Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Kamp 2020 - Herrinneringen ophalen [pt 2]

  Kamp 2020 - Herrinneringen ophalen [pt 2]

  Laura Honders

  24-05-2020

  Reageer

  De laatste dag van het lange weekend is aangebroken, zo ook de laatste terugblik van een doorgewinterd kampganger. Bert van den Oever is de tel kwijt geraakt als het gaat om het aantal keren dat hij mee is gegaan op Antilopen Kamp, maar hij dacht dat hij nu een jaar of tien tot twaalf mee gaat op dit gezellige lange weekend.

 • Kamp 2020 - Herrinneringen ophalen

  Kamp 2020 - Herrinneringen ophalen

  Laura Honders

  22-05-2020

  Reageer

  Hoewel we met zijn allen het korfballen weer mogen oppakken van het kabinet, zijn andere activiteiten dan schieten en trainen op het moment nog niet mogelijk. Dit betekende dus ook dat ons geliefde Antilopen Kamp niet door kon gaan dit weekend. Omdat we dit niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, hebben we wat mensen gevraagd terug te blikken op hun vorige kampherinneringen. Vandaag neemt Irene Veenendaal ons mee in haar kampherinneringen.

 • Alle Antilopers mogen weer gaan sporten

  Alle Antilopers mogen weer gaan sporten

  Gert-Jan de Vos

  09-05-2020

  Reageer

  Wat een verrassing had onze premier voor ons! Ook de rest van de vereniging mag langzaamaan weer gaan korfballen. Dat is geweldig nieuws. In dit plan lees je hoe het vanaf 11 mei in werking gaat. Vanaf dan komen eerdere plannen te vervallen! Het kan zijn dat genoemde trainingsmomenten aangepast zijn, dus kijk goed.

 • Update Corona virus: 21 april

  Update Corona virus: 21 april

  Laura Honders

  21-04-2020

  Reageer

  We hebben kennisgenomen van de zojuist gegeven persconferentie van het kabinet, inclusief de nieuwe (versoepelde) maatregelen. De komende dagen komt het bestuur bij elkaar om een plan te maken als het gaat om sporten aan de hand van een update van het KNKV, de gemeente en conform de richtlijnen van het kabinet zoals gepresenteerd op 21 april.

  Uiteraard begrijpen we dat onze jeugd staat te popelen om het veld op te gaan en iets met de bal en korf te doen. Wij vragen nog even om geduld, zodat wij dit op een georganiseerde maar ook verantwoorde manier kunnen uitrollen. Tot 28 april vinden er in ieder geval nog geen activiteiten plaats op de club. We houden jullie de komende dagen op de hoogte.

 • Geef wijzigingen in je lidmaatschap op tijd door!

  Geef wijzigingen in je lidmaatschap op tijd door!

  Arjenne Sättler-Bruinekool

  17-04-2020

  Reageer

  Verandert er volgend seizoen iets in je lidmaatschap? Speel je bijvoorbeeld geen wedstrijden meer en word je algemeen reserve of recreant? Of ga je helemaal stoppen? Geef het dan voor 1 juni 2020 door via: ledenadministratie@antilopen.nl

 • Contributie ten tijde van Corona

  Contributie ten tijde van Corona

  Michel Lerou

  15-04-2020

  Reageer

  Ondanks dat het korfbalseizoen tot volledige stilstand is gekomen door het corona-virus, zijn wij als bestuur onder meer bezig met het op orde houden van de financiële situatie. Met diverse externe partijen wordt geschakeld om steun te vinden, intern beperken we ons tot het broodnodige aan uitgaven. Aan het einde van deze maand wordt de maand april geïncasseerd en in mei en juni volgen de laatste twee maanden van dit seizoen. Met het niet kunnen korfballen rijst mogelijk de vraag waarom de contributie wel gewoon doorloopt.

 • Thuis korfballen!

  Thuis korfballen!

  Ramon Eijnthoven

  14-04-2020

  Reageer

  Thuis korfballen!

 • Ook Trevor Nefkens gaat nog een jaar door

  Ook Trevor Nefkens gaat nog een jaar door

  Dennis Lijnsveld

  14-04-2020

  Reageer

  Nadat we eerder konden melden door te gaan met Irene en Joyce als trainer/coach duo voor ons eerste team, zijn we erg blij nu ook te kunnen vermelden dat Trevor Nefkens volgend jaar de trainer/coach voor het tweede team gaat zijn. 

  Lees meer hieronder.

 • Oud Papier

  Oud Papier

  Rein van Soest

  10-04-2020

  Reageer

  Omdat er geen wedstrijden zijn wordt de papiercontainer niet meer ieder weekend op de parkeerplaats gezet. Toch is er nog steeds gelegenheid om je oud papier in te leveren. Er staat altijd 1 container buiten, rechts naast de ingang van de sporthal. HIer kan je al je oud papier ingooien.

  Als de container vol is, geef me dan svp even een seintje. Dan zorg ik dat de container wordt omgewisseld of wordt geleegd.

  Met vriendelijke groet,
  Rein.

 • Update 07/04/2020: Corona-maatregelen en besluit KNKV einde zaal en start veld

  Update 07/04/2020: Corona-maatregelen en besluit KNKV einde zaal en start veld

  Laura Honders

  07-04-2020

  Reageer

  bericht 7 april

  Het KNKV kwam vandaag met de langverwachte update over het verloop van het veldseizoen en de afwikkeling van het zaalseizoen voor het wedstrijdkorfbal. Samenvattend:

 • Eerste34567Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×