Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Wijzigen of opzeggen lidmaatschap

  Wijzigen of opzeggen lidmaatschap

  Cindy Goedknegt

  22-04-2014

  Reageer

  Het lidmaatschap bij KC Antilopen ga je aan per seizoen. Een seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Je kunt alleen per einde van het seizoen je lidmaatschap wijzigen of opzeggen. Wanneer deze schriftelijk en vóór 31 mei van het lidmaatschapsjaar bij de ledenadministratie ingediend is, wordt je lidmaatschap per 1 juli van het lidmaatschapsjaar daarop volgend gewijzigd of beëindigd. Zonder schriftelijke opzegging vóór 31 mei, wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.

 • Oud Papier (25-27 april)

  Oud Papier (25-27 april)

  Rein van Soest

  21-04-2014

  Reageer

  Komend weekend staat de Oud Papier Container weer op de parkeerplaats nabij de kantine. Vanwege het Paasweekend staat de container een weekje later dan normaal dus heef iedereen extra veel papier kunnen sparen. Bij het maken van de planning was er nog geen rekening mee gehouden dat er vanwege Konigsdag geen competitie is. Dus op weg naar de kleedjesmarkt even langs het veld om je oud papier in de container te gooien.

 • Paasoverwinning voor Antilopen tegen Groningse Hoogkerk

  Paasoverwinning voor Antilopen tegen Groningse Hoogkerk

  Bettie Haisma

  19-04-2014

  Reageer

  Het eerste team van Antilopen boekte in het Paasweekend een belangrijke overwinning op het zonovergoten Burgemeester Buiningpark in Leusden. Tegenstander was het Groningse Hoogkerk, dat het de Leusdenaren zeker niet makkelijk maakte deze middag. Antilopen starte met in de basis debutant Daphne van Piggelen, dit seizoen overgekomen van naastgelegen Woudenberg. Ook Lilian van der Meer mocht voor de tweede keer op rij haar opwachting maken in het eerste team.

 • WORDT HET EEN REVANCHE TEGEN HOOGKERK?

  WORDT HET EEN REVANCHE TEGEN HOOGKERK?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  19-04-2014

  Reageer

  Door omstandigheden kon dit Duifje toch aanwezig zijn bij deze wedstrijd en hoefde Duifje Fijt niet voor het verslag te zorgen of was het Bettie? De opstelling vertoonde de nodige verrassingen door blessures enz. starten in de aanval;Dennis,Nick,Marion en Anne- Femme en in de verdediging: Wouter,Frank,Lisanne en Sanne de R.

 • Hulp gezocht en meld je aan voor het SKT 11 juni!!

  Hulp gezocht en meld je aan voor het SKT 11 juni!!

  Sylvia van der Pas

  18-04-2014

  Reageer

  Woensdag 11 juni is het dan zover, ons jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi! De aanmeldingen stromen al binnen en de voorbereidingen achter de shermen zijn in volle gang. Dit jaar voor het eerst op een woensdag, steeds meer verenigingen volgen het advies van de bond en uit cijfers is gebleken dat de opkomst groter is op een woensdagmiddag. Kinderen hebben minder verplichtingen dan op een zaterdag en het bereik is hierdoor groter. Voor vrijwillgers misschien een lastigere dag, maar wij hopen alsnog dat jullie met grote getalen de handen uit de mouwen willen steken voor ons Antilopen!!

 • Giga Kangoeroedag in beeld!

  Giga Kangoeroedag in beeld!

  Karen Schipper

  16-04-2014

  Reageer

  Er zijn prachtige foto's gemaakt tijdens de Giga Kangoeroedag. Door (groot)ouders, pers, Antilopenleden, ROC studenten. Maar ook door Sabine Keijzer van VoorBeeldig Fotografie, Rob Brouwer en Loes Meijs. Prachtige beelden van deze Giga Gezellige dag.

 • Geld inzamelen voor Antilopen - Oranjefonds

  Geld inzamelen voor Antilopen - Oranjefonds

  Rein van Soest

  14-04-2014

  Reageer

  Van 22 tot 26 april vind in Leusden de collecte voor het Oranjefonds plaats. Net als bij de Jantje Beton collecte is de helft van de opbrengst voor de collecterende vereniging. Wij hebben ons aangemeld om te collecteren in de wijk Groenhouten. Een wijk die we voor Jantje Beton niet lopen en die tegen ons veld aanligt.

 • Scheidsrechters in opleiding

  Scheidsrechters in opleiding

  Jack den Heijer

  13-04-2014

  Reageer

  Nadat antilopen afgelopen seizoen voor het eerst een sportieve sanctie van het knkv heeft gekregen is er gelukkig een aantal mensen druk aan de slag gegaan om zich te scholen tot KNKV-scheidsrechters. Deze opleiding bestaat uit twee stappen. Eerst moet er een theoretisch examen worden afgelegd. Daarna volgt een praktijk opleiding die wordt afgesloten met een examenwedstrijd fluiten.

 • Antilopenkamp: Heb jij je al opgegeven?

  Antilopenkamp: Heb jij je al opgegeven?

  Irene Veenendaal

  13-04-2014

  Reageer

  De uiterste inschrijvingsdatum voor het Antilopenkamp nadert met rasse schreden. Vergeet je niet op te geven.

 • WEL WAT LAAT MAAR WEL AANWEZIG

  WEL WAT LAAT MAAR WEL AANWEZIG

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  12-04-2014

  Reageer

  De reis naar Vriezenveen liep niet helemaal op rolletjes doordat we niet in de gaten hadden dat de weg richting Apeldoorn een beetje op de schop zat en we een behoorlijke omleiding kregen te verwerken. Gevolg  de wedstrijd was al begonnen en bij aankomst bleek dat we achter stonden met 2-1, het punt voor ons was door Wouter gescoord vernamen we.

 • Eerste102103104105106Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×