Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • B/C event!

  B/C event!

  Eline Huijzendveld

  15-09-2014

  Reageer

  Op vrijdag 26 september nodigen we alle B en C teams uit voor een gezellige avond in de kantine.

 • Wat een fantastisch terras hebben we toch

  Wat een fantastisch terras hebben we toch

  Rein van Soest

  14-09-2014

  Reageer

  Afgelopen dagen hebben we weer kunnen genieten van een zomers korfbalweekend. Op zo een moment kunnen we terecht trots zijn op onze fantastische terras en onze mooie tribune. Echt genieten!

 • Net niet gered

  Net niet gered

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  14-09-2014

  Reageer

  Laat in de middag togen de duifjes naar Veenendaal voor de wedstrijd van het 2de tegen SKF 4,we waren goed op tijd en konden nog een stukje wedstrijd van SKF 1 zien. Wat zou de inzet van het team van middag zijn na de slechte van vorige week we zullen het zien. De verwachtingen waren toch wel hoog alhoewel het 4de van SKF uit ervaringsvolle spelers bestond die elkaar  bijna blindelings konden vinden. De opstelling zag er weer anders uit want Nic.en Elise waren er niet bij moesten bij het 1ste aanwezig zijn nu aanval: Frank,Dennis,Rianne en Ruth en verdediging de nieuwbakken vader Richard,Hans,Manon en Daphne.

 • Antilopen laat punt liggen in Purmerend

  Antilopen laat punt liggen in Purmerend

  Marion van Loenen

  14-09-2014

  Reageer

  Na de nederlaag van vorige week is Antilopen er niet in geslaagd zich helemaal te herstellen. Hoewel de ploeg van trainer Gert-Jan de Vos meer met scherpe schoot en een voorsprong had van drie punten vijf minuten voor tijd, wist BEP dertig seconden voor het eindsignaal er een remise uit te halen: 19-19.

 • Stickervel Kangoeroes

  Stickervel Kangoeroes

  Eline Huijzendveld

  12-09-2014

  Reageer

  Train in het najaar gratis en vrijblijvend mee met de Kangoeroes van Antilopen!
  Elke zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur op het Burgemeester Buining Sportpark bij Korfbalclub Antilopen.

 • Grote Clubactie

  Grote Clubactie

  Miranda Nederveen

  08-09-2014

  Reageer

  Beste jongens en meisjes C t/m F,
  Het is weer zover........de Grote Clubactie gaat weer van start! Dit betekent dat je vast tegen je opa, oma, oom, tante, buurvrouw, kennis of wie dan ook kunt zegggen dat je vanaf zaterdag 13 september 2014 langs komt om loten te verkopen.

 • Oud Papier Container (12-14 september)

  Oud Papier Container (12-14 september)

  Rein van Soest

  08-09-2014

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats nabij de kantine. Gelukkig wordt de container al op vrijdag geplaatst dus als je naar de JAV gaat kun je gelijk je oud papier meenemen. Hiermee moeten we weer een goede opbrengst kunnen halen.

 • Vergaderstukken Jaarlijkse Algemene Vergadering d.d. 12 september 2014

  Vergaderstukken Jaarlijkse Algemene Vergadering d.d. 12 september 2014

  Eline Huijzendveld

  08-09-2014

  Reageer

  Het bestuur van K.C. Antilopen nodigt alle stemgerechtigde leden (leden die op 1 juli 2014, 15 jaar of ouder zijn) en ouders van leden uit voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAV). Deze JAV wordt gehouden op vrijdag 12 september 2014 in het clubhuis op het Burgemeester Buiningpark. De kantine is open vanaf 19:30 uur en de vergadering start om 20:00 uur.

 • Totale

  Totale "Off-day" Antilopen

  Marion van Loenen

  07-09-2014

  Reageer

  Na de overwinning vorige week in het Friese Reduzum speelde het vlaggenschip deze week zijn eerste thuiswedstrijd tegen KVA uit Amstelveen. Op het windstille en benauwde Burgemeester Buiningpark startte Antilopen met Sanne van Baardewijk in de basis acht voor de geblesseerde Bettie Haisma. Er was afgelopen week scherp getraind en alle voorwaarden leken dan ook aanwezig voor een mooie wedstrijd. 

 • Was dit een vergissing??

  Was dit een vergissing??

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  07-09-2014

  Reageer

  Daar zit je dan op de tribune vol verwachting wat gaan ze doen vanmiddag? De 1ste wedstrijd van het 2de was in winst omgezet dus kan dit zo doorgaan. Er waren  voor mij een paar nieuwe gezichten en zag de opstelling er alsvolgt uit:aanval; Frank,Nic,Rianne en Ruth,verdediging;Dennis,Manon,Elise en Hans.

 • Eerste115116117118119Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×