Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Gebruik kunstgrasveld tijdens corona

  Gebruik kunstgrasveld tijdens corona

  Ronald Abbring

  30-03-2021

  Reageer

  Zoals de meesten van jullie wel gemerkt hebben, wordt ons veld en de buitenruimte momenteel wat intensiever gebruikt door andere groepen. Ook de binnensporten willen graag hun activiteiten uitoefenen en voor sommigen is het kunstgrasveld daarvoor een geschikte ondergrond. Zo wordt er geturnd, gevolleyballd en badminton gespeeld, er is een groep zumba-danslessen en mogelijk dat er nog meer verzoeken richting de gemeente komen.
  De buurtsportcoaches proberen alle aanvragen in goede banen te leiden en iedereen een plekje te geven, zodat het niet te druk wordt.
  Daarom het verzoek om als je zelf buiten de gepubliceerde trainingstijden op het kunstgrasveld iets wilt doen, om dit vooraf even te melden.

 • Kantine aanbiedingen

  Kantine aanbiedingen

  Ronald Abbring

  30-03-2021

  Reageer

  Er zijn een paar producten die hun uiterste houdbaarheidsdatum naderen (of net gepasseerd zijn) en die willen we graag nog slijten. Daarom hebben we nu in de aanbieding:

 • Kleurwedstrijd Jeugd

  Kleurwedstrijd Jeugd

  Jantine Treurniet

  29-03-2021

  Reageer

  Hallo Jeugd,

  Dit weekend is het Pasen! Om toch lekker met elkaar te knutselen hebben we een kleurwedstrijd bedacht. Hieronder vinden jullie twee kleurplaten die jullie helemaal zelf in mogen kleuren en versieren. Een eigen tekening mag natuurlijk ook, zolang het thema Pasen er maar in voorkomt. Stuur een foto van jouw tekening naar jac@antilopen.nl. Je mag jouw tekening zaterdag ook naar de training meenemen, dan krijgt hij een plekje bij de kantine. De mooiste tekening kan uiteraard een mooie prijs verwachten. De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt. Tijd dus om de mooiste stiften, potloden en verf uit de kast te halen. 

  Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd. 

 • Digitale collecte bus Fonds Gehandicaptensport én Antilopen

  Digitale collecte bus Fonds Gehandicaptensport én Antilopen

  Laura Honders

  26-03-2021

  Reageer

  We hebben jullie hulp nodig! We zijn benaderd door het fonds gehandicaptensport. Zoals veel goede doelen, kunnen zij door het corona virus niet collecteren aan de deur. Gelukkig hebben ze daar een oplossing voor gevonden, die ook onze club helpt! 

 • Coronahuisregels onder de aandacht!

  Coronahuisregels onder de aandacht!

  Zoé Fransen

  24-03-2021

  Reageer

  We hebben geconstateerd dat veel ouders hun kinderen weer op het veld komen afzetten en ophalen. Dit is echter nog steeds niet de bedoeling en daarom brengen we graag de coronahuisregels opnieuw onder de aandacht.

 • Contributie-update bij groeiend sportaanbod en zekerheid

  Contributie-update bij groeiend sportaanbod en zekerheid

  Michel Lerou

  15-03-2021

  Reageer

  In de maanden januari en februari is de contributie-inning stopgezet. Directe aanleiding hiervoor was het niet redelijk kunnen invullen van het sportaanbod. De Corona-beperkingen maakten het onmogelijk “normaal” te korfballen, voor iedereen. De contributie-inning in maart wordt weer gestart. De reden volgt hieronder.

 • Wie doet wat @Antilopen? Voorstellen Clubmanager Korfbalzaken

  Wie doet wat @Antilopen? Voorstellen Clubmanager Korfbalzaken

  Zoé Fransen

  03-03-2021

  Reageer

  De afgelopen jaren is er een hoop veranderd binnen Antilopen, een nieuw bestuur, een nieuwe verenigingsstructuur. Maar wie doet nu eigenlijk wat? En bij wie kan je terecht als je vragen hebt omtrent de kantine, ledenwerving of de coronamaatregelen? De komende weken nemen we je mee en introduceren we de huidige clubmanagers van Antilopen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Én de belangrijkste vraag; wat vinden ze zo fijn aan onze club?

 • Update trainingen A3, senioren 3 t/m 7, midweek en senioren!

  Update trainingen A3, senioren 3 t/m 7, midweek en senioren!

  Mattijs Overweg

  02-03-2021

  Reageer

  Ha A3, Senioren 3t/m7 recreanten en de midweek,

  Vanaf 3 maart 2021 kunnen onze leden tot en met 26 jaar doordeweeks weer trainen! Dit zal gebeuren op de woensdag, van 19:30 t/m 20:30.

 • Renkema Kaas sponsort shirts Antilopen senioren 3!

  Renkema Kaas sponsort shirts Antilopen senioren 3!

  Laura Honders

  23-02-2021

  Reageer

  Zoals jullie een tijdje terug hebben kunnen lezen via sociale media en de website, hebben we een nieuwe sponsor: Renkema Kaas.

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×