Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • 29 december: Wie gooit de laatste bal er dit jaar in?

  29 december: Wie gooit de laatste bal er dit jaar in?

  Inge de Kruijff

  19-12-2022

  Reageer

  Jaja vakantie, dus is het tijd voor een wintertraining!

 • Met het bord op tafel

  Met het bord op tafel

  Gerke Haalboom

  16-12-2022

  Reageer

  Dit was jaren lang een gevleugelde uitspraak voor de zondag. Iedereen wist waar dit voor stond. Een bepaalde vorm van vastigheid. Je wist wat je kreeg. Misschien verheugde je er wel op. Dan was het nog wachten OF jou favourite club wel aan bod kwam. Het was niet zo dat AL de voetbal wedstrijden kon zien op de tv. Met een beetje geluk waren er drie wedstrijden en dan ook nog andere sporten in een uurtje. Op de zondagavond.

 • Zaterdag: Pop-Up kledingshop in de kantine

  Zaterdag: Pop-Up kledingshop in de kantine

  Laura Honders

  15-12-2022

  Reageer

  Aankomende zaterdag, 17 december, zal er in de kantine een pop-up shop openen waar je de enige echte Antilopen trainingspakken kunt kopen. De shop is geopend van 12.00 - 17.00. De prijs is nu 55 euro voor een volledig pak, daarna zullen deze voor 67 euro online te verkrijgen zijn via onze webshop. Aankomende zaterdag hebben we een beperkt aantal trainingspakken beschikbaar in maten die lopen van F tot de senioren. Wees er snel bij, want OP = OP. 

 • Word bloeddonor en red levens!

  Word bloeddonor en red levens!

  Rianne Schenk

  13-12-2022

  Reageer

  Wist jij dat in Nederland 1 op de 4 mensen ooit bloed of plasma nodig heeft? Bijvoorbeeld na een ernstig ongeluk, bij de behandeling van kanker of voor de ontwikkeling van medicijnen. Ook bij de behandeling van sommige spierziekten helpt donorbloed en -plasma. Zonder deze behandeling zijn kinderen langer en ernstiger ziek. Daarom heeft Spieren voor Spieren de handen ineengeslagen met Sanquin Bloedvoorziening voor een gezamenlijke actie waarin sportclubs helpen met het vinden van nieuwe bloeddonors. 

 • Uitslag Grote Club Actie 2022

  Uitslag Grote Club Actie 2022

  Franny van Woerkom

  13-12-2022

  Reageer

  WOW! Wat hebben onze jeugdleden weer enorm hun best gedaan om loten te verkopen. Er is maar liefst een bedrag opgehaald van €2565.24! DIt is een stuk hoger dan de opbrengst van afgelopen jaren, super gedaan. Uiteraard zijn er weer een aantal prijzen te verdelen voor onze top verkopers en teams.

 • Nederlands beste oliebollen te koop bij Antilopen

  Nederlands beste oliebollen te koop bij Antilopen

  Gert-Jan de Vos

  12-12-2022

  Reageer

  Al een aantal jaar een heerlijke actie bij Antilopen. U besteld de allerlekkerste oliebollen en kunt deze 29 december aan het eind van de middag ophalen bij de kantine. Arjan Verschoor zal er hoogstpersoonlijk op toezien dat de kwaliteit net als andere jaren uitstekend is.

 • Kwartfinale Nederland - Argentinië kijken in de kantine!

  Kwartfinale Nederland - Argentinië kijken in de kantine!

  Mattijs Overweg

  06-12-2022

  Reageer

  Wat zijn we trots op ons Nederlands elftal! De kwartfinale is gehaald, dat moeten we natuurlijk samen bekijken. Aankomende vrijdag zal de wedstrijd te zien zijn op een groot scherm in de kantine! De deuren van de kantine zullen vanaf 19:30 geopend zijn voor de voorbeschouwing! Kom in oranje en juich ons naar de halve finale! En oohja, de bittergarnituur zal in de aanbieding zijn! Tot vrijdag!
 • KORFBALLMASTERZ

  KORFBALLMASTERZ

  Loes Meijs

  05-12-2022

  Reageer

  Alle senioren, A- en B-ers, OPGELET! OPGELET!

 • Zaaltrainingen vrijdag - wijziging miv 9 dec

  Zaaltrainingen vrijdag - wijziging miv 9 dec

  Michel Lerou

  05-12-2022

  Reageer

  In verband met het indoor Hockey seizoen wijzigen onze zaaltrainingstijden in Buiningpark enigszins met ingang van vrijdag 9 december.

 • De Veluwe G-Cup

  De Veluwe G-Cup

  Marjolein Aarts

  30-11-2022

  Reageer

  Op zaterdag 19 november hebben we met ons G team ons jaarlijks toernooi in Wageningen gespeeld. 
  We deden mee met twee teams. Daardoor hebben we heel veel wedstrijden gespeeld . We speelden om en om dus konden elkaar aanmoedigen.

 • 1234Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×