Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • KorfbalMasterz nog niet gehaald?

  KorfbalMasterz nog niet gehaald?

  Loes Meijs

  02-06-2018

  Reageer

  Zoals julle wel gehoord hebben, moeten alle spelende senioren en A-jeugd voor 1 september 2018 hun KorfbalMasteerz gehaald hebben. Een deel van de spelende leden hebben dat echter nog niet gedaan. Daarom is vrijdag 15 van 19.30 tot 22.00 uur de kantine open en zal Jack jullie 'helpen' je KorfbalMasterz te halen! Dus, je KorfbalMasterz nog niet gehaald, en geen zin om het in de vakantie alleen te doen, kom 15 juni naar de kantine!

 • Indexering Contributie

  Indexering Contributie

  Rein van Soest

  29-05-2018

  Reageer

  Het bestuur heeft besloten om de contributiebedragen met ingang van het nieuwe seizoen te indexeren met 2%. Afgelopen jaren hebben we de stijgende kosten kunnen bekostigen uit meevallers op andere posten. Voor komend seizoen, mede door de uitgesproken ambitie in het beleidsplan, is deze ruimte er niet.

 • Samenwerking KC Antilopen en Match and Work

  Samenwerking KC Antilopen en Match and Work

  Eline Huijzendveld

  29-05-2018

  Reageer

  http://www.matchandwork.nl/http://matchandwork.nl/http://matchandwork.nl/K.C. Antilopen is een korfbalclub met een groot maatschappelijk hart. Iedereen is welkom en er wordt met veel respect met elkaar omgegaan. Als sportclub huisvesten we de Sportieve Buitenschoolse Opvang en ook hebben een G-korfbalteam, omdat we graag iedereen laten meedoen binnen onze vereniging. We zijn er trots op dat er ook vanuit het G-team leden onderdeel uitmaken van de klus- en materiaalcommissie, en zo hun steentje bijdragen aan de werkzaamheden binnen de club.

  Met de komst van de (gemeentelijke) sporthal direct aan onze accommodatie, zijn we vanaf komend seizoen tijdens zowel de veld- als de zaalperiode thuis in ons clubhuis. Dit betekent een aanpassing voor onze facilitaire organisatie en ook zal hier meer werk voor de vereniging aan vast zitten. De visie hierop is beschreven in het Beleidsplan Antilopen Is Meer 2017 – 2022.

  Om hier uitvoering aan te geven zijn de bestuursleden Bert van den Oever en Eline Huijzendveld vanaf 2017 in gesprek gegaan met het bedrijf Match and Work voor een mogelijke samenwerking. Er is gesproken over de mogelijkheid om dagbesteding en ‘werkfit’ trajecten te organiseren bij Antilopen. Doel is om samen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waarbij verenigingswerk van Antilopen wordt opgepakt. Een win-win voor maatschappij en Antilopen.

 • Oud Papier (1-3 juni)

  Oud Papier (1-3 juni)

  Rein van Soest

  28-05-2018

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats. In verband met de kermis afgelopen weekend is de plaatsing een week verschoven. Dit is tevens het laatste weekend met vol competitieprogramma en de selectie die thuis speelt. Een prima gelegenheid om gelijk je oud papier weg te brengen.

 • Korfbal clinic voor de jeugd!

  Korfbal clinic voor de jeugd!

  Nena Urbach

  25-05-2018

  Reageer

  Kinderen korfballen voor kinderen. Ik ben Nena Urbach en ik speel in de selectie van Antilopen. Voor een opdracht van mijn opleiding zet ik me in voor het Prinses Máxima Centrum. Dit centrum is gespecialiseerd in kinderoncologie. Het Prinses Máxima Centrum wilt ieder kind met kanker genezen voor optimaal kwaliteit van leven. Hier is natuurlijk wel geld voor nodig!

 • Kermis op parkeerterrein bij clubhuis – dus op de fiets!

  Kermis op parkeerterrein bij clubhuis – dus op de fiets!

  Cindy Goedknegt

  24-05-2018

  Reageer

  Komende zaterdag kan er daarom geen gebruik worden gemaakt van dit parkeerterrein. Kom daarom zoveel mogelijk met de fiets naar het veld. Kan het niet anders dan dat je met de auto komt, parkeer je auto dan op de parkeerplaatsen bij de voetbalvelden.

 • Zaterdag verkoop planten!

  Zaterdag verkoop planten!

  Arjan Verschoor

  24-05-2018

  Reageer

  We hebben een goede plantenactie gehad. Bijna 2000 euro winst voor de club!! Maar.....er zijn nog een aantal planten niet verkocht. Daarom zaterdag verkoop restant planten. Er zijn nog geraniums, hanggeraniums, lobelia wit, vlijtig liesje en petunia. Verkoop vanaf 10.00 uur!
 • Piekfijn Materiaalhok!!

  Piekfijn Materiaalhok!!

  Erik Brouwer

  22-05-2018

  Reageer

  We hebben met zijn allen een rommelige tijd achter de rug als het gaat om de opslag van ons korfbalmateriaal. Door de komst van de nieuwe sporthal moest ons oude hok eerst leeg en kregen we tijdelijk een container te leen om alles op te bergen. En toen de sporthal klaar was kregen we onze nieuwe opslagruimte aan de achterzijde van de hal. En behalve dat dat een boel gesleep met spullen inhield moest er ook elke keer weer naar de inrichting gekeken worden. Je kan natuurlijk alles wel op de grond leggen maar dat is echt niet handig en geeft een grote rommel...
   
  Waar zouden we zijn zonder de inspaningen van onze materiaalcommissie! Niet alleen verplaatsen zij elke keer weer alle spullen maar zij richten ook elke keer weer opnieuw de opslag in. En nu als het goed is voor de laatste keer en dat kun je ook zien. Want, het ziet er geweldig mooi uit en is super handig ingericht waardoor er opeens een zee aan ruimte is! 
   
  Namens bestuur en alle leden dus grote complimenten en hartelijk dank aan de mannen van de materiaalcommissie die hiervoor verantwoordelijk zijn:
  Harry, Patrick, Erwin, Jerry en Jelle!
   
   
  De gebruikers zijn zeer tevreden met de nieuwe inrichting!
   
 • Voorlopige opstelling seizoen 2018-2019

  Voorlopige opstelling seizoen 2018-2019

  Technische Commissie

  16-05-2018

  Reageer

  Elk seizoen maakt de TC de opstelling voor het volgende seizoen. Een korte toelichting over de indeling staat in het menu onder Teamindeling. 

 •  < 1 2 3 4 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×