Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Komkommertijd voor Antilopen 4

  Komkommertijd voor Antilopen 4

  Ron Hoebe

  18-10-2020

  Reageer

  Met het afkondigen van de gedeeltelijke lockdown zijn de spelers van Antilopen 4 afgelopen dinsdag in een volledige korfballockdown terecht gekomen. En daarmee zijn de paradepaardjes van coach Loes ook in komkommertijd beland en dat zou volgens Jaap van Dissel van het RIVM weleens tot December kunnen duren. “Ik weet even niet wat ik moet” aldus Loes, “het is opeens stil, heel stil in korfballand. Misschien kunnen we de komende weken als team iets digitaals doen; misschien bestaat er wel een online korfbalacademy of zijn er korfbalgames. Hopelijk kunnen we onze vorm in de cloud proberen vast te houden.” 
   

   

 • Digitale Avond van Antilopen op 6 november

  Digitale Avond van Antilopen op 6 november

  Cindy Goedknegt

  16-10-2020

  Reageer

  De Avond van Antilopen (AvA) was al gepland toen nieuwe CORONA-maatregelen ervoor zorgden dat we deze op een andere manier moesten gaan organiseren. Dit jaar zal er een digitale AvA plaatsvinden en wel op vrijdag 6 november 2020. Noteer deze datum in je agenda.

  Op deze avond kun je vanuit je eigen huis, achter je computer, laptop of tablet bij de Avond van Antilopen aanwezig zijn. Alle stemgerechtigde leden zullen een uitnodiging ontvangen om deel te nemen via Zoom.

  Ben je niet stemgerechtigd en wil je ook deelnemen, dat kan. Stuur een mail naar secretaris@antilopen.nl en dan ontvang je ook een Zoom-uitnodiging.

  Met sportieve groet,
  Bestuur Korfbalclub Antilopen

 • GEZOCHT: Communicatie Talent(en)

  GEZOCHT: Communicatie Talent(en)

  Laura Honders

  16-10-2020

  Reageer

  Heb jij een vlotte pen én vind je het leuk om content te bedenken en maken?
  Droom je van een carrière als influencer en wil je dat combineren met korfballen?
  Ben je een talent in het bedenken van leuke onderschriften op sociale media?
  Vind je het leuk om bezig te zijn met communicatie, media, marketing of journalistiek?
  Ben je de huisfotograaf van je vrienden of vriendinnen groep en leg je altijd álles vast?
  Heb je ervaring met photoshop of andere vormgevingsprogramma’s?

  Dan ben ik naar jou op zoek!

 • Extra Maatregelen n.a.v. 13 oktober

  Extra Maatregelen n.a.v. 13 oktober

  Laura Honders

  15-10-2020

  Reageer

  Beste (ouders van) leden van onze mooie club,

  Op de persconferentie van dinsdag 13 oktober zijn nieuwe maatregelen aangekondigd welke veel impact hebben op onze club. Daarom heeft het bestuur de volgende regels op gesteld, welke voor alsnog gelden tot en met zondag 25 oktober 2020: 

 • 'In elk leven moet er wat regen vallen!' (wedstrijdverslagen 2&1)

  'In elk leven moet er wat regen vallen!' (wedstrijdverslagen 2&1)

  Anna Vermeer

  12-10-2020

  Reageer

  ‘In elk leven moet er wat regen vallen’

  Ons tweede en eerste reisde deze zaterdag af naar het blauwe Dindoa in Ermelo, waar we natuurlijk allebei zouden gaan strijden voor de punten. De voorbereiding van het tweede startte vrij typisch: met Zoé Fransen die te laat was. Nu zal je misschien denken: ‘komt Zoé echt zo vaak te laat?’ Het antwoord daarop is ja, al moet ik toegeven dat het de laatste tijd meevalt. Maar goed, er is altijd tijd genoeg om te laat te komen toch? Gelukkig was Niels zo lief om haar op te halen en kon het tweede toch compleet naar de wedstrijd toe. Jelle stond vandaag in de basis, Marnix speelde namelijk bij 1. In de poule van het tweede gaan de verschillende ploegen vrij gelijk op, dus er was genoeg kans om de twee punten mee naar Leusden te nemen! Zoals jullie vorige week konden lezen was teammanager Niels erg kritisch over de spelers die op de achtergrond bleven en weinig tot niet voorkwamen in het verslag, de grote vraag is: zal dat deze week anders zijn? Let’s find out.

