Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Tweede team van Antilopen speelt puntenvermindering van zich af

  Tweede team van Antilopen speelt puntenvermindering van zich af

  Bettie Haisma

  01-12-2013

  Reageer

  Aangezien de duifjes beide niet aanwezig konden zijn, toch ook een paar woorden over de wedstrijd van Antilopen 2 tegen Exakwa 2 (op verzoek van de moeder van Rianne). Een belangrijke pot, want beide ploegen hadden alle drie voorgaande wedstrijden gewonnen. Door het te weinig leveren van scheidsrechters in vorig seizoen, kreeg ons 2e team 2 punten in mindering. Vandaag dus zaak om dit recht te trekken.

 • Antilopen ontsnapt aan eerste puntenverlies

  Antilopen ontsnapt aan eerste puntenverlies

  Bettie Haisma

  01-12-2013

  Reageer

  In speelronde vier werd tegenstanden Exakwa ontvangen in thuishal ‘de Korf’. De verwachting op voorhand was dat dit kwalitatief een goede tegenstander zou zijn. Uiteindelijk bleek ook dat Antilopen alles op alles moest zetten om de punten in Leusden te kunnen houden.

 • Loraine top in de Korfbal League

  Loraine top in de Korfbal League

  Yolanda Versteeg

  01-12-2013

  Reageer

  "Onze"  Loraine heeft dit seizoen een vaste plek veroverd in Dalto 1 en speelt de laatste weken zo goed dat ze al een paar keer is uitgekozen in het Team van de Week. NL Korfball stelt in het zaalseizoen ieder week een team van de week samen. Hierbij wordt gekeken naar de beste of meest opvallende spelers van die week in de League. Welke dames excelleerden in de wedstrijd? En welke heren waren beslissend voor hun club? Aan het einde van het seizoen wordt de balans opgemaakt waarin alle "Teams van de Week"meegenomen worden in de keuze voor het 'Team van het Jaar". Hierin staan dan automatisch de dames en heren die gedurende het jaar het meest constant op hoog niveau hebben gespeeld. Loraine voert daarin nu de lijst aan bij de dames.

 • Zaterdag valt er weer genoeg te beleven in de Korf

  Zaterdag valt er weer genoeg te beleven in de Korf

  Ramon Schulten

  27-11-2013

  Reageer

  Aankomende zaterdag staat er weer een reeks aantrekkelijke korfbalwedstrijden op het programma in onze thuishaven "de Korf". Reden genoeg dus weer om onze thuishaven met een bezoekje te vereren.

 • Antilopen maakt het verschil in laatste tien minuten

  Antilopen maakt het verschil in laatste tien minuten

  Bettie Haisma

  24-11-2013

  Reageer

  Na twee gewonnen wedstrijden stond voor het Leusdense Antilopen de verre uitwedstrijd tegen ROG te Groningen op het programma. De twee ploegen troffen elkaar ook al op het veld, waar Antilopen gemakkelijk en ruim de partij won. Op papier dus een niet al te lastige partij, echter dat de Groningers niet te onderschatten zijn, bleek al vanaf het eerste fluitsignaal.

 • Koop kerststollen voor Oeganda

  Koop kerststollen voor Oeganda

  Joost Geluk2

  20-11-2013

  Reageer

  Beste mede Antilopers, Aankomende zomer ga ik naar Oeganda voor vrijwilligerswerk. In Oeganda ga ik helpen met het afbouwen van een school voor 120 leerlingen tussen de 13 en 20 jaar en ga ik ook lesgeven op deze school. 

 • Fris ogend Antilopen trakteert publiek op ruime overwinning

  Fris ogend Antilopen trakteert publiek op ruime overwinning

  Bettie Haisma

  17-11-2013

  Reageer

  In de eerste thuiswedstrijd van de zaalcompetitie kon het vlaggenschip van Antilopen goede zaken doen tegen Sparta Zwolle. Waar op het veld nog 14-14 gelijk werd gespeeld, stond er nu na 60 minuten spelen een 26-18 overwinning op het scorebord.

 • HOE ZAL HET OP TENERIFE ZIJN?

  HOE ZAL HET OP TENERIFE ZIJN?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  17-11-2013

  Reageer

  Een gekke kop voor een korfbalwedstrijd verslag, nu eigenlijk niet want één duifje zit daar op het ogenblik heerlijk te relaxen maar is wel benieuwd naar de uitslag van de wedstrijd van vanavond. Mijn mobieltje maakt over- uren want natuurlijk heb ik de uitslagen door gesmst en kwam er weer een vraag die weer een reactie uitlokte enfin duifje  Fijt is op de hoogte gebracht.

 • Ouders let op! Nu in het theater!

  Ouders let op! Nu in het theater!

  Karen Schipper

  15-11-2013

  Reageer

  Een voorstelling voor ouders in de sport in De Flint op maandag 16 december a.s. 
  Wel winnen, he! is een humoristische theatervoorstelling waarin gedurende 24 uur het gezin van Lisa en Bas wordt gevolgd. 

 • Kom en steun Antilopen!

  Kom en steun Antilopen!

  Ramon Schulten

  14-11-2013

  Reageer

  De eerste 4 punten van onze selectie zijn binnen, de spandoeken zijn gemaakt en droog of voorzien van een nieuw draadje en oogje, de warme chocomel met slagroom is niet aan te slepen en buiten wordt het donkerder en kouder.

 • Eerste154155156157158Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×