Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Laatste week inleveren boekjes Grote Club Actie

  Laatste week inleveren boekjes Grote Club Actie

  Franny van Woerkom

  23-11-2021

  Reageer

  Dit is de laatste week dat de boekjes voor de Grote Club Actie ingeleverd kunnen worden, voor het einde van volgende week moeten alle loten ingevoerd zijn. Mochten jullie nog een boekje thuis hebben liggen, kan hij in de doos naast de bar worden gedaan. 
  Ik kan jullie alvast vertellen dat er meer loten zijn verkocht dan vorig jaar en dat is een geweldige prestatie! Zodra alle loten zijn ingevuld maak ik de winnaars bekend via de site en zal ik persoonlijk zorgen dat de prijzen bij de juiste personen terechtkomen.

 • Toestemming voor uitzenden live stream

  Toestemming voor uitzenden live stream

  Laura Honders

  22-11-2021

  Reageer

  Nu we elkaar niet meer mogen treffen op het veld om wedstrijden te kijken, hebben we als vereniging besloten te investeren in opname materiaal waardoor het mogelijk wordt om alle thuiswedstrijden live uit te zenden. Zo kun je toch de wedstrijden volgen van andere teams, of uw kind, vanuit de kantine of gewoon thuis op de bank. De livestream is openlijk toegankelijk voor iedereen met een link en zal voor beperkte tijd publiekelijk toegankelijk zijn.

 • KorfbalMasterz

  KorfbalMasterz

  Loes Meijs

  18-11-2021

  Reageer

  Yes, we mogen blijven korfballen! Maar om te korfballen zijn er ook scheidsrechters nodig!
   
  Maar fluiten doe je niet zomaar even! Daar heb je kennis voor nodig. En hiervoor is KorfbalMasterz
  ontwikkeld. In de afgelopen jaren hebben al een heleboel A’s, B’s en senioren hun KorfbalMasterz-
  diploma gehaald.
  Zit je in de A, B of senioren en heb je nog niet je KorfbalMasterz gehaald, dan krijg je nu de
  mogelijkheid om dat te gaan halen. De andere jaren deden we dat gezamenlijk in de kantine. Dat
  mag nu niet, maar binnenkort krijg je een mailtje met je lidnummer en een code. Met deze code kun
  je inloggen op www.korfbalmasterz.nl en kun je aan de gang gaan! Voor de 1 ste drie geslaagden
  kandidaten, hebben we nog een verrassing bedacht!
  Dus… kijk in je mailbox, haal je code op en log in! Succes!
   
  Het kan zijn dat je problemen ondervindt bij het inloggen. Mocht het niet lukken graag even contact met Jack:
  hi.jack@heijer.org
  06 54716290
   
  Groet,
  De scheidsrechterscommissie
 • Nieuwe coronamaatregelen

  Nieuwe coronamaatregelen

  Lieke Pouwels

  18-11-2021

  Reageer

  Vanaf afgelopen zaterdag gelden weer nieuwe maatregelen tegen het coronavirus. De belangrijkste maatregelen die ons treffen zijn dat er geen publiek meer aanwezig mag zijn bij trainingen en wedstrijden, de kantine mag open blijven tot 20:00 uur en er geldt nog steeds een verplichte QR-code check voor iedereen vanaf 18 jaar in de hele sportaccommodatie waaronder dus ook de kantine. Onderstaand volgt een overzicht van de nieuwe regels waar wij ons aan moeten houden, gebaseerd op de richtlijnen vanuit het KNKV, NOCNSF en de rijksoverheid. Lees dit goed door en kom voorbereid naar de club!

 • Nieuwe maatregelen vanaf 13 november 18:00 uur

  Nieuwe maatregelen vanaf 13 november 18:00 uur

  Lieke Pouwels

  12-11-2021

  Reageer

  Ook wij hebben kennisgenomen van de nieuwe maatregelen tegen het coronavirus die gaan gelden vanaf morgen. Vanaf zaterdag 13 november 18:00 uur mag er geen publiek meer aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden. Overdag zal er nog wel gewerkt worden het het coronatoegangsbewijs. Concreet betekent dit voor ons dat overdag zal gelden dat iedereen die de sportaccommodatie wil betreden een geldige QR-code moet hebben (zie nieuwsbericht 05-11-2021 https://www.antilopen.nl/ci/actueel/view/5247 ). Vanaf 18:00 is er geen publiek meer toegestaan. Voor de wedstrijden van Antilopen geldt dus dat er geen publiek aanwezig mag zijn bij de wedstrijden van senioren 5 en 6 en de uitwedstrijden van senioren 1 en 2. 

 • Gezocht: Corona Check App checkers

  Gezocht: Corona Check App checkers

  Lieke Pouwels

  09-11-2021

  Reageer

  Op de zaterdagen verwachten wij van iedereen vanaf 18 jaar die naar de sportaccommodatie komt een geldige QR-code van de Corona Check App in combinatie met een legitimatiebewijs bij betreding van sportcomplex Buiningpark. Om iedereen de mogelijkheid te geven om te komen kijken hebben wij daar wel vrijwilligers voor nodig. Als het niet lukt om vrijwilligers te regelen voor de zaterdagen kunnen wij helaas de sportaccommodatie niet openstellen. Daarom aan eenieder die zich geroepen voelt de vraag om zich aan te melden als Corona Check App checker zodat wij gewoon wedstrijden kunnen blijven spelen met publiek in onze zaal. Aanmelden hiervoor kan door je in te schrijven op een dienst op de website onder het kopje ledenweb -> Corona Check dienst of door een mailtje te sturen naar LiekePouwels@antilopen.nl. Met al jullie hulp hopen wij dat we de komende zaterdagen gewoon wedstrijden kunnen gaan spelen met publiek op de tribune!

 • Overzicht verenigingsdiensten op de website

  Overzicht verenigingsdiensten op de website

  Lieke Pouwels

  09-11-2021

  Reageer

  Het zaalseizoen gaat weer beginnen en dus zullen ook alle bardiensten, zaaldiensten, het vervoerschema en de scheidsrechters weer ingedeeld worden. Omdat wij merken dat het niet voor iedereen altijd even duidelijk is waar wat te vinden is op de site volgt hier een overzicht:

 • Coronamaatregelen vanaf 6 november: QR-code verplicht voor 18+

  Coronamaatregelen vanaf 6 november: QR-code verplicht voor 18+

  Lieke Pouwels

  05-11-2021

  Reageer

  Wij hebben kennisgenomen van de nieuwe besluiten vanuit de rijksoverheid en dus zal er ook bij ons vanaf zaterdag 6 november wat veranderen. De belangrijkste maatregelen die ons treffen zijn de verplichte QR-code check en het advies om afstand te houden waar dat mogelijk is. Onderstaand volgt een overzicht van de nieuwe regels waar wij ons aan moeten houden, gebaseerd op de richtlijnen vanuit het KNKV, NOCNSF en de rijksoverheid. Lees dit goed door en kom voorbereid naar de club!

 • Zaaloefenschema update

  Zaaloefenschema update

  Michel Lerou

  01-11-2021

  Reageer

  Door terugtrekking van teams, niet alleen bij Antilopen, doen zich wijzigingen voor in het oefenschema.

 • 1234Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×