Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Lancyr Deelen geeft Antilopen nieuwe energie

  Lancyr Deelen geeft Antilopen nieuwe energie

  Rianne Schenk

  25-11-2018

  Reageer

  24 November 2018 was een speciale dag voor KC Antilopen. Niet alleen omdat ons vlaggenschip het zaalseizoen opende in onze nieuwe ‘eigen’ hal, vooral ook omdat hoofdsponsor Lancyr Deelen haar sponsorcontract verlengde. Reden voor een feestje, dat de hoofdsponsor vierde met een heerlijke traktatie én een hele mooie supportersvereniging actie.

 • Word supportersvereniging-lid en ontvang mooie Antilopen sjaal!

  Word supportersvereniging-lid en ontvang mooie Antilopen sjaal!

  Rianne Schenk

  25-11-2018

  Reageer

  Op 24 november werd de Antilopen supportersvereniging nieuw leven ingeblazen met behulp van een mooie actie, mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Lancyr Deelen, dat de kosten voor de sjaals voor haar rekening heeft genomen. Heb je de actie gemist? Lees  dan hier hoe je alsnog de Antilopen sjaal kunt bemachtigen!

 • Pepernotenbingo D-C

  Pepernotenbingo D-C

  Lieke Pouwels

  20-11-2018

  Reageer

  Vrijdag komt Sinterklaas langs bij ons in de kantine en nadat hij bij de jongste jeugd op bezoek is geweest zal hij samen met zijn pieten ook bij de D en C jeugd langsgaan voor de jaarlijkse Pepernotenbingo. De D en C jeugd is vrijdag 23 november tussen 8 uur en 9 uur welkom in de kantine om dit samen met Sinterklaas te vieren!

 • Oud Papier (23-25 november)

  Oud Papier (23-25 november)

  Rein van Soest

  20-11-2018

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container op de parkeerplaats bij de kantine/sporthal. Met een vol programma en de zaalwedstrijden in de nieuwe hal kom je er toch, neem gelijk je oud papier mee en gooi het in de container.

 • Teams van de week

  Teams van de week

  Lieke Pouwels

  19-11-2018

  Reageer

  Het zaalseizoen gaat weer van start en dat betekent dat bij elke thuiswedstrijd van het eerste weer één van onze jeugdteams in het zonnetje wordt gezet. Benieuwd wanneer jouw team aan de beurt is? Lees dan snel verder...

 • Grote Clubactie 2018

  Grote Clubactie 2018

  Franny van Woerkom

  09-11-2018

  Reageer

  Beste jeugdleden,

  De Grote Clubactie loopt bijna op zijn einde dus we willen jullie vragen om je boekje zo snel mogelijk in te leveren als dit nog niet is gedaan. Uiterste inleverdatum is zaterdag 24 november, maar liever eerder omdat de loten ook nog ingevoerd moeten worden.

 • Giga Kangoeroedag 2019

  Giga Kangoeroedag 2019

  Lieke Pouwels

  09-11-2018

  Reageer

  8 mei 2019, onthoud deze datum, want op deze dag zullen alle kleuters uit Leusden langskomen bij onze korfbalvereniging en kennismaken met het korfbal en de Kangoeroe Klup. Op deze dag wordt er namelijk door een enthousiaste groep verenigingswerkers in samenwerking met de buurtsportcoach een nieuwe editie van de Giga Kangoeroedag georganiseerd!

 • Interview met Maarten van Woerkom

  Interview met Maarten van Woerkom

  Jantine Treurniet

  07-11-2018

  Reageer

  //EXCLUSIVE//
  **interview met selectiespelers**
  Starting with: Maarten van Woerkom, hoofdtrainer van het eerste

 • De nieuwe sporthal: HOE WERKT HET?

  De nieuwe sporthal: HOE WERKT HET?

  Bert vanden Oever

  04-11-2018

  Reageer

  Een nieuwe zaal en wij gaan hem nu eindelijk echt in gebruik nemen! Om het jullie wat makkelijker te maken, is er een handleiding beschikbaar! Deze zal gestuurd worden naar alle trainers, op de site geplaatst worden en zal ook in het clubhuis komen te liggen. Belangrijkste punten staan hieronder: 

 •  < 1 2 3 4 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×