Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Antilopen maakt het verschil in laatste tien minuten

  Antilopen maakt het verschil in laatste tien minuten

  Bettie Haisma

  24-11-2013

  Reageer

  Na twee gewonnen wedstrijden stond voor het Leusdense Antilopen de verre uitwedstrijd tegen ROG te Groningen op het programma. De twee ploegen troffen elkaar ook al op het veld, waar Antilopen gemakkelijk en ruim de partij won. Op papier dus een niet al te lastige partij, echter dat de Groningers niet te onderschatten zijn, bleek al vanaf het eerste fluitsignaal.

 • Koop kerststollen voor Oeganda

  Koop kerststollen voor Oeganda

  Joost Geluk

  20-11-2013

  Reageer

  Beste mede Antilopers, Aankomende zomer ga ik naar Oeganda voor vrijwilligerswerk. In Oeganda ga ik helpen met het afbouwen van een school voor 120 leerlingen tussen de 13 en 20 jaar en ga ik ook lesgeven op deze school. 

 • Fris ogend Antilopen trakteert publiek op ruime overwinning

  Fris ogend Antilopen trakteert publiek op ruime overwinning

  Bettie Haisma

  17-11-2013

  Reageer

  In de eerste thuiswedstrijd van de zaalcompetitie kon het vlaggenschip van Antilopen goede zaken doen tegen Sparta Zwolle. Waar op het veld nog 14-14 gelijk werd gespeeld, stond er nu na 60 minuten spelen een 26-18 overwinning op het scorebord.

 • HOE ZAL HET OP TENERIFE ZIJN?

  HOE ZAL HET OP TENERIFE ZIJN?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  17-11-2013

  Reageer

  Een gekke kop voor een korfbalwedstrijd verslag, nu eigenlijk niet want één duifje zit daar op het ogenblik heerlijk te relaxen maar is wel benieuwd naar de uitslag van de wedstrijd van vanavond. Mijn mobieltje maakt over- uren want natuurlijk heb ik de uitslagen door gesmst en kwam er weer een vraag die weer een reactie uitlokte enfin duifje  Fijt is op de hoogte gebracht.

 • Ouders let op! Nu in het theater!

  Ouders let op! Nu in het theater!

  Karen Schipper

  15-11-2013

  Reageer

  Een voorstelling voor ouders in de sport in De Flint op maandag 16 december a.s. 
  Wel winnen, he! is een humoristische theatervoorstelling waarin gedurende 24 uur het gezin van Lisa en Bas wordt gevolgd. 

 • Kom en steun Antilopen!

  Kom en steun Antilopen!

  Ramon Schulten

  14-11-2013

  Reageer

  De eerste 4 punten van onze selectie zijn binnen, de spandoeken zijn gemaakt en droog of voorzien van een nieuw draadje en oogje, de warme chocomel met slagroom is niet aan te slepen en buiten wordt het donkerder en kouder.

 • Wedstrijdverslag Luno - Antilopen (Bron: kvluno.nl)

  Wedstrijdverslag Luno - Antilopen (Bron: kvluno.nl)

  Marion van Loenen

  12-11-2013

  Reageer

  Het zaalseizoen begon dit weekend met meteen een tegenstander van formaat. Antilopen uit Leusden kwam op bezoek. Een ploeg die op het veld bovenin de overgangsklasse speelt waar LUNO het op het veld in de 2e klasse acteert.

 • Sinterklaasfeest voor A-B & Senioren

  Sinterklaasfeest voor A-B & Senioren

  Eline Huijzendveld

  12-11-2013

  Reageer

  Dit jaar is er weer een sinterklaasfeest voor de A-B en senioren! Een gezellig dobbel spel, waarvoor iedereen 3 (kleine) cadeautjes mee moet nemen. Onze zwarte pieten komen langs, en wie weet komen ze langs voor jou. Geef je snel op (voor 27 november 2013) via AC@antilopen.nl, en we zien je 30 november 2013 om 21:00 uur!

 • Stem op je favoriete inschietnummer

  Stem op je favoriete inschietnummer

  Marion van Loenen

  11-11-2013

  Reageer

  Welk inschietnummer moet er worden toegevoegd aan de playlist van de selectie bij het inschieten? Stem nu en wie weet wordt jouw gekozen nummer toegevoegd!

 • Sint op bezoek bij Antilopen

  Sint op bezoek bij Antilopen

  Maaike Snijder

  11-11-2013

  Reageer

  De Sint zit nog op de stoomboot maar heeft al bericht gestuurd naar Leusden. Op vrijdag 29 november komt hij op bezoek bij Antilopen! Het Sinterklaasfeest is in de kantine en duurt van 18.30 tot 20.00 uur. Sint nodigt alle kids uit de E en F teams en de kangoeroes (en hun coaches) uit om dit feest met hem te vieren. En ook kids (tot 6 jaar) van 'grote' Antilopen zijn van harte welkom.

 • Eerste114115116117118Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×