Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Antilopen Doet!

  Antilopen Doet!

  Eline Huijzendveld

  14-03-2014

  Reageer

  Morgenochtend (9:00 uur - 12:30 uur) is weer de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak bij Antilopen. Diverse commissies en vrijwilligers zetten zich morgen in om de kantine weer gereed te maken voor het veldseizoen.

 • Brand accommodatie Roda ‘46

  Brand accommodatie Roda ‘46

  Eline Huijzendveld

  13-03-2014

  Reageer

  Bij voetbalvereniging Roda '46 is woensdagnacht brand uitgebroken in de kleedkamers.

 • Extra's website

  Extra's website

  Karen Schipper

  11-03-2014

  Reageer

  De oplettende websitebezoeker heeft het al ontdekt. Bart heeft weer wat extra's toegevoegd aan de website. Vooral met de vermelding van de wedstrijdnummers van de KNKV in het wedstrijdprogramma zullen veel aanvoerders en coaches blij zijn. Het scheelt weer een zoekactie op de website van de KNKV. 

 • Zaalseizoen 2013-2014 succesvol afgesloten!

  Zaalseizoen 2013-2014 succesvol afgesloten!

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  09-03-2014

  Reageer

  Het 2de heeft aan zijn sportieven verplichtingen voldaan door de laatste wedstrijd tegen de Meeuwen te winnen, al was de wedstrijd niet zo denderend. De opstelling was weer iets anders doordat Sylvia wegens gezinsuitbreiding is gestopt nam Lisanne haar plaats in zodat de aanval er alsvolgt uitzag: Dennis L. Nick,Daphne en Lisanne,verdediging: Wouter,Frank,Lilian en Manon.

 • Antilopen wint ook laatste competitieduel in de zaal

  Antilopen wint ook laatste competitieduel in de zaal

  Bettie Haisma

  09-03-2014

  Reageer

  In de thuishal van 'De Meeuwen', die iets minder goed gevuld was dan 'de Korf' een week daarvoor, opende de enthousiaste omroeper uit Putten (goede stem!) de avond. Antilopen kon een relaxte avond tegemoet  zien, het kampioenschap was vorige week al binnen en er stond dus niets meer op het spel. Nou niets...ten eerste zat er weer veel meegereisd Antilopen publiek op de tribuie en ten tweede had de ploeg nog wel wat goed te maken tegen de Meeuwen na het verlies in de thuispartij.

 • Giga Kangoeroe Dag Uitgave

  Giga Kangoeroe Dag Uitgave

  Karen Schipper

  08-03-2014

  Reageer

  Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een geheel nieuw eenmalig initiatief. Een Giga Kangoeroe Dag uitgave. Deze uitgave krijgen alle kleuters in Leusden een week na de GKD van school mee naar huis. Een prachtige kans voor ons om Antilopen extra onder de aandacht te brengen. En voor de kleuters een mooie herinnering aan een geweldige dag.

 • Wedstrijd G-team

  Wedstrijd G-team

  Sandra Nefkens-Hertgers

  05-03-2014

  Reageer

  A.s. zaterdag speelt het G-team van Antilopen weer eens een wedstrijd in de Korf.

 • Overlijdensbericht Albert Mulder

  Overlijdensbericht Albert Mulder

  Karen Schipper

  04-03-2014

  Reageer

  Gisteravond heeft ons het droevige bericht bereikt dat ons gewaardeerde lid Albert Mulder afgelopen zaterdag is overleden. Albert is tientallen jaren lid geweest van onze vereniging en heeft tijdens zijn lidmaatschap veel hand en spandiensten verricht. Wij wensen Plonie, Anita en Gerrit en Marielle en Leo veel sterkte in de komende periode.

 • Bedankt!!!!

  Bedankt!!!!

  Sylvia van der Pas

  03-03-2014

  Reageer

  Wat was het genieten om in deze sferen en bomvolle en super versierde korf te mogen spelen en…..kampioen te worden!!! Alle mensen en jeugd die vrijdagavond de zaal hebben versierd, bedankt het was waanzinnig mooi!

 • Eerste109110111112113Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×