Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Work-outs van de selectie

  Work-outs van de selectie

  Laura Honders

  05-02-2021

  Reageer

  We mogen - eindelijk - het veld weer op. Nadat de jeugd vorige week begonnen is met buiten trainen, is op 6 februari de beurt aan de A-junioren en de selectie. Hoewel we heel blij zijn dat we in ieder geval weer één keer per week met korfbal bezig kunnen zijn, zouden we graag nog iets extra's doen. De selectie blijft bijvoorbeeld fit door met elkaar online een work-out te doen. Deze work-outs willen ze graag open stellen voor de rest van de korfbalclub! Om dit te organiseren, hebben we een aantal vragen voor jullie... 

 • A-junioren en Senioren mogen weer het veld op!

  A-junioren en Senioren mogen weer het veld op!

  Mattijs Overweg

  02-02-2021

  Reageer

  Ha Antilopers,
  Na maanden zonder korfbal is het nu eindelijk zover de A-junioren en de Senioren mogen ook weer een balletje gaan gooien! Vanaf deze week zaterdag, 6 februari, is er gelegenheid om elke zaterdag van 12:30-14:30 buiten op het veld weer een balletje te gooien. We doen dit strikt volgens de richtlijnen van de KNKV, dit betekent dat je in tweetallen mag trainen en dat je zoveel mogelijk afstand van elkaar en andere tweetallen moet houden. Trainen kan alleen door middel van inschrijving, vol=vol, dus schrijf je op tijd in via: https://www.antilopen.nl/ci/diensten/trainingen

 • Online open borrel: vrijdag 5 februari

  Online open borrel: vrijdag 5 februari

  Lieke Pouwels

  01-02-2021

  Reageer

  Als de avondklok valt en je thuiszit... kun je gelijk langs bij de Antilopen Open Borrel! Komende vrijdag 5 februari kan je vanaf 20:45 al je gemiste korfbalcontacten online weer even spreken. Er zijn verschillende breakoutrooms zodat je goed 1 op 1 contact met elkaar kunt hebben. Tussendoor hebben we ook een paar gezellige spellen klaarliggen: meld je daarom aan via jac@antilopen.nl. Dit kan in je eentje, maar als je voorkeur hebt voor teamgenoten op afstand kun je dit ook doorgeven.
   
   
  Voor jong en oud, nieuw of veteraan, we maken er samen een gezellige avond van! Groetjes van de AC!
   
   
 • Wie doet wat @Antilopen? Clubmanager Communicatie

  Wie doet wat @Antilopen? Clubmanager Communicatie

  Zoé Fransen

  28-01-2021

  Reageer

  De afgelopen jaren is er een hoop veranderd binnen Antilopen, een nieuw bestuur, een nieuwe organisatievorm. Maar wie doet nu eigenlijk wat? En bij wie kan je terecht als je vragen hebt omtrent de kantine, ledenwerving of de coronamaatregelen?  De komende weken nemen we je mee en introduceren we de huidige clubmanagers van Antilopen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Én de belangrijkste vraag; wat vinden ze zo fijn aan onze club?

 • Irene Veenendaal en Joyce Ockerse staan ook volgend seizoen voor de selectie

  Irene Veenendaal en Joyce Ockerse staan ook volgend seizoen voor de selectie

  Dennis Lijnsveld

  27-01-2021

  Reageer

  Korfbalclub Antilopen/Lancyr Deelen, Irene Veenendaal en Joyce Ockerse zullen ook volgend seizoen aan elkaar verbonden zijn. Het seizoen mag voor een groot gedeelte als verloren worden beschouwd. Echter moeten we vooruit blijven kijken naar volgend seizoen en optimistisch blijven over de nieuwe start van een nieuw seizoen. We zijn daarom erg blij dat Irene en Joyce hebben aangegeven volgend seizoen nog een jaar voor de groep te willen staan. 

 • De jeugd (t/m de B) mag weer trainen!

  De jeugd (t/m de B) mag weer trainen!

  Anna Vermeer

  23-01-2021

  Reageer

  Lieve allemaal, na weken zonder het geliefde korfbal is het eindelijk zover: de jeugd mag weer gaan trainen!

 • Opbrengst Zonnepanelen

  Opbrengst Zonnepanelen

  Rein van Soest

  21-01-2021

  Reageer

  Eind juli 2020 heeft Stichting Clubgebouw Buiningpark in samenwerking met beide clubs en de gemeente 96 zonnepanelen geplaatst. De opbrengst over de eerste periode is nu bekend.

 • BESTUURSBESLUIT - TIJDELIJK GEEN CONTRIBUTIE-INNING

  BESTUURSBESLUIT - TIJDELIJK GEEN CONTRIBUTIE-INNING

  Michel Lerou

  19-01-2021

  Reageer

  Over de maanden januari en februari zal GEEN contributie worden geïncasseerd. Hoe zijn we tot dit besluit gekomen?

 • Gezocht: Clubmanager ledenmanagement

  Gezocht: Clubmanager ledenmanagement

  Lieke Pouwels

  18-01-2021

  Reageer

  Ben jij na het lezen van het voorstellen van Franny als clubmanager financiën enthousiast geworden en zie jij het misschien wel zitten om je ook op deze manier in te zetten voor de vereniging? Dan is dit jouw geluksdag, want wij zijn hard op zoek naar een nieuwe clubmanager ledenmanagement. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan snel verder...

 • Update trainen in januari

  Update trainen in januari

  Laura Honders

  06-01-2021

  Reageer

  Naar aanleiding van de maatregelen die op dit moment gelden is er besloten dat we nog niet gaan starten met trainen. De sporthal blijft gesloten en de mogelijkheid om buiten op het veld de trainingen te hervatten blijkt op dit moment logistiek niet haalbaar, bovendien zijn deze temperaturen ook niet prettig voor een veldtraining. Wij wachten de volgende persconferentie af van 12 januari om te kijken vanaf welk moment wij weer kunnen gaan trainen. Mocht hier meer duidelijkheid over zijn, dan horen jullie dat natuurlijk direct. Voor nu: blijf gezond en hopelijk zien we jullie snel weer!

 • 1234Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×