Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Burgemeester:

  Burgemeester: "Doe t voor Achterveld, Leusden en Stoutenburg" - ook bij Antilopen

  Laura Honders

  18-09-2020

  Reageer

  Op basis van de nieuwsberichtgeving en de aangekondigde persconferentie die vanavond wordt gehouden, is duidelijk dat de situatie omtrent Corona zorgwekkend blijft.

  Ook onze burgemeester richt zich met zijn boodschap tot ons (https://youtu.be/4UvYcfwXOi4) en doet andermaal beroep op het handhaven van de richtlijnen. Kijk deze boodschap even, het kan een bekende betreffen. Wij vragen graag jullie aandacht voor het volgende:

 • Pubquiz op zaterdag 26 september

  Pubquiz op zaterdag 26 september

  Lieke Pouwels

  18-09-2020

  Reageer

  Het is de hoogste tijd voor de eerste lustrumactiviteit! We trappen het lustrumseizoen af met een leuke pubquiz op zaterdag 26 september vanaf 20:30. De pubquiz is natuurlijk volledig corona-proof.

 • Grote Club Actie weer van start: Zaterdag 19 september

  Grote Club Actie weer van start: Zaterdag 19 september

  Franny van Woerkom

  16-09-2020

  Reageer

  Beste (jeugd)leden van Antilopen,

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

 • Verzoek: Rijschool Kleine op zoek naar instructeurs

  Verzoek: Rijschool Kleine op zoek naar instructeurs

  Laura Honders

  15-09-2020

  Reageer

  Antilopen is verheugd dat ook aankomend seizoen de rijschool van Jan Kleine weer op de shirts van een tweetal ploegen te zien is. Daarover zullen we snel meer berichten, maar nu willen we als vereniging ook graag wat terugdoen voor deze Leusdense ondernemer. En u kunt ons daarbij helpen!

 • Wie jarig is viert feest... met ballonnen en taart!

  Wie jarig is viert feest... met ballonnen en taart!

  Lotte de Ridder

  14-09-2020

  Reageer

  Zoals al eerder vermeld bestaat Antilopen aankomende zondag 55 jaar! Natuurlijk wilde wij hier een groot feest voor geven, maar Corona gooide roet in het eten. Omdat we dit mooie jubileum niet zomaar voorbij kunnen laten gaan hebben we toch iets voor jullie bedacht!

 • Bar en keukendiensten

  Bar en keukendiensten

  Annet Dielissen

  13-09-2020

  Reageer

  Beste mensen,

  De veldcompetitie is inmiddels van start en daarbij zoeken zij ook weer vrijwilligers voor achter de bar en in de keuken.
  Inmiddels staan de bar- en keukendiensten op de website, dus deze kunnen weer worden ingevuld.

 • Morgen ga ik echt ..

  Morgen ga ik echt ..

  Rein van Soest

  13-09-2020

  Reageer

  Onder het motto 'Morgen ga ik echt ..' start dinsdag 15 september vanuit de kantine van Antilopen een nieuwe startersgroep van Loopgroep Leusden. In 10 uitdagende trainingen zorgen wij dat jij onder begeleiding je conditie kunt opbouwen met het doel om ongeveer 5 kilometer te kunnen hardlopen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Heb je interesse, kijk dan op http://loopgroepleusden.nl.

 • Terug van weg geweest

  Terug van weg geweest

  Gerke Haalboom

  11-09-2020

  Reageer

  Het ging zo goed afgelopen winter. Met de SV. De zaal was elke keer mooi versierd (en opgeruimd!) met de spandoeken en vlaggetjes. Ook de grote vlaggen werden elke keer weer mee gezwaaid. De trommels het gezang (schorre kelen) het geklap en gebrul bij acties. Er werd geluisterd na de positieve (en soms negatieve geluiden vanuit de vereniging sad). De term AIRBALL. In het verleden misschien tot vervelens toe gebruikt. Afgelopen jaar niet tot nauwelijks. Het geluid was ook weer prima verzorgd. Ook de lasershow. Nieuw. Mogelijk gemaakt door een sponsor, Bouwonderneming Bloemendal.

 • Lunchen bij Antilopen? Dat kan.....

  Lunchen bij Antilopen? Dat kan.....

  Annet Dielissen

  11-09-2020

  Reageer

  Zaterdag 12 september zijn er van 12:00 tot 15:00 uur lekkere broodjes te koop in de kantine.

 • Antilopen 55 jaar!

  Antilopen 55 jaar!

  Laura Honders

  09-09-2020

  Reageer

  Na 20.075 dagen en één verhuizing en met 314 leden op de teller is het zover: Antilopen bestaat op 20 september 55 jaar! Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen dus dat is precies wat we gaan doen!

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×