Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Leuk dagje Korf

  Leuk dagje Korf

  Karen Schipper

  01-11-2013

  Reageer

  Morgen is er alweer een druk programma in de Korf. Kijk wat oefenpotjes en klets weer even bij. De mooiste voorbereiding op weer een lekker korfbalseizoen in de zaal. Tot morgen!

 • Grote Clubactie - Online

  Grote Clubactie - Online

  Rein van Soest

  30-10-2013

  Reageer

  De verkoop door onze leden is ondertussen beëindigd. Heb je nog geen loten gekocht dan kan dit nog online. Ga via onderstaande link naar de Antilopen pagina van de Grote Clubactie en bestel nog loten. Maar liefts 80% gaat direct naar de club en dat geld hebben we hard nodig.

 • Boni Jeugd Sponsor Actie - Tussenstand

  Boni Jeugd Sponsor Actie - Tussenstand

  Rein van Soest

  29-10-2013

  Reageer

  De tussenstand van de Boni Jeugd Sponsonsor Actie is bekend gemaakt. Door onze aanwezigheid afgelopen zaterdag zijn we geklommen van de 6e naar de 4e plaats in het tussenklassement. We zitten nu op 13% van de munten voor KC Antilopen.

 • Spandoekenavond

  Spandoekenavond

  Ramon Schulten

  29-10-2013

  Reageer

  We zitten weer in de zaal! We willen dit zaalseizoen weer een ouderwetse sfeer gaan creëren op de wedstrijddagen dat onze selecties thuis spelen. Bij die sfeer hoort natuurlijk ook een rood-zwart versierde sporthal De Korf. Daarom organiseren we op vrijdag 8 november vanaf 19:00 uur een spandoekenavond.

 • Spoed! zaalwachten gezocht!!

  Spoed! zaalwachten gezocht!!

  Annet Dielissen

  29-10-2013

  Reageer

  De coördinatoren van de zaaldiensten zijn dringend op zoek naar ouders/ vrijwilligers die zaaldiensten willen draaien. Een aantal ouders heeft zich al opgegeven maar hiermee redden we het nog niet.

 • Veel sponsormunten verzameld!

  Veel sponsormunten verzameld!

  Karen Schipper

  26-10-2013

  Reageer

  De Boni jeugdsponsoractie was vandaag een groot succes. Zo'n 85% van de vandaag door de Boni uitgegeven munten werd in de bus van Antilopen gegooid. Onder luide aanmoediging van enthousiaste leden van onze club. Het kon niemand ontgaan dat het vandaag Antilopendag was. Spandoeken, korven, folders en shirts versierden de ingang. Lisa, Kris, Anne Femme, Gerke, Eva, Anneline, Gerlinde (bedankt Anne Femme) en Flora, bedankt voor jullie hulp!

 • Zaterdag is Boni-dag

  Zaterdag is Boni-dag

  Karen Schipper

  25-10-2013

  Reageer

  Morgen is Antilopen speciale gast bij de Boni Jeugdsponsoractie in De Hamershof. Kom je boodschappen dus bij de Boni doen. En zorg dat je sponsormunten in de bus van Antilopen terecht komen. Geen boodschappen nodig? Kom dan in ieder geval even langs om de jeugd die aanwezig is aan te moedigen.

 • Selectiewedstrijden voor Oost onder 14 jaar

  Selectiewedstrijden voor Oost onder 14 jaar

  Mirjam Brouwer

  23-10-2013

  Reageer

  Onze Lotte uit de C1 heeft zich door de eerste selectiefase heen geknokt en mag komende zaterdag 26 oktober in de eindselectiewedstrijd spelen voor een plek in de Jeugdselectie van Oost onder 14 jaar.

 • Onze eerste sportieve sanctie

  Onze eerste sportieve sanctie

  Karen Schipper

  22-10-2013

  Reageer

  Door de TC
  De Bond heeft ons voor het eerst een sportieve sanctie opgelegd. Hoewel het woord bijna positief klinkt, is het resultaat hiervan niet zo leuk voor een paar van onze teams. En dus voor de hele vereniging.

 • Trainingsschema zaal is geplaatst Update

  Trainingsschema zaal is geplaatst Update

  Mirjam Brouwer

  22-10-2013

  Reageer

  Het (voorlopige) trainingsschema voor de zaal staat op de site. De training van de F1 is verplaatst.Nu er voldoende ruimte is in De Korf op dinsdag zal de B-Pilot training van maandag komen te vervallen. Er wordt dinsdag 29-10-2013 om 17.30 gestart met een core stability / conditietraining van 30 minuten door Gert en Anouska. Van 18.00 tot 19.00 is dan de korfbaltechnische vaardigheden- en vaktraining.

 • Eerste115116117118119

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×