 • Quarantaine- en transferperikelen nekken Antilopen 4

  Quarantaine- en transferperikelen nekken Antilopen 4

  Ron Hoebe

  11-10-2020

  Reageer

  “Hahaha, je was er niet eens bij” appte zoonlief afgelopen week nadat ik mijn wedstrijdverslag door ome Ron op de Antilopen website had laten plaatsen. En ook nu, bij de degradatiekraker tegen Revival 2, was ik door de coronamaatregelen niet welkom bij deze o zo belangrijke uitwedstrijd van Antilopen 4. Het deed mij opnieuw pijn maar gelukkig deed mijn carbonnen ros ook dit weekend trouwe dienst maar daarover later meer. 

 • Inleveren boekjes Grote Club Actie

  Inleveren boekjes Grote Club Actie

  Franny van Woerkom

  09-10-2020

  Reageer

  Beste jeugdleden,

  Het veldseizoen zit er voor de jongste jeugd alweer bijna op en dit betekent dat jullie de komende weken wat minder op het veld komen. Hierdoor wil ik jullie graag verzoeken om je verkoopboekje in te leveren als je klaar bent met verkopen. De actie loopt nog door tot in november, maar om te voorkomen dat er boekjes kwijtraken wil ik julie vragen om de boekjes weer in te leveren. Dit kan ik de doos op de bar in de kantine, of bij je trainer. De trainers die boekjes hebben ontvangen en niet bij de kantine komen om ze in de doos te doen, kunnen contact met mij opnemen.

 • Zonnedak met wethouder Vos in gebruik genomen

  Zonnedak met wethouder Vos in gebruik genomen

  Michel Lerou

  09-10-2020

  Reageer

  Na een aantal zonovergoten maanden waarin de KwH meters van de nieuw geplaatste zonnepanelen volop energie hebben genoteerd, was het gisteren een grijze dag met weinig opbrengten. Desondanks was het moment dan wel daar om met wethouder Vos de panelen officieel in gebruik te nemen. 

 • Antilopen te volgen via livestream

  Antilopen te volgen via livestream

  Laura Honders

  09-10-2020

  Reageer

  Dit is de tweede zaterdag dat publiek niet meer is toegestaan langs de lijnen. De zaterdagen en ons mooie korfbalveld worden hierdoor een stuk stiller voor iedereen. Hoewel we de gezelligheid van het veld niet helemaal bij jou thuis kunnen brengen, kan dat met de wedstrijden wel! Afgelopen zaterdag konden jullie het eerste al volgen tijdens hun uitwedstrijd tegen Unitas, en komende zaterdag is het ook mogelijk om het tweede te volgen vanuit je huiskamer! 

 • Extra aangescherpte maatregelen bij KC Antilopen

  Extra aangescherpte maatregelen bij KC Antilopen

  Lieke Pouwels

  05-10-2020

  Reageer

  Na de eerste publiekloze zaterdag bij onze vereniging willen wij iedereen nogmaals wijzen op de geldende corona-maatregelen. Voor de komende weken geldt nog steeds dat de kantine is gesloten en publiek niet meer welkom is langs de zijlijn, ook zijn de kleedkamers gesloten en worden kinderen weer afgezet bij het hek. Dit betekent dat de corona-huisregels die ook al eerder gecommuniceerd zijn nog steeds van toepassing zijn, met daarin de nodige aanpassingen, en we vragen daarom jullie aandacht voor het volgende:

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×