Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • De huisregels in de maand juni

  De huisregels in de maand juni

  Gert-Jan de Vos

  31-05-2020

  Reageer

  We maken met zijn allen gebruik van onze locatie en dat moet op een verantwoordelijke manier gebeuren. Onze huisregels zijn leidend en zijn afgestemd op onze sportaccommodatie. Bij het opstellen houden we ons aan de regels die gemeente Leusden oplegt en zien wij de adviezen uit de protocollen van het KNKV en het NOC*NSF als een leidraad.

 • De zomer vier je bij Antilopen

  De zomer vier je bij Antilopen

  Gert-Jan de Vos

  31-05-2020

  Reageer

  Op vakantie in je eigen achtertuin? Antilopen zorgt dat iedereen kan blijven korfballen deze zomer. Wij willen als club jullie de kans geven, nu de regels wat soepeler worden, in de maanden juni en juli lekker te kunnen korfballen. De gehele jeugd kan zelfs alweer aan de slag in partijvorm. We gaan het seizoen dus iets verlengen. Belangrijk om de nieuwste versie van de huisregels nog eens door te nemen.

 • Voorlopige opstelling Jeugd

  Voorlopige opstelling Jeugd

  Technische Commissie

  29-05-2020

  Reageer

  Toelichting opstelling Jeugd.

  Het maken van de B en C teams was een uitdaging. Door een aantal spelers vervroegd over te laten gaan naar de B, zijn we tot een gebalanceerde opstelling gekomen.
  Nog voor de zomerstop zullen we de B1, B2 en C1 kiezen. De spelers krijgen nog uitleg hoe en wanneer we dit gaan doen.
  Op dit moment hebben we leuke aanwas in de E en F. We starten op het veld met 3 E teams en 1 F team en een F instroom groep. In de zaal komt er een F2.
  De E teams gaan we in de komende weken vorm geven.

 • Voorlopige opstelling senioren en A-jeugd

  Voorlopige opstelling senioren en A-jeugd

  Technische Commissie

  29-05-2020

  Reageer

  Toelichting bij de voorlopige opstelling. 

  Voor senioren 1 t/m 5 hebben de PTC (1-2) en SJTC(3-4-5) gekeken naar ieders kwaliteiten. Hiermee zijn we gekomen op deze voorlopige opstelling voor deze teams.
  Wat betreft  6 en 7 zijn we nog niet tot een opstelling gekomen. Daarom staan deze spelers op alfabet opgesteld. Nadere informatie hierover volgt.

 • Proud to Present : Team Kleding !

  Proud to Present : Team Kleding !

  Ramon Eijnthoven

  27-05-2020

  Reageer

  In deze onzekere tijden heb ik goed nieuws te melden. We hebben namelijk een compleet nieuw TEAM voor de verenigingskleding. Ik stel ze graag aan jullie voor:

 • Kamp 2020 - Herrinneringen ophalen [pt 2]

  Kamp 2020 - Herrinneringen ophalen [pt 2]

  Laura Honders

  24-05-2020

  Reageer

  De laatste dag van het lange weekend is aangebroken, zo ook de laatste terugblik van een doorgewinterd kampganger. Bert van den Oever is de tel kwijt geraakt als het gaat om het aantal keren dat hij mee is gegaan op Antilopen Kamp, maar hij dacht dat hij nu een jaar of tien tot twaalf mee gaat op dit gezellige lange weekend.

 • Kamp 2020 - Herrinneringen ophalen

  Kamp 2020 - Herrinneringen ophalen

  Laura Honders

  22-05-2020

  Reageer

  Hoewel we met zijn allen het korfballen weer mogen oppakken van het kabinet, zijn andere activiteiten dan schieten en trainen op het moment nog niet mogelijk. Dit betekende dus ook dat ons geliefde Antilopen Kamp niet door kon gaan dit weekend. Omdat we dit niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, hebben we wat mensen gevraagd terug te blikken op hun vorige kampherinneringen. Vandaag neemt Irene Veenendaal ons mee in haar kampherinneringen.

 • Alle Antilopers mogen weer gaan sporten

  Alle Antilopers mogen weer gaan sporten

  Gert-Jan de Vos

  09-05-2020

  Reageer

  Wat een verrassing had onze premier voor ons! Ook de rest van de vereniging mag langzaamaan weer gaan korfballen. Dat is geweldig nieuws. In dit plan lees je hoe het vanaf 11 mei in werking gaat. Vanaf dan komen eerdere plannen te vervallen! Het kan zijn dat genoemde trainingsmomenten aangepast zijn, dus kijk goed.

 • Update Corona virus: 21 april

  Update Corona virus: 21 april

  Laura Honders

  21-04-2020

  Reageer

  We hebben kennisgenomen van de zojuist gegeven persconferentie van het kabinet, inclusief de nieuwe (versoepelde) maatregelen. De komende dagen komt het bestuur bij elkaar om een plan te maken als het gaat om sporten aan de hand van een update van het KNKV, de gemeente en conform de richtlijnen van het kabinet zoals gepresenteerd op 21 april.

  Uiteraard begrijpen we dat onze jeugd staat te popelen om het veld op te gaan en iets met de bal en korf te doen. Wij vragen nog even om geduld, zodat wij dit op een georganiseerde maar ook verantwoorde manier kunnen uitrollen. Tot 28 april vinden er in ieder geval nog geen activiteiten plaats op de club. We houden jullie de komende dagen op de hoogte.

 • Geef wijzigingen in je lidmaatschap op tijd door!

  Geef wijzigingen in je lidmaatschap op tijd door!

  Arjenne Sättler-Bruinekool

  17-04-2020

  Reageer

  Verandert er volgend seizoen iets in je lidmaatschap? Speel je bijvoorbeeld geen wedstrijden meer en word je algemeen reserve of recreant? Of ga je helemaal stoppen? Geef het dan voor 1 juni 2020 door via: ledenadministratie@antilopen.nl

 • 123Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×