Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Zaaltrainingen in december

  Zaaltrainingen in december

  Michel Lerou

  30-11-2021

  Reageer

  Nadat wij geconfornteerd zijn met de beperkingen voor de sport door Corona-maatregelen, en met name door de eindtijd van 17.00u zijn we gaan nadenken over alternatieven. Deze zijn gevonden op de dag.

 • KNKV neemt Corona-besluit: Alternatief programma

  KNKV neemt Corona-besluit: Alternatief programma

  Michel Lerou

  30-11-2021

  Reageer

  Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag is er een beperking voor de sport aangekondigd, ingaande vanaf afgelopen zondag 28 november. Binnen deze nieuwe maatregelen is het alleen mogelijk te sporten tot 17:00 uur. Dit heeft gevolgen voor onze trainingsavonden en wedstrijden op zaterdag, zo zullen alle jeugdwedstrijden wel gespeeld worden op zaterdag, maar vervallen de wedstrijden voor de wedstrijdkorfbalteams. Hieronder volgt een overzicht over wat er gaat veranderen, lees dit goed door! 

 • Informatie Sinterklaas

  Informatie Sinterklaas

  Jantine Treurniet

  23-11-2021

  Reageer

  Aanstaande vrijdag (26 november) zal het sinterklaasfeest plaastvinden in onze kantine. We willen jullie als ouders hierbij vragen rekening te houden met de geldende corona maatregelen. Zo is het de bedoeling dat de kinderen afgezet worden, en de ouders niet mee naar binnen gaan. De kinderen zullen opgewacht worden door ons, waarna ze naar hun team begeleid worden. Waar mogelijk zullen de coaches van de kinderen ook aanwezig zijn. De kinderen kunnen om 20.00 weer opgehaald worden bij de ingang. Probeer hierbij anderhalve meter in acht te nemen. Ook bij de pepernotenbingo mogen ouders niet mee naar binnen.

 • Laatste week inleveren boekjes Grote Club Actie

  Laatste week inleveren boekjes Grote Club Actie

  Franny van Woerkom

  23-11-2021

  Reageer

  Dit is de laatste week dat de boekjes voor de Grote Club Actie ingeleverd kunnen worden, voor het einde van volgende week moeten alle loten ingevoerd zijn. Mochten jullie nog een boekje thuis hebben liggen, kan hij in de doos naast de bar worden gedaan. 
  Ik kan jullie alvast vertellen dat er meer loten zijn verkocht dan vorig jaar en dat is een geweldige prestatie! Zodra alle loten zijn ingevuld maak ik de winnaars bekend via de site en zal ik persoonlijk zorgen dat de prijzen bij de juiste personen terechtkomen.

 • Toestemming voor uitzenden live stream

  Toestemming voor uitzenden live stream

  Laura Honders

  22-11-2021

  Reageer

  Nu we elkaar niet meer mogen treffen op het veld om wedstrijden te kijken, hebben we als vereniging besloten te investeren in opname materiaal waardoor het mogelijk wordt om alle thuiswedstrijden live uit te zenden. Zo kun je toch de wedstrijden volgen van andere teams, of uw kind, vanuit de kantine of gewoon thuis op de bank. De livestream is openlijk toegankelijk voor iedereen met een link en zal voor beperkte tijd publiekelijk toegankelijk zijn.

 • KorfbalMasterz

  KorfbalMasterz

  Loes Meijs

  18-11-2021

  Reageer

  Yes, we mogen blijven korfballen! Maar om te korfballen zijn er ook scheidsrechters nodig!
   
  Maar fluiten doe je niet zomaar even! Daar heb je kennis voor nodig. En hiervoor is KorfbalMasterz
  ontwikkeld. In de afgelopen jaren hebben al een heleboel A’s, B’s en senioren hun KorfbalMasterz-
  diploma gehaald.
  Zit je in de A, B of senioren en heb je nog niet je KorfbalMasterz gehaald, dan krijg je nu de
  mogelijkheid om dat te gaan halen. De andere jaren deden we dat gezamenlijk in de kantine. Dat
  mag nu niet, maar binnenkort krijg je een mailtje met je lidnummer en een code. Met deze code kun
  je inloggen op www.korfbalmasterz.nl en kun je aan de gang gaan! Voor de 1 ste drie geslaagden
  kandidaten, hebben we nog een verrassing bedacht!
  Dus… kijk in je mailbox, haal je code op en log in! Succes!
   
  Het kan zijn dat je problemen ondervindt bij het inloggen. Mocht het niet lukken graag even contact met Jack:
  hi.jack@heijer.org
  06 54716290
   
  Groet,
  De scheidsrechterscommissie
 • Nieuwe coronamaatregelen

  Nieuwe coronamaatregelen

  Lieke Pouwels

  18-11-2021

  Reageer

  Vanaf afgelopen zaterdag gelden weer nieuwe maatregelen tegen het coronavirus. De belangrijkste maatregelen die ons treffen zijn dat er geen publiek meer aanwezig mag zijn bij trainingen en wedstrijden, de kantine mag open blijven tot 20:00 uur en er geldt nog steeds een verplichte QR-code check voor iedereen vanaf 18 jaar in de hele sportaccommodatie waaronder dus ook de kantine. Onderstaand volgt een overzicht van de nieuwe regels waar wij ons aan moeten houden, gebaseerd op de richtlijnen vanuit het KNKV, NOCNSF en de rijksoverheid. Lees dit goed door en kom voorbereid naar de club!

 • Nieuwe maatregelen vanaf 13 november 18:00 uur

  Nieuwe maatregelen vanaf 13 november 18:00 uur

  Lieke Pouwels

  12-11-2021

  Reageer

  Ook wij hebben kennisgenomen van de nieuwe maatregelen tegen het coronavirus die gaan gelden vanaf morgen. Vanaf zaterdag 13 november 18:00 uur mag er geen publiek meer aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden. Overdag zal er nog wel gewerkt worden het het coronatoegangsbewijs. Concreet betekent dit voor ons dat overdag zal gelden dat iedereen die de sportaccommodatie wil betreden een geldige QR-code moet hebben (zie nieuwsbericht 05-11-2021 https://www.antilopen.nl/ci/actueel/view/5247 ). Vanaf 18:00 is er geen publiek meer toegestaan. Voor de wedstrijden van Antilopen geldt dus dat er geen publiek aanwezig mag zijn bij de wedstrijden van senioren 5 en 6 en de uitwedstrijden van senioren 1 en 2. 

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×