Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Tweede team boekt nipte overwinning tegen Die Haghe

  Tweede team boekt nipte overwinning tegen Die Haghe

  Bettie Haisma

  01-09-2014

  Reageer

  Na een voorbereiding van drie weken begon de competitie met een wedstrijd tegen die Haghe 3. Antilopen begon met in de aanval: Frank, Nick, Ruth en Rianne en in de verdediging: Dennis L, Richard (weer hersteld van zijn armblessure), Manon en Sanne.

 • 4Korfball voor de E- en F-jeugd

  4Korfball voor de E- en F-jeugd

  Kjell Pater

  01-09-2014

  Reageer

  Dit seizoen gaan we starten met 4Korfball in de E- en F- jeugd. De aanleiding van het KNKV om een nieuwe spelvorm in het leven te roepen, is dat kinderen binnen acht tegen acht te veel stilstaan en de spelregels te ingewikkeld zijn. Het nieuwe 4Korfball heeft als doel het populariseren van korfbal, middels ontwikkeling als (top)sport, met laagdrempelige toegankelijkheid, waarbij in een team individuele ontwikkeling kan plaatsvinden

 • Valse start Mid-Fryslân/Jansma Burdaard

  Valse start Mid-Fryslân/Jansma Burdaard

  Marion van Loenen

  01-09-2014

  Reageer

  Tegen het onbekende Antilopen uit Leusden liep Mid-Fryslân/Jansma Burdaard, na een 8-7 ruststand, tegen een 17-21 nederlaag op. Na een goede eerste helft, waarin men moeite had met scoren, volgde een tweede helft, waarin Antilopen in de laatste 10 minuten langszij kwam en de wedstrijd prima uitspeelde.

 • Wijziging veldafmetingen

  Wijziging veldafmetingen

  Mirjam Brouwer

  31-08-2014

  Reageer

  Met ingang van seizoen 2014-2015 gaat er het nodige veranderen rond afmeting van de velden. Bij bondsbesluit is besloten dat uiteindelijk alle teams gaan spelen op velden van 40 x 20 meter, vergelijkbaar met zaalafmetingen.

 • Antilopen ver(g)rast Mid-Fryslân in eerste competitieduel

  Antilopen ver(g)rast Mid-Fryslân in eerste competitieduel

  Bettie Haisma

  31-08-2014

  Reageer

  Het eerste team van Antilopen trapte de veldcompetitie af in het Friese Reduzum tegen hoofdklasse degradant Mid-Fryslân. Daar er werd gespeeld op een 'gewoon' grasveld en met kleinere veldafmetingen, waren de omstandigheden iets anders dan gebruikelijk voor de Leusdenaren. Coach Gert Jan de Vos startte deze wedstrijd met in de eerste aanval: Joost van Woerkom, Wouter ter Maten, Marion van Loenen en nieuwkomer Lisa Rademakers. En in de eerste verdediging: Kjell Pater, Bart Witteveen, Eva Stam en Bettie Haisma.

 • Sportieve Naschoolse Opvang in Antilopenkantine

  Sportieve Naschoolse Opvang in Antilopenkantine

  Erik Brouwer

  29-08-2014

  Reageer

  Het bestuur is blij te kunnen melden dat na een aantal positieve gesprekken KC Antilopen en de Sportieve Naschoolse opvang (SNO) een overeenkomst aangaan. Vanaf 1 september zal de SNO gebruik gaan maken van onze kantine op maandag, dinsdag en donderdagmiddagen.

 • Wisselgeld sparen

  Wisselgeld sparen

  Christien Maas

  27-08-2014

  Reageer

  Achter de bar is een chronisch gebrek aan euromunten, vooral de 2, 1 en 050 munten. Daarom deze oproep: willen jullie voor ons deze munten in de portemonnee houden en ze aan de bar weer omwisselen voor 10 eurobiljetten ( 5 eurobiljetten zijn er ook altijd te weinig). Nou mocht de toestroom te succesvol zijn, plaats ik wel weer een berichtje om dit te stoppen.

 • Jaarlijkse Algemene Vergadering; vrijdag 12 september 2014

  Jaarlijkse Algemene Vergadering; vrijdag 12 september 2014

  Cindy Goedknegt

  25-08-2014

  Reageer

  Op vrijdag 12 september 2014 vindt de Jaarlijkse Algemene Vergadering plaats in de kantine van K.C. Antilopen. Het bestuur vind het belangrijk dat alle leden over de ontwikkelingen horen en kunnen meepraten. Uiteraard staan er naast de serieuze zaken ook weer gezellige zaken op het programma, zoals de uitkereiking van diverse prijzen.

 • Klus je club klaar voor het nieuwe jaar!

  Klus je club klaar voor het nieuwe jaar!

  Jeroen Fleuren

  24-08-2014

  Reageer

  Even 'n reminder: zaterdag 30 augustus van 9:00-13:00 organiseert de Stichting Clubgebouw Buiningpark een klusochtend. De leden van de stichting zullen zelf de algemene ruimtes onder handen nemen. Voor Antilopen en LHV een mooie gelegenheid om in hun eigen honk ook weer te zorgen voor een goede start! 

 • Trainingen / Oefenwedstrijden / Kangoeroes

  Trainingen / Oefenwedstrijden / Kangoeroes

  Mirjam Brouwer

  24-08-2014

  Reageer

  Alle teams starten vanaf maandag 25 augustus met trainen.

 • Eerste117118119120121Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×