Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Nic Laheij; vrijwilliger der vrijwilligers

  Nic Laheij; vrijwilliger der vrijwilligers

  Karen Schipper

  21-09-2018

  Reageer

  Want dat was Nic; een rasechte lange afstands vrijwilliger. Iemand die jarenlang zijn vrije tijd en hart en ziel in Antilopen stak. Dit soort vrijwilligers hebben we veel bij Antilopen. En daar zijn we trots op. Maar Nic vond dat we die trots vooral ook zichtbaar moesten uitdragen. En daar maakte hij zich hard voor. Eerst als voorzitter, later als lid van allerlei commissies en nog veel later met  zijn ideeën om vrijwilligers in het zonnetje zetten. Vandaag twee weken geleden moesten we afscheid nemen van Nic.

 • Heb je een voorstel voor de Club van 100?

  Heb je een voorstel voor de Club van 100?

  Yolanda Versteeg

  18-09-2018

  Reageer

  Eind oktober komt de Club van 100 weer samen om te beslissen waar hun geld komend jaar naar toegaat. Heb je een idee/voorstel voor de Club van 100, dan horen wij dat graag!.Mail deze dan naar Alice (alicelangenberg@gmail.com) of naar Yolanda (yversteeg62@ziggo.nl). 

 • Grote clubactie weer van start!

  Grote clubactie weer van start!

  Franny van Woerkom

  14-09-2018

  Reageer

  Vanaf morgen 15 september gaat de Grote Clubactie 2018 van start. Dat betekent dat de jeugdleden van de C t/m F weer vol aan de bak gaan om hun boekje (of meerdere boekjes) vol te krijgen en zoveel mogelijk loten te verkopen.

 • Eerste ervaringen

  Eerste ervaringen "iedereen draagt z'n steentje bij"

  Eline Huijzendveld

  14-09-2018

  Reageer

  Als bestuurslid was ik de afgelopen twee weken in gesprek met leden. Ik heb diverse teams bezocht om te vertellen over ons verenigingswerkbeleid. Leuke reacties en vragen worden er gesteld! En iedereen is uitgenodigd eens te kijken in ons verenigingswerk overzicht. Op die manier kun jij als lid of ouder een taak uitzoeken welke bij jouw talenten of interesses past en niet onbelangrijk iets doen wat je leuk vindt of waar je in wilt groeien!

 • CLUB VAN 100 HEEFT HET AFGELOPEN JAAR GEREALISEERD....

  CLUB VAN 100 HEEFT HET AFGELOPEN JAAR GEREALISEERD....

  Alice Langenberg-v.d. Wilt

  11-09-2018

  Reageer

  De Club van 100 heeft gerealiseerd: een hele mooie loungeset voor buiten. Wat het extra mooi maakt is dat deze loungeset gemaakt is door ons clublid Erwin Offereins. We zijn hier heel blij mee en er wordt goed gebruik van gemaakt. Daarnaast zijn er nog twee banken voor binnen aangeschaft met bijbehorende rood-zwarte kussens. 

 • Erevoorzitter Nic Laheij overleden

  Erevoorzitter Nic Laheij overleden

  Rein van Soest

  09-09-2018

  Reageer

  Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat onze Erevoorzitter Nic Laheij op vrijdag 7 september 2018 is overleden. Nic is 86 jaar oud geworden. Jarenlang was Nic als vrijwilliger actief voor Antilopen, en later ook voor het KNKV.

 • Seizoensopening: karaoke-avond

  Seizoensopening: karaoke-avond

  Lieke Pouwels

  05-09-2018

  Reageer

  Komende zaterdag gaat het nieuwe seizoen beginnen, en dit willen we natuurlijk vieren met een drankje en een liedje. Daarom zal aanstaande zaterdag vanaf 20 uur het karaokefeest losbarsten. Kom samen met je nieuwe team meezingen op de leukste liedjes en ontdek je eigen zangtalenten. Hopelijk tot zaterdag!

 • Coaches gezocht!

  Coaches gezocht!

  Technische Commissie

  04-09-2018

  Reageer

  De JTC zoekt nog coaches voor de B3 en de B4. Voor de D3 heeft Evita zich inmiddels gemeld, Top!!

 • Verenigingswerk: “iedereen draagt z’n steentje bij”

  Verenigingswerk: “iedereen draagt z’n steentje bij”

  Eline Huijzendveld

  03-09-2018

  Reageer

  Vorig seizoen is tijdens de Avond van Antilopen het beleidsplan “Antilopen Is Meer 2017-2022” aangenomen. Onderdeel hiervan is het beleid rondom verenigingswerk. Dit nieuwe verenigingswerkbeleid heeft als uitgangspunt “iedereen draagt z’n steentje bij aan de vereniging (succes maken we samen)”. Op onze website onder vereniging is meer informatie hierover terug te vinden.

 • Oud Papier (31 aug - 2 sep)

  Oud Papier (31 aug - 2 sep)

  Rein van Soest

  28-08-2018

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine. De eerste container van het nieuwe seizoen. Vorig maand heeft er geen containers gestaan dus er zal genoeg oud papier klaar liggen. 

 •  < 1 2 3 4 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×