Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Ook winst in de Hamershof

  Ook winst in de Hamershof

  Karen Schipper

  30-03-2014

  Reageer

  Op deze zonovergoten zaterdag waren we zoals elk jaar te gast op de Verenigingendag van winkeliersvereniging De Hamershof en Welzijn Leusden. Met dit jaar een nieuwe plek naast het zandveld voor de C1000. En op dat zandveld was het van 11.00 tot 12.00 uur dringen geblazen.

 • OP DE TRIBUNE GENIETEN VAN DE ZON EN......

  OP DE TRIBUNE GENIETEN VAN DE ZON EN......

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  29-03-2014

  Reageer

  Wat een weelde om heerlijk in de zon op de tribune ,met zachte bekleding, te genieten van een korfbalwedstrijd . Maar was het nu echt genieten dat is wel de vraag want zo groots was de wedstrijd niet vooral de eerste helft leek het erop dat het een makkie zou worden maar niets was minder waar.

 • B/C Event op vrijdag 11 april!

  B/C Event op vrijdag 11 april!

  Joyce Ockerse-Osnabrugge

  26-03-2014

  Reageer

  Op vrijdag 11 april hebben we een B/C Event.

 • Persbericht over Gigakangoeroedag: Groots opgezette sportdag bij Korfbalclub Antilopen

  Persbericht over Gigakangoeroedag: Groots opgezette sportdag bij Korfbalclub Antilopen

  Marion van Loenen

  26-03-2014

  Reageer

  Leusden - Korfbalvereniging Antilopen gaat donderdag 10 april meer dan 470 kleuters uit Leusden spelenderwijs kennis laten maken met korfbal op een zogenaamde Giga Kangoeroedag. De dag is opgezet als sportdag voor kinderen uit de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs en wordt mede mogelijk gemaakt door 60 vrijwilligers en C1000 Wahle. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat de honderden kleuters, verdeeld over 2 dagdelen, een fantastische kangoeroedag gaan beleven.

 • Inschrijven Antilopenkamp

  Inschrijven Antilopenkamp

  Irene Veenendaal

  26-03-2014

  Reageer

  Je kunt je digitaal opgeven. Verderop lees je hoe dit moet. Ook in dit bericht een aantal praktische zaken. Dit jaar valt Hemelvaart laat en gaan we van woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni op kamp. Voor de jeugd is dit van donderdag tot en met zaterdag. Heb je nog vragen dan vind je onderaan de contactgegevens van Irene en Sandra waar je hiermee terecht kunt.

 • Helpende handen gezocht voor de Gigakangoeroedag.

  Helpende handen gezocht voor de Gigakangoeroedag.

  Mirjam Brouwer

  25-03-2014

  Reageer

  Op donderdag 10 april is de Giga Kangoeroedag bij Antilopen. En we kunnen nog hulp gebruiken bij het opbouwen op woensdagavond, op de donderdag zelf en...bij het wassen van de shirtjes. Alle kinderen worden in groepjes verdeeld en elk groepje krijgt een eigen kleur shirt. Deze shirts lenen we van het KNKV en we moeten ze al op zaterdagmiddag 12 april aan de volgende vereniging doorgeven. Vele handen maken licht werk dus als meerdere dames of heren 1 of 2 wasjes willen draaien komt ook dit voor elkaar. Zonodig komen we de shirts bij je brengen en weer ophalen. Wie helpt? Aanmelden bij Sandra Nefkens of Mirjam Brouwer of mail naar kangoeroe@antilopen.nl.

 • Zaalseizoen ‘14/’15 zonder sportieve sanctie

  Zaalseizoen ‘14/’15 zonder sportieve sanctie

  Jack den Heijer

  25-03-2014

  Reageer

  Aan het eind van het zaalseizoen kan de balans worden opgemaakt. De eindstanden op de ranglijsten waren reeds bekend na het spelen van de laatste wedstrijden. Op de website van de KNKV zijn nu ook de “resultaten” op het arbitrage vlak gepubliceerd: Antilopen zal het zaalseizoen ‘14/’15 zonder sportieve sanctie kunnen beginnen.

 • Antilopen verliest van Oost-Arnhem

  Antilopen verliest van Oost-Arnhem

  Bettie Haisma

  24-03-2014

  Reageer

  Nadat het tweede team van Antilopen in barre omstandigheden de winst wist binnen te slepen tegen Oost-Arnhem 2, mocht ons vlaggenschip aantreden tegen de Arnhemmers toen de lucht al iets was opgeklaard. Antilopen moest het stellen zonder aanvoerdster Marion van Loenen i.v.m. een blessure. Op haar plaats startte Eva Stam.

 • Oranjefonds - NL Geeft

  Oranjefonds - NL Geeft

  Rein van Soest

  23-03-2014

  Reageer

  Het Oranjefonds is een organisatie die activiteiten steunt binnen Nederland op sociaal en maatschappelijk gebied. Ze zijn de organisatie achter de “burendag” en “NL Doet”, waar Antilopen ook aan meedoet. Het Oranjefonds organiseert deze activiteiten en geeft subsidies. Ook wij hebben in het verleden al eens een bijdrage van het Oranjefonds ontvangen.

 • Eerste104105106107108Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×