Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Het recreanten team laat van zich horen!

  Het recreanten team laat van zich horen!

  Loes Meijs

  20-02-2020

  Reageer

   

  Samen met enkele leden van de midweek vormen de recreanten een reuze gezellige groep en er wordt één keer in de week flink getraind om de technieken en de conditie op peil te houden. Maar gezelligheid staat voorop en onder het mom van niets moet alles mag als het maar binnen de perken blijft,  is ieder verantwoordelijk voor zijn/haar eigen mogelijkheden. Teambuilding staat bij ons hoog in het vaandel.
  Zoals wel eerder vermeldt op deze site doen wij mee aan een heuse competitie. Iets minder frequent dan de wedstrijdteams maar toch...Buiten de KNKV om bestaat er de S.T.A.M.; dit staat voor Synergo, TZ, Anitlopen en Mia. Gezamenlijk is de STAM verantwoordelijk voor wedstrijddata. Ieder team speelt 6 wedstrijden per verenigingsjaar. Hoe mooi is dat.
  Zo togen wij woensdag 19 februari jl naar het mooie Utrecht alwaar Synegro ons opwachtte. Niks geen aangepaste tijden, nee, gewoon 2 x 30 minuten wedstrijdkorfbal. En hoe! Reken maar dat het fanatisme er goed in zat. Vertegenwoordigd door een mooi mee reizend publiek (helaas de geblesseerde Annet Dielissen, de complete
  Familie van Percy en Jan Costa) kon de wedstrijd zijn aanvang beginnen.
  Er werd goed over en weer gespeeld en er waren prachtig mooie kansen van beide teams. Maar van begin af aan domineerde Antilopen waardoor er een geweldige eindscore werd behaald van 5-11!  Of zoals Bart-Jan het zo mooi verwoordde, gewonnen met dubbele cijfers!
  We kunnen nu de balans opmaken. We staan samen met Mia eerste in deze competitie. Een mooi tussen resultaat maar Wij willen meer! Wij willen nu kampioen worden. Dan is het zaak om de altijd lastige Mia uit Amersfoort van ons af te schudden. En die wedstrijd zal 1 april plaatsvinden. Nee, dat is geen grapje!  Op woensdag 1 april 19:00 uur spelen wij tegen Mia in de burgemeester Buining Hal. Ons eigen thuishonk. En wij kunnen dan best wat support gebruiken! Dus wilt u opnieuw een 033-battle beleven, kom ons, recreanten team, dan massaal aanmoedigen!  Dat zouden wij heel fijn vinden. Wij hopen ook dat onze geblesseerden, oa Bé Lisse, zich weer bij de wedstrijd kunnen aan sluiten.
  Oh ja, wij zoeken voor die wedstrijd ook nog een scheidsrechter....wie durft??
  Een drankje na afloop staat voor je klaar, misschien wel twee.
  Na onze wedstrijd spelen Synergo en TZ hun wedstrijd om 20:00 uur. Ook daar zoeken wij nog een scheidsrechter voor. Geloof me, leuker kan je zo’n wedstrijd niet fluiten.
  Als er mensen zijn die deze wedstrijden willen fluiten, meld je dan aan bij Loes Meijs. Alvast bedankt.
  Zien we jullie op 1 april? De recreanten zullen jullie erg dankbaar zijn.

  Namens het recreantenteam, Lia Schreuder.

 • Blinde poule van zaterdag 15 februari kent geen winnaar.

  Blinde poule van zaterdag 15 februari kent geen winnaar.

  André Dielissen

  19-02-2020

  Reageer

  Afgelopen zaterdag is de blinde poule niet uitgekeerd omdat een klein aantal vakjes NIET was ingevuld.

 • Officiële kandidaatstelling voor bestuurspost Facilitair

  Officiële kandidaatstelling voor bestuurspost Facilitair

  Cindy Goedknegt

  17-02-2020

  Reageer

  In de afgelopen periode heeft Ramon Eijnthoven aan het bestuur laten weten dat hij geïnteresseerd is in het vervullen van de bestuurspost Facilitaire Zaken in het nieuw beoogde bestuursmodel. Het bestuur is met Ramon in gesprek gegaan en is verheugd om hem nu (18 februari 2020) officieel voor te dragen als kandidaat-bestuurslid.

 • Antilopen Lancyr / Deelen behaalt zwaarbevochten punt.

  Antilopen Lancyr / Deelen behaalt zwaarbevochten punt.

  Alice Langenberg-v.d. Wilt

  16-02-2020

  Reageer

  Door vorige week in Nijmegen van Noviomagum te winnen (18-19) kwam onze ploeg op 10 punten, waarmee een grote stap richting lijfsbehoud in de eerste klasse is gezet. Afgelopen zaterdag stond de zwaarbeladen derby tegen Mia op het programma. Het was vooral voor de Amersfoorters, die 5 punten bij elkaar hadden gesprokkeld, dan ook een cruciaal duel. Sporthal Buiningpark was tot de nok gevuld. De supportersvereniging, die sprak over "the battle of 033", bracht het publiek door het ritmisch getrommel direct al in een opgewonden stemming. 

 • Wil jij ook zo'n unieke Antilopen cap?

  Wil jij ook zo'n unieke Antilopen cap?

  Gerke Haalboom

  12-02-2020

  Reageer

  Allen aanstaande zaterdag nog zijn deze unieke, praktische Antilopen caps te bestellen. 

 • Wie komt ons helpen op de Giga Kangoeroedag?

  Wie komt ons helpen op de Giga Kangoeroedag?

  Lieke Pouwels

  12-02-2020

  Reageer

  Op 11 maart vindt er weer een Giga Kangoeroedag plaats. In samenwerking met de MBO Sportacademie uit Amersfoort organiseren wij op deze dag allemaal sport- en spelactiviteiten voor kinderen van groep 1 en 2 van de basisscholen uit Leusden. Op deze manier willen we de kinderen kennis laten maken met korfbal en natuurlijk met de Kangoeroe Klup.

 • Reminder: Vrijdag 14 februari Bourgondisch eten

  Reminder: Vrijdag 14 februari Bourgondisch eten

  Lieke Pouwels

  11-02-2020

  Reageer

  Valentijnsdag ligt op de loer en daarom gunnen wij jullie als ouders een avondje vrij van de kinderen. Daarom is er komende vrijdag van 18:00-19:30 een bourgondisch eetfestijn in de kantine voor alle kinderen uit de F-jeugd en de Kangoeroes. Voor alles wordt gezorgd, dus u kunt gaan genieten van een rustige valentijnsavond!

 • In memoriam | Ad van den Berg

  In memoriam | Ad van den Berg

  Gert-Jan de Vos

  05-02-2020

  Reageer

  Op 30 januari in de middag bereikte ons het trieste nieuws dat Ad van den Berg op 64 jarige leeftijd is overleden. Ad, de man van Marian van den Berg die met haar kampioenschappen-mand alom bekend is, is oud sponsor, vrijwilliger en zeker kampganger en gezelligheidsdier.

 • De 4e blinde pool heeft een winnaar!

  De 4e blinde pool heeft een winnaar!

  André Dielissen

  02-02-2020

  Reageer

  De 4e blinde pool van zaterdag 1 februari 2020 is gewonnen door: Jolien Brouwer.
  Gefeliciteerd Jolien!

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×