Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Korfballessen bij de SportXperience bijna van start!

  Korfballessen bij de SportXperience bijna van start!

  Lieke Pouwels

  15-01-2020

  Reageer

  Vanaf 2 maart gaat Antilopen van start met korfballessen bij de SportXperience. De SportXperience is een project waarbij de kinderen van de basisscholen in Leusden kennis kunnen maken met verschillende sporten. In de maanden maart en april gaan we korfballessen aanbieden en daarvoor kunnen wij wel een beetje hulp gebruiken!

 • Investeer in korfbal

  Investeer in korfbal

  Gert-Jan de Vos

  14-01-2020

  Reageer

  Een duidelijke opdracht vanuit de JAV. Wij willen graag investeren in korfbal. We richten ons nu tot de trainers binnen Antilopen. Wij willen in jou investeren, omdat we van mening zijn dat jij onmisbaar bent. Jij zorgt ervoor dat waar Antilopen voor staat, korfbal, met veel plezier gedaan kan worden. Iedereen mag beter worden, ook aan die ontwikkeling draag jij bij. 

 • Lustrum in 2020: Helpers gezocht

  Lustrum in 2020: Helpers gezocht

  Lieke Pouwels

  13-01-2020

  Reageer

  2020 is begonnen en dat betekent ook dat het lustrum steeds dichterbij komt. Op 20 september 1965 zijn wij opgericht en dus bestaat Antilopen komende september maar liefst 55 jaar en dat moet gevierd worden!

 • Kantinediensten

  Kantinediensten

  Annet Dielissen

  13-01-2020

  Reageer

  Wie-o-Wie?

  Vanaf zaterdag 25 januari staan er nogal wat kantinediensten open. Wie helpt ons met het vullen van deze diensten? Als je na het bestuderen van je agenda toch een gaatje ziet schrijf jezelf dan in. Mocht dit niet lukken stuur dan even een mail met datum en tijd waarop je kunt naar Clubhuis@antilopen.nl dan zorgen wij dat je naam op de juiste plek komt te staan.

  Alvast bedankt voor jullie hulp.

  Met sportieve groet,

  Team clubhuis

   

   

   

 • Bestuurlijke en organisatorische wijziging – LET OP

  Bestuurlijke en organisatorische wijziging – LET OP

  Michel Lerou

  13-01-2020

  Reageer

  Na de Avond van Antilopen in november zijn nieuwe gezichten in de rol van Clubmanagers van start gegaan, komen met nieuwe ideeën en brengen nieuwe energie. We waren sindsdien direct erg verguld met 7 clubmanagers.

 • EXTRA AANDACHT VOOR DE TIJD OP ZATERDAGEN IN ONZE EIGEN SPORTHAL

  EXTRA AANDACHT VOOR DE TIJD OP ZATERDAGEN IN ONZE EIGEN SPORTHAL

  Technische Commissie

  12-01-2020

  Reageer

  De afgelopen weken is het meermaals voorgekomen dat we op zaterdagen in onze eigen sporthal achter lopen op het tijdschema waardoor wedstrijden veelal té laat van start gaan. Vervelend voor onze eigen leden, tegenstanders en supporters. We zijn bezig met een structurele oplossing maar die is er voor nu nog even niet, daarom hebben we de hulp van iedereen nodig. Daarom extra aandacht voor het volgende!

 • Glow in the Dark: 11-01-2020

  Glow in the Dark: 11-01-2020

  Jantine Treurniet

  06-01-2020

  Reageer

  Het is al bijna weer zo ver. De vakantie is achter de rug! En wij kunnen niet wachten om het nieuwe jaar met jullie in te luiden. Vandaar dat er weer een fantastische activiteit op de planning staat. Glow in the dark! 

  Voor de D-C van 19:00-20:30
  Vanaf de B van 21:00-01:00

 • Happy New Year, trainersstaf weer compleet.

  Happy New Year, trainersstaf weer compleet.

  Gert-Jan de Vos

  02-01-2020

  Reageer

  We zijn erg blij om 2020 in te luiden met het bericht dat Trevor Nefkens de rol van trainer/coach van ons 2e team gaat invullen. Hij zal daarbij worden ondersteund door een goede bekende van de spelersgroep namelijk Hans Pouwels.

 • Antilopen en LHV pionieren als dagbestedingslocatie i.s.m. Reinaerde

  Antilopen en LHV pionieren als dagbestedingslocatie i.s.m. Reinaerde

  Eline Huijzendveld

  02-01-2020

  Reageer

  Na maanden van voorbereiding verwelkomen korfbalclub Antilopen (KC Antilopen) en Leusder Handbal Vereniging (LHV) per 6 januari 2020 een bijzondere groep gasten: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze groep, afkomstig van zorginstelling Reinaerde, gaat bij de Leusdense sportclubs aan de slag. Een prachtig maatschappelijk initiatief, geïnitieerd door KC Antilopen, tot stand gebracht in samenwerking met LHV en mede mogelijk gemaakt door Stichting DownTown Leusden en een bijdrage vanuit het innovatiefonds van de Korfbalbond KNKV.

 • Een sportief en ambitievol 2020

  Een sportief en ambitievol 2020

  Michel Lerou

  01-01-2020

  Reageer

  Met de overgang van oud naar nieuw zijn we een nieuw decennium in gegaan, een verandering die bij het noteren van een datum weer even wennen zal zijn. In 2020 stellen we graag voorop dat veranderen mag. Dit om zowel ambitieus als sportief nieuwe successen te behalen. Ambitieus niet alleen in de zin van hogerop komen en willen winnen, maar vooral om onszelf binnen de lijnen - tijdens wedstrijden en trainingen - als ook daarbuiten te willen ontwikkelen. De vereniging biedt hier tal van kansen voor, door voor jong en oud, en prestatief als recreatief, zoveel mogelijk momenten van korfballen te creëren. Als ook leden te stimuleren actief te worden in commissies om naast goede sport ook mooie activiteiten neer te zetten en zichzelf te ontwikkelen als mens. 

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×