Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Eens binnenkijken bij…: ‘Fietsen van Greefhorst’

  Eens binnenkijken bij…: ‘Fietsen van Greefhorst’

  Rianne Schenk

  01-02-2018

  Reageer

  Sinds jaar en dag zijn Hans en Yvonne Greefhorst, eigenaars van ’Fietsen van Greefhorst’, sponsor van onze club. Op 11 november van 2017 betrok Hans met zijn handel een spiksplinternieuw pand aan de Hamersveldseweg, een mooie aanleiding om deze ’stille’ sponsor eens wat beter te leren kennen.

 • terugblik Avond van Antilopen – Rookvrije sportvereniging of niet?

  terugblik Avond van Antilopen – Rookvrije sportvereniging of niet?

  Cindy Goedknegt

  30-01-2018

  Reageer

  Een van de onderwerpen die op de Avond van Antilopen werd besproken, was of Antilopen een “rookvrije” sportvereniging wil en kan worden. Dit is een maatschappelijk onderwerp dat ook buiten de vereniging leeft en het bestuur was (en is) benieuwd hoe de leden hierover denken.

 • Micha van Dijk geslaagd

  Micha van Dijk geslaagd

  Jack den Heijer

  29-01-2018

  Reageer

  Sinds afgelopen zaterdag is Antilopen een gediplomeerd scheidsrechter rijker. Micha van Dijk had afgelopen zaterdag zijn examen als afsluiting van zijn opleiding tot KNKV-scheidsrechter. Hij heeft deze proef van bekwaamheid met goed gevolg afgelegd.

 • IN DE POCKET

  IN DE POCKET

  Paul Ockerse

  28-01-2018

  Reageer

  Zouden we de broodnodige punten nu in Leusden kunnen houden!!!

 • Antilopen A2 in Jip en Janneke taal

  Antilopen A2 in Jip en Janneke taal

  Ron Hoebe

  27-01-2018

  Reageer

  "Zo, gaan jullie nu ook al de scheidsrechter supporteren?" vroeg Antilopen-coryfee Irene Veenendaal aan uw correspondent en zijn eega toen zij afgelopen zaterdag de verrichtingen van zoonlief als scheidsrechter bij C1 kwamen bewonderen. Tjsa, de liefde van ondergetekende voor de edele korfbalsport is exponentieel toegenomen in de afgelopen jaren. Een resultaat daarvan zijn de wedstrijdverslagen die hij met enige regelmaat uit de hoge hoed tovert. Zijn pennenvruchten worden zowel verguisd als verafgood. Herman Brusselmans zou over hem zeggen "Hij is een zeer belangrijke schrijver". 

 • "Sport als inspiratiebron"" met Carl Verheijen in de TUIN in Leusden

  Erik Brouwer

  23-01-2018

  Reageer

  Zincafe is een groepje van 6 vrijwilligers in Leusden dat ca 6 keer per jaar een avond organiseert waarin zingevings vraagstukken aan de orde gesteld worden. Ze bestaan inmiddels ruim 6 jaar en sinds een jaar of 3 houden ze bijeenkomsten in de TUIN aan de Smidse 1 in Leusden. Elke keer zijn het bijeenkomsten met geheel verschillende onderwerpen. Op 31 januari 2018 om 20 uur staat een voor veel sporters interresante avond op het programma waarbij Carl Verheijen de aanwezigen zal meenenemen in de wereld van de topsport:

 • ZIJN DE VERWACHTINGEN MISSCHIEN TOCH TE HOOG?

  ZIJN DE VERWACHTINGEN MISSCHIEN TOCH TE HOOG?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  23-01-2018

  Reageer

  Een gekke kop voor een verslag over de A1, ik weet het eigenlijk niet. Natuurlijk is de promotie van het vorige seizoen fantastisch maar je moet het wel waar maken en dat is toch een moeilijke opdracht. Toch een wat andere ploeg en als je in het verleden toch wel makkelijk kampioen wordt en het lukt ook allemaal dan zijn de verwachtingen toch wel hoog.

 • ErOpUit met Antilopen A2

  ErOpUit met Antilopen A2

  Ron Hoebe

  21-01-2018

  Reageer

  Niet eerder hebben de paradepaardjes van de Leusder korfbalvereniging Antilopen zo'n verre reis ondernomen als afgelopen zaterdag. Ruim 62 km lang kon het A2 sterrenensemble zich voorbereiden op de subtopper tegen het Amstelveense KVA A2. Daarmee werd het record uit 2014 van de 56 km naar Exakwa in Lelystad verpulverd. Maar het was het de dagtrip meer dan waard! De in grote getale afgereisde supporters konden genieten van een ware slijtageslag in een heerlijke korfbalambiance.

 • Kangoeroe Klup: korfbal voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

  Kangoeroe Klup: korfbal voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

  Cindy Goedknegt

  19-01-2018

  Reageer

  Zaterdag 27 januari zijn alle kinderen van 4 tot en met 6 jaar welkom om van 09:00 tot 10:00 uur in de Korf mee te doen met onze kangoeroes. Dus ook kinderen die (nog) geen lid zijn. 

  Bij de kangoeroes leren we gooien met een bal, doen we tikkertje, gaan we lekker rennen en leuke spelletjes doen. Natuurlijk gaan we ook op de korf schieten en soms oefenen we met een echte korfbalwedstrijd. Vooral veel lol hebben met alle kinderen samen. is het allerbelangrijkste. Na afloop drinken we samen limonade.

 • Schoolkorfbaltoernooi 2018

  Schoolkorfbaltoernooi 2018

  Rik Sättler

  16-01-2018

  Reageer

  Het schoolkorfbaltoernooi staat weer gepland!

  Op woensdag 11 april van 15:00 tot 18:00 uur voor de groepen 1 t/m 4, en op donderdag 12 april van 17:30 tot 20:00 uur voor de groepen 5 t/m 8.

 •  < 1 2 3 4 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×