Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • HELLEN WAAR BEN JE ???

  HELLEN WAAR BEN JE ???

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  22-04-2018

  Reageer

  Een rare kop maar ja dat was de opdracht die ik kreeg dus gebruiken dan maar. Vandaag de wedstrijd tegen Dalto A 2 en de Duifjes hadden nog een passagier bij zich, de moeder van Marco reed met ons mee, gezellig.We hadden het weer mee "hoe kan het anders"en er moest toch ook gewonnen worden .Door prive aangelegenheid was Heleen niet van de partij en we hopen dat haar vriendin gauw opknapt is. Nu de wedstrijd dan Dalto had grote bedoelingen en voerde die ook uit want in een mum van tijd stond er 5-0 op het scorebord want na 8 min. nog geen doelpunt van onze kant en met nog zo'n 18 min. spelen in de eerste helft was het Quinty vond dat Dalto teveel ging uitlopen en het 1ste doelpunt scoorde 5-1,het antwoord kwam van Dalto met een toegekende strafworp 6-1. Zijkant paal en Hester kreeg het idee !ik kan het eens proberen! en dat lukt ook nog 2-6 gelijk weer een antwoord van Dalto 7-2 en ze kregen nog een klein kansje 8-2. de strafworp die wij kregen werd helaas gemist maar even later haalde Jorg voor de korf uit 8-3.Langzaamaan kreeg de ploeg in de gaten dat er meer in zat en begon aan de inhaalrace eerst de uitstekend invallende Jantine scoorde een mooi doelpunt hoewel de bal twijfelde wat die ging doen maar besloot toch maar door de korf te rollen 8-4.Tygo kreeg het ook zijn heupen en scoorde eerst vanaf de zijkant 8-5 en later met een doorloper 8-6 en voor rust was het Jorg die 8-7 scoorde en was het even bijtanken en daarna de 2de helft. Het eerste doelpunt was voor Dalto 9-7 en nadat Tygo een tik op zijn oog had gekregen (misschien was dat nodig om zijn vizier bij te stellen) want hij scoorde 9-8,helaas een tegenstrafworp 10-8 maar toch slopen deichterbij eerst Jorg 10-9 en nadat er gewisseld werd (Niels eruit en Jelle erin) zorgde Jorg voor de gelijkmaker 10-10.aan de lijn hoopten we dat de ploeg er nu overheen zou gaan maar dat was te vroeg gejuicht want het werd uit een strafworp 10-11 en nog een tegentreffer 12-10. Een subliem kansje onder de korf voor Jantine 12-11 maar het leek wel of we liet los konden komen want het werd 13-11 toch maar weer eens wisselen en kon Niels terugkomen en Jelle eruit gaan Marco die een schot loste voor de korf 13-12 en het was Anna  die de gelijkmaker maakte vanaf de achterkant van de korf 13-13. Het werd hoe langer hoe spannender en niet goed voor evt. hartpatienten want hoewel Jorg 13-14 scoorde en er een strafworp werd gemist maakte Dalto door een vrije bal weer gelijk 14-14 maar een gelijkspel was niet de bedoeling vond de ploeg dus nog even een tandje erbij zetten en met een doorloper van Tygo 14-15 en ook Anna had dat idee en zij was het die het laatste doelpuntje Maakte 14-16, we konden weer vrij adem halen want de winst ging mee naar Leusden, hiep hiep hoera. de doelpuntenmakers warenJorg(5),Tygo(4),Anna)(2),Jantine(2), Hester(1),Marco(1). en Hester(1).

 • Expertise, humor, tijd en aandacht: de ingrediënten van Kleine Rijopleidingen

  Expertise, humor, tijd en aandacht: de ingrediënten van Kleine Rijopleidingen

  Rianne Schenk

  20-04-2018

  Reageer

  Eén van onze jeugdsponsors is Kleine Rijopleidingen. Al enkele Antilopers lesten bij de sympathieke eigenaar en rij-instructeur Jan en kunnen hem van harte aanbevelen. Danique Kooi, speelster van Antilopen 2, had veel baat bij Jan zijn humoristische aanpak en zijn expertise met betrekking tot haar faalangst. Inmiddels rijdt ze met veel plezier met de auto van en naar haar werk. Lees hier haar verhaal. Ook enthousiast geworden? Boek dan een gratis proefles!* 

 • Oud Papier (20-22 april)

  Oud Papier (20-22 april)

  Rein van Soest

  18-04-2018

  Reageer

  Komend weekend staat hij er weer: de oud papier container! Hij staat op de parkeerplaats bij de kantine. Als je toch naar het veld gaat voor je wedstrijd of om een wedstrijd te gaan kijken neem dan je oud papier mee en deponeer het in de container.

