Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Wie helpt mee herstellen tribune??

  Wie helpt mee herstellen tribune??

  Jack den Heijer

  09-11-2020

  Reageer

  De meeste zullen wel gezien hebben dat de tribunes langs het Antilopenveld in slechte staat zijn. Ze kunnen op dit moment zelfs niet gebruikt worden. Zaterdag as. wordt de eerste van de beide tribunes hersteld. Hiervoor kunnen we nog wel een aantal handjes gebruiken.

 • Antilopen Kookt: Salade met Tim

  Antilopen Kookt: Salade met Tim

  Jantine Treurniet

  08-11-2020

  Reageer

  Nu we met z’n allen weer veel thuis zullen zitten de komende tijd zullen we je vermaken met de nieuwe rubriek ‘Antilopen kookt’. In deze rubriek volgen we regelmatig onze leden die eens laten zien hoe je nou echt lekker eten kan maken. Vandaag zal chefkok Tim Verschoor laten zien hoe je een heerlijk ceasar salade kan maken. Kan jij dit net zo lekker koken als Tim?

  Mocht jij zelf ook graag je kookkunsten willen laten zien aan Antilopen, stuur dan een filmpje in naar jac@antilopen.nl en wie weet ben jij de volgende chefkok!

 • Update trainen nav de persconferentie op 3 november

  Update trainen nav de persconferentie op 3 november

  Laura Honders

  05-11-2020

  Reageer

  We hebben kennisgenomen van de op dinsdagavond 3 november afgekondigde kabinetsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze hadden opnieuw gevolgen voor het sporten, Terwijl we afwachten op de uitwerking van de maatregelen vanuit het NOC*NSF en het KNKV, hebben we het volgende besloten. Tot die tijd gelden de volgende regels:

 • Gezocht: Clubmanager ledenmanagement

  Gezocht: Clubmanager ledenmanagement

  Lieke Pouwels

  05-11-2020

  Reageer

  Twee jaar geleden zijn we als vereniging op de Avond van Antilopen gestart met het onderzoeken van een nieuwe structuur voor het besturen van de korfbalclub. Om dit verder vorm te kunnen geven, is een enthousiast projectteam aan de slag gegaan wat resulteerde in een nieuwe opzet voor de verenigingsstructuur. Sinds vorig jaar zijn we begonnen met het implementeren van deze nieuwe structuur welke bestaat uit 3 bestuurders en 7 clubmanagers, dit vergt wat tijd en energie en de transitie periode is langer dan gedacht. Daarom is er besloten om voorlopig nog met 4 bestuurders te blijven werken.  Hierdoor is de positie van clubmanager ledenmanagement vacant, en zijn wij op zoek naar iemand die deze super leuke positie in wil vullen. Klinkt dit jou goed in de oren? Lees dan snel verder… 

 • KNKV maakt routekaart competitie

  KNKV maakt routekaart competitie

  Michel Lerou

  03-11-2020

  Reageer

  Ondanks dat de competitie nu stil ligt, lopen voorbereidingen van de zaalcompetitie gewoon door. Alsof de competitie gewoon start op 21 november zijn alle wedstrijden gepland.
   
  Aansluitend hierop heeft het KNKV een routekaart gemaakt, waarin het verloop van de competitie wordt geschetst op basis van verschillende startdata.
   

   

 • Hoe werkt het ook al weer in de sporthal (en Corona)

  Hoe werkt het ook al weer in de sporthal (en Corona)

  Ronald Abbring

  03-11-2020

  Reageer

  We starten vandaag weer met trainingen in de sporthal en omdat het alweer bijna 8 maanden geleden is dat we er voor de laatste keer waren, even een geheugen-opfrisser.

  Ben je de eerste trainer, dan haal je de sleutelbos voor de sporthal uit de kantine. Aan de sleutelbos zitten:
  - de blauwe druppel om de voordeur van het sportcentrum te openen
  - sleutels van de ballenkasten
  - sleutel voor de schotklok

 • Vrijdag 6 november digitale Avond van Antilopen

  Vrijdag 6 november digitale Avond van Antilopen

  Cindy Goedknegt

  02-11-2020

  Reageer

  Aanstaande vrijdag is het dan zo ver… de eerste digitale Avond van Antilopen.

  Op deze avond kun je vanuit je eigen huis, achter je computer, laptop of tablet bij de Avond van Antilopen aanwezig zijn. Alle stemgerechtigde leden hebben de stukken voor de vergadering en de link voor de aanmelding voor de Zoommeeting ontvangen. En het bestuur is bezig met de laatste puntjes op de “i” te zetten en is er dan ook klaar voor.

  Heb je nog vragen over deze Avond van Antilopen? Stuur je bericht dan naar secretaris@antilopen.nl.

  Met sportieve groet,
  Bestuur K.C. Antilopen/ Lancyr Deelen

 • De zaterdagen voor Antilopen jeugd in 2020

  De zaterdagen voor Antilopen jeugd in 2020

  Technische Commissie

  01-11-2020

  Reageer

  Komende week gaan de jeugdteams weer trainen, of op dinsdag of op donderdag en op zaterdag. We houden er rekening mee dat de zaalcompetitie voorlopig nog niet zal starten en daarom willen we graag wat extra's doen voor de jeugd ter vervanging van de wedstrijden. De JTC heeft een programma gemaakt voor de zaterdagen van 7 novemer t/m 19 december. Elke zaterdag is er een ander thema met een wedstrijd element. Verschillende spellen, opdrachten of korfballen volgens regels van andere sporten, bijvoorbeeld korfbal rugby.

 • Winnaar Taartenbakwedstrijd

  Winnaar Taartenbakwedstrijd

  Jantine Treurniet

  31-10-2020

  Reageer

  Wauw! We hebben 101 stemmen mogen ontvangen op de taarten. Wat ongelofelijk fijn dat zoveel leden ons wilden helpen in de zoektocht naar de mooiste taart. En wat zaten er mooie taarten tussen. Het was dan ook erg lastig om te kiezen. De nummer 1 had maar 1 stem meer dan de nummer 2.  Maar dankzij al jullie stemmen hebben we een winnaar. De mooiste taart is gebakken door Marit en Kyana.

 • 1234Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×