Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • B/C Event op vrijdag 11 april!

  B/C Event op vrijdag 11 april!

  Joyce Ockerse-Osnabrugge

  26-03-2014

  Reageer

  Op vrijdag 11 april hebben we een B/C Event.

 • Persbericht over Gigakangoeroedag: Groots opgezette sportdag bij Korfbalclub Antilopen

  Persbericht over Gigakangoeroedag: Groots opgezette sportdag bij Korfbalclub Antilopen

  Marion van Loenen

  26-03-2014

  Reageer

  Leusden - Korfbalvereniging Antilopen gaat donderdag 10 april meer dan 470 kleuters uit Leusden spelenderwijs kennis laten maken met korfbal op een zogenaamde Giga Kangoeroedag. De dag is opgezet als sportdag voor kinderen uit de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs en wordt mede mogelijk gemaakt door 60 vrijwilligers en C1000 Wahle. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat de honderden kleuters, verdeeld over 2 dagdelen, een fantastische kangoeroedag gaan beleven.

 • Inschrijven Antilopenkamp

  Inschrijven Antilopenkamp

  Irene Veenendaal

  26-03-2014

  Reageer

  Je kunt je digitaal opgeven. Verderop lees je hoe dit moet. Ook in dit bericht een aantal praktische zaken. Dit jaar valt Hemelvaart laat en gaan we van woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni op kamp. Voor de jeugd is dit van donderdag tot en met zaterdag. Heb je nog vragen dan vind je onderaan de contactgegevens van Irene en Sandra waar je hiermee terecht kunt.

 • Helpende handen gezocht voor de Gigakangoeroedag.

  Helpende handen gezocht voor de Gigakangoeroedag.

  Mirjam Brouwer

  25-03-2014

  Reageer

  Op donderdag 10 april is de Giga Kangoeroedag bij Antilopen. En we kunnen nog hulp gebruiken bij het opbouwen op woensdagavond, op de donderdag zelf en...bij het wassen van de shirtjes. Alle kinderen worden in groepjes verdeeld en elk groepje krijgt een eigen kleur shirt. Deze shirts lenen we van het KNKV en we moeten ze al op zaterdagmiddag 12 april aan de volgende vereniging doorgeven. Vele handen maken licht werk dus als meerdere dames of heren 1 of 2 wasjes willen draaien komt ook dit voor elkaar. Zonodig komen we de shirts bij je brengen en weer ophalen. Wie helpt? Aanmelden bij Sandra Nefkens of Mirjam Brouwer of mail naar kangoeroe@antilopen.nl.

 • Zaalseizoen ‘14/’15 zonder sportieve sanctie

  Zaalseizoen ‘14/’15 zonder sportieve sanctie

  Jack den Heijer

  25-03-2014

  Reageer

  Aan het eind van het zaalseizoen kan de balans worden opgemaakt. De eindstanden op de ranglijsten waren reeds bekend na het spelen van de laatste wedstrijden. Op de website van de KNKV zijn nu ook de “resultaten” op het arbitrage vlak gepubliceerd: Antilopen zal het zaalseizoen ‘14/’15 zonder sportieve sanctie kunnen beginnen.

 • Antilopen verliest van Oost-Arnhem

  Antilopen verliest van Oost-Arnhem

  Bettie Haisma

  24-03-2014

  Reageer

  Nadat het tweede team van Antilopen in barre omstandigheden de winst wist binnen te slepen tegen Oost-Arnhem 2, mocht ons vlaggenschip aantreden tegen de Arnhemmers toen de lucht al iets was opgeklaard. Antilopen moest het stellen zonder aanvoerdster Marion van Loenen i.v.m. een blessure. Op haar plaats startte Eva Stam.

 • Oranjefonds - NL Geeft

  Oranjefonds - NL Geeft

  Rein van Soest

  23-03-2014

  Reageer

  Het Oranjefonds is een organisatie die activiteiten steunt binnen Nederland op sociaal en maatschappelijk gebied. Ze zijn de organisatie achter de “burendag” en “NL Doet”, waar Antilopen ook aan meedoet. Het Oranjefonds organiseert deze activiteiten en geeft subsidies. Ook wij hebben in het verleden al eens een bijdrage van het Oranjefonds ontvangen.

 • DE VELDKOMPETITIE IS WEER BEGONNEN.

  DE VELDKOMPETITIE IS WEER BEGONNEN.

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  22-03-2014

  Reageer

  De eerste wedstrijd werd gespeeld in Arnhem bij Oost-Arnhem en de Duifjes gingen weer op pad want natuurlijk waren zij van de partij om het team van coach Heleen aan te moedigen. Onderweg kregen we te maken met een paar regenbuitjes maar in Arnhem was het droog, winderig en toch wel fris,gelukkig wisten we toen nog niet wat ons te wachten stond.

 • Schrijf je nu in voor het Vrienden van Antilopen toernooi!

  Schrijf je nu in voor het Vrienden van Antilopen toernooi!

  Arjen Berends

  22-03-2014

  Reageer

  Zaterdag 7 juni staat natuurlijk al dik omcirkeld in je agenda!?! Alle andere afspraken zijn gecancelled!
  De zaterdag na kamp gaan we namelijk met veel plezier het 2e Vrienden van Antilopen toernooi organiseren.

 • Inschrijving 2014 geopend!

  Inschrijving 2014 geopend!

  Irene Veenendaal

  21-03-2014

  Reageer

  Het is zover, je kunt je weer digitaal opgeven. Verderop lees je hoe dit moet. Ook in dit bericht een aantal praktische zaken. Dit jaar valt Hemelvaart laat en gaan we van woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni op kamp. Voor de jeugd is dit van donderdag tot en met zaterdag. Heb je nog vragen dan vind je onderaan de contactgegevens van Irene en Sandra waar je hiermee terecht kunt.

 • Eerste  < 93 94 95 96 97 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×