 • Laatste week voor inschrijving Antilopenkamp

  Laatste week voor inschrijving Antilopenkamp

  Irene Veenendaal

  17-04-2018

  Reageer

  Het kan nog.... Maar doe het snel. Klik hier voor meer info.

 • Gaat het lukken om de punten in Leusden te houden?

  Gaat het lukken om de punten in Leusden te houden?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  15-04-2018

  Reageer

  Na 2 dagen éénvaks korfbal door het Schoolkorfbal toernooi even wat opmerkingen geven, het is geslaagd door het enthousiame van alle deelnemers, her plezier van de toch jeugdige scheidsrechter, hiervoor een DIKKE PLUIM, de prima organisatie was voor ons (Heleen als bewaakster van de tijd en mijn persoontje als omroepster) heel gezellig en fijn om te doen.Nu dan weer het gewone korfbal m.a.w. de competitie. De A 1 moest het opnemen tegen A.W.D.T. en had daar een zware dobber aan.

 • Projectleider AVG gezocht

  Projectleider AVG gezocht

  Eline Huijzendveld

  12-04-2018

  Reageer

  Net als veel sportclubs en bedrijven in Nederland krijgen wij als Antilopen ook te maken met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Als bestuur zoeken we iemand die de consequenties in kaart gaat brengen voor onze club. Waar moeten we aan denken en welke aanbevelingen heb jij voor onze procedures, etc.

 • ​​Succes maken we samen: help jij mee?

  ​​Succes maken we samen: help jij mee?

  Eline Huijzendveld

  10-04-2018

  Reageer

  Onze secretaris Cindy is op zoek naar een extra kracht. Samen verzorgen jullie de ledenadministratie van Antilopen (in Sportlink en Antilopensite). Denk hierbij aan het aanmelden van een nieuwe lid of wijzigen.

 • Chauffeurs plantenactie gezocht!

  Chauffeurs plantenactie gezocht!

  Arjan Verschoor

  09-04-2018

  Reageer

  We zijn op zoek naar chauffeurs die op vrijdag 18 mei met een aanhanger met planten willen rijden door een wijk in leusden. Gaat om de avond. ( 17.30-21.30). Wie lijkt dit leuk en helpt de club aan een mooie opbrengst? Wil je meer info of je aanmelden? Graag mail naar verschoorarjan@hotmail.com.
 • Plantenactie vrijdag 18 mei

  Plantenactie vrijdag 18 mei

  Arjan Verschoor

  09-04-2018

  Reageer

  Vrijdag 18 mei zal de jaarlijkse plantenactie weer zijn. De actie is bedoeld voor de seniorenteams, a en b jeugd en recreanten. Noteer de datum vast in je agenda. Laten we er met zijn allen weer een enorm succes van maken voor de club!! Meer informatie volgt via de website. ( wijkindeling, chauffeurs en voorverkoop, verzamelpunten).
 • Ruud van de Hoef en KC Antilopen beëindigen samenwerking.

  Ruud van de Hoef en KC Antilopen beëindigen samenwerking.

  Technische Commissie

  06-04-2018

  Reageer

  Van de technische commissie
  Namens de technische commissie willen we graag het volgende mededelen.

  Afgelopen donderdagavond heeft de prestatie tc in een gesprek met Ruud geconcludeerd dat er een verschil van inzicht is over het verloop van de competitie en de nog resterende veldwedstrijden. Op basis daarvan is besloten de samenwerking per direct te beëindigen.

  Ruud heeft zich de afgelopen 2,5 jaar op een hele professionele wijze gemanifesteerd als trainer/coach van de Antilopen-selectie en zich op een prettige wijze ingezet voor de rest van de vereniging. Dit wordt ontzettend gewaardeerd en mede daarom betreuren alle betrokkenen dit besluit.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×