Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Oud Papier Container (20-22 december)

  Oud Papier Container (20-22 december)

  Rein van Soest

  15-12-2013

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats nabij de kantine. Afgelopen tijd hebben we weer heel veel reclamefolders ontvangen dus daarmee kunnen we de container weer flink vullen.

 • Boni Jeugdsponsoractie Feestelijk Afgesloten

  Boni Jeugdsponsoractie Feestelijk Afgesloten

  Rein van Soest

  14-12-2013

  Reageer

  Afgelopen week liep de Boni Jeugdsponsoractie ten einde. Donderdag 12 december was de uitreiking van de sponsorbedragen op een spectaculaire feestavond in Hardersplaza te Harderwijk. Tijdens deze feestavond vol muziek en optredens van onder andere Sharon Doorson kregen alle deelnemende verenigingen een cheque met hun sponsorbedrag uitgereikt. Namens KC Antilopen waren Erik Brouwer (voorzitter) en Rein van Soest (penningmeester) aanwezig.

 • Het is even wennen...

  Het is even wennen...

  Karen Schipper

  13-12-2013

  Reageer

  De Korf is de hele zaalcompetitie onze thuisbasis. Waar we wedstrijden spelen en daarna een drankje nuttigen. Maar ook waar we elkaar na een werkweek weer even spreken, elkaar aanmoedigen, nakletsen, een bowlingballetje gooien, een sateetje of tosti eten en elkaar trakteren na een gewonnen wedstrijd. Kortom waar we elke week heel wat uren rondhangen. Net alsof het ons huis is. 

 • Tribunes in zicht!

  Tribunes in zicht!

  Karen Schipper

  13-12-2013

  Reageer

  Dankzij Michel en zijn werkgever UBF en transportbedrijf Hoogland geregeld door Jan Costa hebben wij in het voorjaar twee tribunes op het veld staan. Als......we het voor elkaar krijgen om de komende week samen 150 euro bij elkaar te sparen. Doe je mee? Dan heb je zometeen een eigen klein stukje tribune voor je klaarstaan. Elke bijdrage is prachtig, klein of groot. Alles is welkom!

 • Thuiswedstrijden Midweek / aanpassing trainingstijden

  Thuiswedstrijden Midweek / aanpassing trainingstijden

  Mirjam Brouwer

  10-12-2013

  Reageer

  Komende donderdag speelt de Midweek weer thuis. Graag jullie aandacht voor de aangepaste trainingstijden.

 • Strijdlustig Thrianta maakt het de koploper moeilijk

  Strijdlustig Thrianta maakt het de koploper moeilijk

  Marion van Loenen

  09-12-2013

  Reageer

  Na de nederlaag van vorige week tegen ROG uit Groningen, pakte Thrianta de draad weer op om weerstand te bieden tegen de koploper van de poule, genaamd korfbalclub Antilopen. De Thrianta/Lichtendonk formatie startte de wedstrijd in de volgende opstelling, in de aanval Bastiaan ten Buur, Giel Bisschop, Sandra Olde en Leonie Tjarks. In de verdediging Maurice Kikkert, Paul Valster, Marleen Kramer en Jorinde Smink.

 • Tweede team boekt ruime zege tegen Thrianta

  Tweede team boekt ruime zege tegen Thrianta

  Bettie Haisma

  09-12-2013

  Reageer

  Na de mooie overwinning van vorige week, tegen mede- titelkandidaat Exakwa, stond dit weekend het nog puntloze Thrianta op het programma. Antilopen begon met in de aanval: Nick, Dennis de G, Sylvia en Lilian en in de verdediging: Wouter, Frank, Rianne en Manon.

 • Wederom winst voor Antilopen

  Wederom winst voor Antilopen

  Bettie Haisma

  08-12-2013

  Reageer

  Het vlaggenschip van Antilopen werd afgelopen zaterdag verwacht in het Drentse Hoogeveen. Tegenstander Thrianta had tot dan toe slechts twee punten behaald en de wedstrijd zou dan ook een formaliteit moeten zijn voor titelkandidaat Antilopen.

 • Exakwa/Centraplaza trekt in spannend duel aan kortste eind (website Exakwa)

  Exakwa/Centraplaza trekt in spannend duel aan kortste eind (website Exakwa)

  Marion van Loenen

  02-12-2013

  Reageer

  Leusden – De Exakwa/Centraplaza selectie doet het goed tot nog toe. Het tweede wist de volle buit te halen uit de eerste 3 wedstrijden. En het 1e moest alleen de punten bij De Meeuwen laten. Echter het affiche voor deze week was een mooie, Antilopen – Exakwa. De Antilopen selectie heeft de laatste jaren een paar stapjes terug moeten doen maar wil weer omhoog. En de eerste wedstrijden werden dan ook allemaal gewonnen. Maar het feit dat ze persoonlijk vorige week kwamen kijken zei genoeg over hoe zij deze wedstrijd benaderden. Het zou hoe dan ook een spannende wedstrijden worden voor de selectie.

 • Tweede team van Antilopen speelt puntenvermindering van zich af

  Tweede team van Antilopen speelt puntenvermindering van zich af

  Bettie Haisma

  01-12-2013

  Reageer

  Aangezien de duifjes beide niet aanwezig konden zijn, toch ook een paar woorden over de wedstrijd van Antilopen 2 tegen Exakwa 2 (op verzoek van de moeder van Rianne). Een belangrijke pot, want beide ploegen hadden alle drie voorgaande wedstrijden gewonnen. Door het te weinig leveren van scheidsrechters in vorig seizoen, kreeg ons 2e team 2 punten in mindering. Vandaag dus zaak om dit recht te trekken.

 • Eerste151152153154155Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×