Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Oefenprogramma najaar 2021 - veld in de maak

  Oefenprogramma najaar 2021 - veld in de maak

  Michel Lerou

  25-06-2021

  Reageer

  De zomervakantie moet nog beginnen. Om vast een uitzicht te geven op echte wedstrijden tegen andere tegenstanders, en ter voorbereiding op de verldcompetitie van volgend seizoen - we verwachten toch echt dat die weer gaat starten - zijn eind augustus/begin september oefenwedstrijden gepland, dan wel in de maak.

 • Oud papier inzameling stopt

  Oud papier inzameling stopt

  Rein van Soest

  23-06-2021

  Reageer

  De opbrengst van het inzamelen van oud papier loopt steeds verder terug. Daarbij vraagt het inzamelen met de blauwe containers extra inzet van vrijwilligers. Daarom hebben we besloten om per 1 juli te stoppen met het inzamelen van oud papier. Komend weekend (26-27 juni) staat de container voor de laatste keer op de parkeerplaats. Op vrijdag 2 juli worden de containers voor de laatste keer geleegd en daarna worden ze opgehaald.

 • Zomertrainingen vanaf 29 juni

  Zomertrainingen vanaf 29 juni

  Anna Vermeer

  22-06-2021

  Reageer

  Zomertrainingen!


  Komende zaterdag zullen de laatste trainingen voor de zomerstop plaatsvinden, maar niet getreurd! Zoals we gewend zijn starten de zomertrainingen daarna, vanaf dinsdag 29 juni, dus kunnen we één keer per week nog een balletje schieten op onze geliefde club.

 • 10 Juli Lustrum Slotdag (VVAT) Inschrijvingen geopend!

  10 Juli Lustrum Slotdag (VVAT) Inschrijvingen geopend!

  Zoé Fransen

  20-06-2021

  Reageer

  ☀️OPGEVEN IS NU MOGELIJK! ☀️

  Vanaf nú kun je je inschrijven voor de Slotdag en het vrienden van Antilopen Toernooi op 10 juli. We hebben een hoop in te halen van het afgelopen jaar én vieren het 55e bestaan van onze club dus we hebben er een speciaal programma van gemaakt!

 • Eerste Antilopenbootcamp een succes!

  Eerste Antilopenbootcamp een succes!

  Gert-Jan de Vos

  19-06-2021

  Reageer

  Vandaag is een groepje enthousiastelingen gestart met een bootcamp. Onder leiding van Debby Goedknegt werd er van 10:00 - 11:00 heerlijk gesport. Bert van den Oever was als enige heer in goed gezelschap van een 6-tal dames. 

 • Open jeugd training: Zaterdag 26 juni

  Open jeugd training: Zaterdag 26 juni

  Lieke Pouwels

  18-06-2021

  Reageer

  Kom op zaterdag 26 juni naar de open jeugd training bij korfbalclub Antilopen en ervaar hoe leuk korfballen kan zijn! Wil jij ervaren hoe leuk korfbal nou is? Of wil jij jouw vriendje/vriendinnetje graag een keertje meenemen om te laten zien hoe leuk jouw trainingen zijn? Schrijf je dan nu in!

 • Bericht van de kledingcommissie.

  Bericht van de kledingcommissie.

  Lia Schreuder

  17-06-2021

  Reageer

  De kledingcommissie bestaat momenteel uit drie leden. We zijn een aanspreekpunt voor de teams en hebben een verdeling gemaakt.

 • Programma zaterdag 19 juni

  Programma zaterdag 19 juni

  Lieke Pouwels

  14-06-2021

  Reageer

  Komende zaterdag belooft het weer een heerlijke korfbalzaterdag te worden met allerlei leuke activiteiten op het programma. We starten in de ochtend met een bootcamp en oefenwedstrijden en zullen ook de rest van de dag lekker op het veld bezig zijn. Lees snel verder voor een goed overzicht van wat er komende zaterdag allemaal op het programma staat:

 • Gefeliciteerd geslaagden! We hebben iets voor jullie!

  Gefeliciteerd geslaagden! We hebben iets voor jullie!

  Lotte de Ridder

  11-06-2021

  Reageer

  Iedereen die geslaagd is mag morgen langskomen in de kantine voor een gratis drankje! Kom langs aan de bar en laat een foto zien ter bewijs, dan ontvang jij jouw gratis drankje. Heb jij de uitslag nog niet binnen? Of weet je pas later of je echt geslaagd bent? Dan mag je natuurlijk ook een andere zaterdag langskomen!

 • Gezocht: Coach voor het 2e

  Gezocht: Coach voor het 2e

  Lieke Pouwels

  11-06-2021

  Reageer

  Onze technische staf zoekt uitbreiding. Ben jij diegene die wil aansluiten en het seizoen daarna (als je ambitie daar ligt) het hoofdtrainerschap wil overnemen? Hierbij krijg je de kans om in je eerste seizoen de club en de selectie beter te leren kennen. Wij verwachten van jou dat je samen met de huidige staf de jonge spelersgroep verder ontwikkelt. In het eerste seizoen ben je daarnaast verantwoordelijk voor de coaching van het 2e team. Een mooie kans waar wij jou graag meer over vertellen. Reageer snel en laat deze kans niet voorbij gaan!

 • 1234Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×