Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Ouder-ochtend voor de E1 - E2

  Ouder-ochtend voor de E1 - E2

  Loes Meijs

  08-09-2020

  Reageer

  Zaterdag 12 september is er een ouder-ochtend voor de nieuwe ouders van de E1 en E2. We beginnen om 10.30 uur zodat we om 11.00 uur klaar zijn. Daarna kunnen we gezamenlijk naar de wedstrijden van de E1 en E2 kijken! Op deze ouder-ochtend stelt de JTC zich voor en geeft zij een korte uitleg over het spelen bij Antilopen. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen. Tot zaterdag,

 • Antilopen 4: Korfbal in tijden van corona

  Antilopen 4: Korfbal in tijden van corona

  Ron Hoebe

  05-09-2020

  Reageer

  Uw verslaggever slaakte afgelopen dinsdag een zucht van verlichting toen premier Mark Rutte de verlossende woorden "It giet oan" sprak. Met spanning was uitgekeken naar de perskorferentie waarin bekend werd gemaakt dat de paradepaardjes van Antilopen 4 exact 174 dagen na het afkondigen van de intelligente lockdown weer mochten aantreden voor eigen publiek. Voorafgaand aan de perskorferentie had PVV-leider Wilders nog een lans gebroken voor de herstart van de competitie. "Willen jullie in Nederland meer of minder korfbal?" waarna zijn trouwe aanhang "meer, meer" scandeerde.
 • Ouder-ochtend voor nieuwe spelers E3-F1

  Ouder-ochtend voor nieuwe spelers E3-F1

  Loes Meijs

  01-09-2020

  Reageer

  Dit jaar willen we geen ouderavond voor de nieuwe ouders organiseren, maar wordt het een OUDER-OCHTEND. Zaterdag 5 september 11.45-12.15 uur

 • Gezocht: 1 of 2 dames om woensdag mee te spelen bij de Recreanten

  Gezocht: 1 of 2 dames om woensdag mee te spelen bij de Recreanten

  Loes Meijs

  01-09-2020

  Reageer

  Komende woensdag spelen de recreanten hun eerste wedstrijd in Utrecht tegen Synergo, start 19.30.

 • Aandachtspunten voor vervoer naar uitwedstrijden

  Aandachtspunten voor vervoer naar uitwedstrijden

  Michel Lerou

  25-08-2020

  Reageer

  Nu de wedstrijden weer gaan starten en we dus ook weer uit wedstrijden gaan spelen, betekent dit ook dat we aan het vervoer naar de uitwedstrijden moeten gaan denken. Wij willen voorkomen dat er binnen onze vereniging besmettingen zullen ontstaan en omdat een autorit mogelijk het grootste risicomoment tot overdracht is, geven wij als bestuur het dringende advies de richtlijnen van de overheid te volgen. Dit advies is op basis van de persconferentie van dinsdagavond 18 augustus niet aangepast. Dit houdt in dat de richtlijn, zoals 1 juli bepaald, van kracht blijft. Iedereen van 13 jaar en ouder, die niet tot hetzelfde huishouden behoort en wel bij elkaar in de auto stapt, wordt dringend geadviseerd een niet-medisch mondkapje te dragen in de auto naar een uitwedstrijd.

 • Corona en fluiten

  Corona en fluiten

  Micha van Dijk

  21-08-2020

  Reageer

  Nu de start van het seizoen om de hoek komt kijken en we vanaf zaterdag 22 augustus starten met de eerste oefenwedstrijden heb jij vast enkele vragen als je moet fluiten de komende tijd. Ook voor de scheidsrechter gelden enkele regels m.b.t. Corona. Lees dit artikel goed door voordat je gaat fluiten.

 • Sporten en Corona: De algemene basisregels binnen Antilopen

  Sporten en Corona: De algemene basisregels binnen Antilopen

  Kjell Pater

  21-08-2020

  Reageer

  Zo stilletjes aan komt het einde van de schoolvakantie weer in zicht en bereiden wij ons voor op het nieuwe seizoen. De trainingen staan gepland, het sportpark ziet er fantastisch uit en de eerste oefenwedstrijden worden binnenkort gespeeld. Helaas hebben we nog steeds te maken met Corona en de daarbij horende verscherpte maatregelen.

 • Trainingsschema Najaar 2020

  Trainingsschema Najaar 2020

  Technische Commissie

  17-08-2020

  Reageer

  Het trainingsschema voor het Najaar is op de site geplaatst onder Competitie. https://www.antilopen.nl/ci/trainingsschema-najaar-2020

 • Oefenwedstrijden - aanloop veldseizoen

  Oefenwedstrijden - aanloop veldseizoen

  Michel Lerou

  17-08-2020

  Reageer

  Vanaf aanstaande zaterdag staan de eerste oefenwedstrijden op het programma. Op 29 augustus is (bijna) elk team wel ergens in de regio, dan wel Leusden, of in het hoge noorden actief bij 1 van de geplande oefenwedstrijden.

 • 1234Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×