Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • WARNING: Spelletjesmiddag 29 juni

  WARNING: Spelletjesmiddag 29 juni

  Jantine Treurniet

  24-06-2019

  Reageer

  Aanstaande zaterdag van 15.30-17.00 is het tijd voor de spelletjesmiddag. Kinderen van de kangoeroes tot de D kunnen meedoen met deze middag. De activiteit zal plaats vinden op de velden naast het vrienden van Antilopen toernooi. In verband met het warme weer van zaterdag hebben wij als JAC besloten er een waterspelletjesmiddag van te maken. Dus kom met kleren die nat mogen worden naar deze leuke middag. We hopen jullie dan allemaal te zien!

 • DEADLINE: Opgeven voor VVAT & de barbecue

  DEADLINE: Opgeven voor VVAT & de barbecue

  Lieke Pouwels

  21-06-2019

  Reageer

  Het seizoen is inmiddels ten einde en dat betekent dat het bijna tijd is voor de slotdag op zaterdag 29 juni. Opgeven voor het Vrienden van Antilopen Toernooi kan nog maar tot maandag 24 juni en opgeven voor de barbecue kan tot en met zaterdag 22 juni. Hoe je je moet opgeven en wat het programma is van de rest van de dag lees je hieronder:

 • Club- en sponsorkleding inleveren

  Club- en sponsorkleding inleveren

  Bert vanden Oever

  20-06-2019

  Reageer

  Het seizoen is nu echt voorbij en dus wordt het weer tijd om je Club- en Sponsorkleding en tassen weer in te leveren! Dit jaar doen we het een beetje eenvoudiger als dat je wellicht gewend was: je kan de kleding komen inleveren als het Clubhuis geopend is.  Heeft je tas of kleding geen nummer, zorg er dan voor dat erop staat van wie de kleding is. Je moet alleen OOK een mailtje gestuurd hebben naar Fz@antilopen.nl, om het werkelijk ingeleverd te hebben. In dat mailtje staat wat je hebt ingeleverd, waar je het achtergelaten hebt en wat er eventueel aan mist of kapot aan is. Wij gaan niet spoorzoeken, dus als je dit zomaar hebt neergekwakt, beschouwen wij het als NIET INGELEVERD.

 • Voorlopige opstelling seizoen 2019-2020 incl. toelichting

  Voorlopige opstelling seizoen 2019-2020 incl. toelichting

  Technische Commissie

  17-06-2019

  Reageer

  Toelichting
  Voor je dat je heel nieuwsgierig gaat kijken in welk team jij volgend seizoen speelt, is het handig om eerst deze toelichting te lezen.

  Voor senioren 1 t/m 5 heeft de PTC(1 en 2) en SJTC(3-4-5) gekeken naar ieders kwaliteiten. Hiermee zijn we gekomen op deze voorlopige opstelling voor deze teams. 

 • Zomertrainingen en WK voetbal

  Zomertrainingen en WK voetbal

  Ronald Abbring

  14-06-2019

  Reageer

  Ook dit zomerseizoen is het clubhuis op de woensdagavonden geopend van 19:00 tot 22:30 uur voor de liefhebbers om een balletje te schieten, een partijtje te spelen en uiteraard aan de bar of op het terras bij te kletsen met een drankje en een hapje.

 • Pater 'kneiterzenuwachtig' bij debuut in Antilopen 1

  Pater 'kneiterzenuwachtig' bij debuut in Antilopen 1

  Ronald Abbring

  14-06-2019

  Reageer

  Onderstaand het interview met Kjell Pater dat op donderdag 13 juni is verschenen in de editie Amersfoort van het AD

 • G-korfbal verder onder leiding van Marjolein Aarts

  G-korfbal verder onder leiding van Marjolein Aarts

  Alice Langenberg-v.d. Wilt

  14-06-2019

  Reageer

  Zoals jullie al eerder hebben gelezen stopt Marouska Meijer met de begeleiding van het G-korfbal. Dat vindt iedereen heel jammer en op Facebook zagen we dat de leden van het team Marouska heel veel lieve cadeautjes als afscheid hebben gegeven. Tijdens een gesprek met Marouska over haar taken en verantwoordelijkheden viel het op met hoeveel warmte zij sprak over haar team. En dat niet alleen. Zij sprak ook met veel rust en straalde professionaliteit uit. Daar kun je als vereniging alleen maar heel veel waardering voor uitspreken. Wij bedanken Marouska voor haar enorme inzet voor het G-korfbal de afgelopen jaren.

 • Opgeven barbecue slotdag 29 juni

  Opgeven barbecue slotdag 29 juni

  Lieke Pouwels

  13-06-2019

  Reageer

  Zaterdag 29 juni op de slotdag zullen we na het Vrienden van Antilopen toernooi gaan barbecuen. Wil jij graag mee barbecuen? Dat kan door je hieronder op te geven of door komende week op het inschrijfformulier achter de bar je naam op te schrijven.

 • Vrienden van Antilopen toernooi

  Vrienden van Antilopen toernooi

  Jantine Treurniet

  12-06-2019

  Reageer

  Jullie hebben het vast al doorgehad, de zomer komt eraan. En dus ook de welgevreesde weken zonder korfbal. Maar niet getreurd, voordat je met een kokosnoot in de hand op het strand gaat zitten, hebben wij nog een laatste activiteit voor jullie!

 • 1234Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×