen haar eerste return tegen het uit Linschoten afkomstige Luno. Antilopen kende een wat teleurstellend einde van de eerste helft van de zaalcompetitie met twee verliespartijen. Het nieuwe jaar was dan ook het doel om fris van start te gaan en de regie in eigen hand te houden.

 • Nieuwsjaarsborrel : toast op steeds meer vrijwilligers

  Nieuwsjaarsborrel : toast op steeds meer vrijwilligers

  Karen Schipper

  12-01-2014

  Reageer

  Na een volle en drukke korfbalzaterdag liep gisteravond de kantine vol voor de nieuwjaarsborrel. Rond de 50 Antilopers bezochten een geslaagde avond. Voorzitter Erik Brouwer opende de avond onder het genot van een glas prosecco met een korte speech over een turbulent 2013 en zijn wensen voor 2014.

 • Giga Kangoeroedag op 10 april op het korfbalveld

  Giga Kangoeroedag op 10 april op het korfbalveld

  Marion van Loenen

  09-01-2014

  Reageer

  Antilopen gaat 10 april kleuters uit Leusden spelenderwijs kennis laten maken met korfbal. Meer dan 60 vrijwilligers gaan op deze dag ervoor zorgen dat 400 kleuters uit Leusden een fantastische kangoeroedag gaan beleven. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Deze week zijn alle kleuterklassen van veertien basisscholen in Leusden uitgenodigd om deel te nemen aan deze kangoeroedag op donderdag 10 april.

 • De Midweek speelt weer een thuiswedstrijd

  De Midweek speelt weer een thuiswedstrijd

  Mirjam Brouwer

  08-01-2014

  Reageer

  Komende donderdag speelt de Midweek weer thuis. Graag jullie aandacht voor de aangepaste trainingstijden.

 • Eerste  < 96 97 98 99 100 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×