Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • G-korfballers

  G-korfballers

  Loes Meijs

  20-02-2019

  Reageer

  Gelukkig hebben verschillende mensen gereageerd op mijn vorige oproep. Elke week zijn er trouwe vrijwilligers die Marouska helpen met het geven van trainen aan onze G-korfballers. MAAR, Marouska heeft aangegeven dat ze er aan het einde van het seizoen mee moet stoppen. Daarom zijn we dringend op zoek naar iemand die háár taak wil overnemen! 

 • Trainingen vakantie

  Trainingen vakantie

  Technische Commissie

  18-02-2019

  Reageer

  In de week van de februarivakantie is er géén training. Dit geldt voor beide zalen. Vanaf dinsdag 5 maart is er voor iedereen weer trainen.

 • Update oud papier

  Update oud papier

  Rein van Soest

  13-02-2019

  Reageer

  Na overleg met Remondis is besloten om een extra papier container te plaatsen en de container wekelijks te legen. Vrijdag wordt er een 2e container geplaatst en wordt de huidige container geleegd. Vanaf dat moment wordt er dus ook wekelijks geleegd en staat de container ieder weekend op de parkeerplaats.

 • Terug in die tyd met Antilope 3

  Terug in die tyd met Antilope 3

  Ron Hoebe

  09-02-2019

  Reageer

  Al vroeg in de middag vertrok uw verslaggever vol vertrouwen richting het oosten des lands voor de kraker tegen Noviomagus 3. Vol vertrouwen omdat onze paradepaardjes in de voorbije weken een tweetal puike partijen op de mat hadden gelegd. De ontmoetingen met DVO en Dindoa, de nummers een en twee van de Reserve 2e klasse H, had weliswaar slecht één punt opgeleverd maar het spel was om de korfbalvingers bij af te likken. Bij winst zouden onze paradepaardjes in de veilige middenmoot belanden.

 • Papier Container Vol

  Papier Container Vol

  Rein van Soest

  08-02-2019

  Reageer

  De oud papier container is vandaag geleegd maar zit alweer vol. Vervelend. We gaan met Remondis overleggen voor een betere oplossing. Dat zal dit weekend nog geen uitkomst bieden.

 • Internet kantine

  Internet kantine

  Rein van Soest

  06-02-2019

  Reageer

  Het internet in de kantine is vervangen. KPN heeft een nieuw modem geïnstalleerd waardoor we nu ook een sneller pinautomaat in gebruik kunnen nemen. Tevens verwachten we dat het internet stabieler zal zijn.

 • Stichtingsnieuws: Project Zonnepanelen en Jaarrekening

  Stichtingsnieuws: Project Zonnepanelen en Jaarrekening

  Rein van Soest

  06-02-2019

  Reageer

  Zonnepanelen
  Vanuit de Stichting Clubgebouw Buiningpark (de samenwerking tussen Antilopen en LHV waarin het gebouw wordt beheerd) zijn we een project gestart naar de mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen.

 • Projectgroep Transitie Antilopen van start

  Projectgroep Transitie Antilopen van start

  Yolanda Versteeg

  03-02-2019

  Reageer

  Omdat wij het belangrijk vinden om jullie op de hoogte te houden waar wij op dit moment mee bezig zijn, hier een korte update van onze Projectgroep.

 • Papier container vol!

  Papier container vol!

  Rein van Soest

  01-02-2019

  Reageer

  De oud papier container zit helaas nu al vol. Volgend weekend staat deze weer op de parkeerplaats. 

 • Oud Papier inzameling

  Oud Papier inzameling

  Rein van Soest

  28-01-2019

  Reageer

  Met ingang van heden gaat de oud papier inzameling veranderen. De maandelijkse plaatsing van een container komt te vervallen. Daarvoor in de plaats krijgen we een vaste rolcontainer voor oud papier.

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×