Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Spandoekenavond

  Spandoekenavond

  Ramon Schulten

  29-10-2013

  Reageer

  We zitten weer in de zaal! We willen dit zaalseizoen weer een ouderwetse sfeer gaan creëren op de wedstrijddagen dat onze selecties thuis spelen. Bij die sfeer hoort natuurlijk ook een rood-zwart versierde sporthal De Korf. Daarom organiseren we op vrijdag 8 november vanaf 19:00 uur een spandoekenavond.

 • Spoed! zaalwachten gezocht!!

  Spoed! zaalwachten gezocht!!

  Annet Dielissen

  29-10-2013

  Reageer

  De coördinatoren van de zaaldiensten zijn dringend op zoek naar ouders/ vrijwilligers die zaaldiensten willen draaien. Een aantal ouders heeft zich al opgegeven maar hiermee redden we het nog niet.

 • Veel sponsormunten verzameld!

  Veel sponsormunten verzameld!

  Karen Schipper

  26-10-2013

  Reageer

  De Boni jeugdsponsoractie was vandaag een groot succes. Zo'n 85% van de vandaag door de Boni uitgegeven munten werd in de bus van Antilopen gegooid. Onder luide aanmoediging van enthousiaste leden van onze club. Het kon niemand ontgaan dat het vandaag Antilopendag was. Spandoeken, korven, folders en shirts versierden de ingang. Lisa, Kris, Anne Femme, Gerke, Eva, Anneline, Gerlinde (bedankt Anne Femme) en Flora, bedankt voor jullie hulp!

 • Zaterdag is Boni-dag

  Zaterdag is Boni-dag

  Karen Schipper

  25-10-2013

  Reageer

  Morgen is Antilopen speciale gast bij de Boni Jeugdsponsoractie in De Hamershof. Kom je boodschappen dus bij de Boni doen. En zorg dat je sponsormunten in de bus van Antilopen terecht komen. Geen boodschappen nodig? Kom dan in ieder geval even langs om de jeugd die aanwezig is aan te moedigen.

 • Selectiewedstrijden voor Oost onder 14 jaar

  Selectiewedstrijden voor Oost onder 14 jaar

  Mirjam Brouwer

  23-10-2013

  Reageer

  Onze Lotte uit de C1 heeft zich door de eerste selectiefase heen geknokt en mag komende zaterdag 26 oktober in de eindselectiewedstrijd spelen voor een plek in de Jeugdselectie van Oost onder 14 jaar.

 • Onze eerste sportieve sanctie

  Onze eerste sportieve sanctie

  Karen Schipper

  22-10-2013

  Reageer

  Door de TC
  De Bond heeft ons voor het eerst een sportieve sanctie opgelegd. Hoewel het woord bijna positief klinkt, is het resultaat hiervan niet zo leuk voor een paar van onze teams. En dus voor de hele vereniging.

 • Trainingsschema zaal is geplaatst Update

  Trainingsschema zaal is geplaatst Update

  Mirjam Brouwer

  22-10-2013

  Reageer

  Het (voorlopige) trainingsschema voor de zaal staat op de site. De training van de F1 is verplaatst.Nu er voldoende ruimte is in De Korf op dinsdag zal de B-Pilot training van maandag komen te vervallen. Er wordt dinsdag 29-10-2013 om 17.30 gestart met een core stability / conditietraining van 30 minuten door Gert en Anouska. Van 18.00 tot 19.00 is dan de korfbaltechnische vaardigheden- en vaktraining.

 • B-Pilot Continued

  B-Pilot Continued

  Mirjam Brouwer

  18-10-2013

  Reageer

  De afgelopen weken hebben alle B spelers op dinsdag getraind in de B pilot. De B3 en B4 kregen op woensdag van Ron Hoebe een 2e training, de B1 en B2 op donderdag van Dennis en Frank. Recent is er een evaluatie gehouden over de afgelopen periode. De pluspunten en de minpunten zijn benoemd en ook is er gesproken over het vervolg van de B-Pilot in de zaal. Door beschikbare tijden en ruimte wordt het in een iets andere vorm gegoten.

 • 1e week zaaltraining

  1e week zaaltraining

  Mirjam Brouwer

  18-10-2013

  Reageer

  Voor de teams die op zaterdag 26-10 hun eerste oefenwedstrijden hebben is er in de voorafgaande (herfstvakantie) week 1 of 2 keer gelegenheid om te trainen.

 • Zaalwachten gezocht!

  Zaalwachten gezocht!

  Mirjam Brouwer

  14-10-2013

  Reageer

  Op onderstaande oproep en onze mail naar ouders zijn veel aanmeldingen binnengekomen. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee....Maar het kan altijd betersmiley

 • Eerste123124125126127

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×