Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Zaalseizoen 2013-2014 succesvol afgesloten!

  Zaalseizoen 2013-2014 succesvol afgesloten!

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  09-03-2014

  Reageer

  Het 2de heeft aan zijn sportieven verplichtingen voldaan door de laatste wedstrijd tegen de Meeuwen te winnen, al was de wedstrijd niet zo denderend. De opstelling was weer iets anders doordat Sylvia wegens gezinsuitbreiding is gestopt nam Lisanne haar plaats in zodat de aanval er alsvolgt uitzag: Dennis L. Nick,Daphne en Lisanne,verdediging: Wouter,Frank,Lilian en Manon.

 • Antilopen wint ook laatste competitieduel in de zaal

  Antilopen wint ook laatste competitieduel in de zaal

  Bettie Haisma

  09-03-2014

  Reageer

  In de thuishal van 'De Meeuwen', die iets minder goed gevuld was dan 'de Korf' een week daarvoor, opende de enthousiaste omroeper uit Putten (goede stem!) de avond. Antilopen kon een relaxte avond tegemoet  zien, het kampioenschap was vorige week al binnen en er stond dus niets meer op het spel. Nou niets...ten eerste zat er weer veel meegereisd Antilopen publiek op de tribuie en ten tweede had de ploeg nog wel wat goed te maken tegen de Meeuwen na het verlies in de thuispartij.

 • Giga Kangoeroe Dag Uitgave

  Giga Kangoeroe Dag Uitgave

  Karen Schipper

  08-03-2014

  Reageer

  Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een geheel nieuw eenmalig initiatief. Een Giga Kangoeroe Dag uitgave. Deze uitgave krijgen alle kleuters in Leusden een week na de GKD van school mee naar huis. Een prachtige kans voor ons om Antilopen extra onder de aandacht te brengen. En voor de kleuters een mooie herinnering aan een geweldige dag.

 • Wedstrijd G-team

  Wedstrijd G-team

  Sandra Nefkens-Hertgers

  05-03-2014

  Reageer

  A.s. zaterdag speelt het G-team van Antilopen weer eens een wedstrijd in de Korf.

 • Overlijdensbericht Albert Mulder

  Overlijdensbericht Albert Mulder

  Karen Schipper

  04-03-2014

  Reageer

  Gisteravond heeft ons het droevige bericht bereikt dat ons gewaardeerde lid Albert Mulder afgelopen zaterdag is overleden. Albert is tientallen jaren lid geweest van onze vereniging en heeft tijdens zijn lidmaatschap veel hand en spandiensten verricht. Wij wensen Plonie, Anita en Gerrit en Marielle en Leo veel sterkte in de komende periode.

 • Bedankt!!!!

  Bedankt!!!!

  Sylvia van der Pas

  03-03-2014

  Reageer

  Wat was het genieten om in deze sferen en bomvolle en super versierde korf te mogen spelen en…..kampioen te worden!!! Alle mensen en jeugd die vrijdagavond de zaal hebben versierd, bedankt het was waanzinnig mooi!

 • Antilopen kampioen in eerste klasse!

  Antilopen kampioen in eerste klasse!

  Bettie Haisma

  02-03-2014

  Reageer

  In een spannende wedstrijd tegen het Friese CSL wist het vlaggenschip van Antilopen het kampioenschap in de eerste klasse zeker te stellen. Voor coach Gert Jan de Vos is de doelstelling behaald en zal Antilopen na één seizoen eerste klasse, volgend jaar weer terugkeren in de overgangsklasse. Een knap resultaat!

 • EEN GEDACHTE DIE UIT IS GEKOMEN.

  EEN GEDACHTE DIE UIT IS GEKOMEN.

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  01-03-2014

  Reageer

  Begin februari schreef ik "Wordt Antilopen 2 kampioen?"Het blijkt een goede gedachte te zijn geweest en misschien ook een juist zetje in die richting. U begrijpt het al uit deze woorden "HET IS GELUKT!" Het 2de is vanavond KAMPIOEN geworden en gaf zo het voorbeeld voor het 1ste team die dan ook niet achter kon blijven.

 • Sponsor-/relatiedag

  Sponsor-/relatiedag

  Rob de Peuter

  28-02-2014

  Reageer

  Dat Kc Antilopen actief is bewijst alle aandacht voor zaterdag. En daar doen wij als sponsorcommissie graag nog een schepje bovenop. De selektie had niet beter kunnen timen om uitgerekend op deze sponsor-/relatiedag hun kampioenswedstrijden te spelen. 

 • Overgang van zaal naar veld

  Overgang van zaal naar veld

  Mirjam Brouwer

  27-02-2014

  Reageer

  Aankomende week is de laatste week dat er in de zaal getraind wordt.

 • Eerste119120121122123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×