Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Grote Clubactie

  Grote Clubactie

  Rein van Soest

  25-09-2016

  Reageer

  Op zaterdag 1 oktober start de Grote Clubactie. Net zoals alle andere jaren wordt onze jeugd (C t/m F) gevraagd om hun bijdrage te leveren aan onze vereniging en loten te verkopen. Je kan loten verkopen aan je ouders, familie, buren of anderen. Maar liefst 80% van de opbrengst komt ten goede van Antilopen! Daar gaan we toch voor?

 • Antilopen/Lancyr Deelen laat onnodig punten liggen in Veenendaal

  Antilopen/Lancyr Deelen laat onnodig punten liggen in Veenendaal

  Sanne van Baardewijk

  25-09-2016

  Reageer

  Antilopen/Lancyr Deelen begon in het zonnige Veenendaal aan de wedstrijd tegen SKF, de oude ploeg van trainer Ruud van de Hoef. Verliezen was in dit geval dan ook geen optie.
  ‚ÄčAntilopen/Lancyr Deelen begon de wedstrijd scherp en met een schot van Sarah Claessen werd de score geopend. De eerste helft liep gelijk op tot een 6-6 gelijkstand. Daarna zorgde de goals van onder andere Kjell Pater, Bart Witteveen en Wouter ter Maten voor een gat van 3 punten. Een periode waarin Antilopen/Lancyr Deelen de wedstrijd in handen had. Helaas brak er een periode aan waarin er weinig tot niet werd gescoord en SKF weer wist terug te komen tot een gelijkstand van 9-9. Met een schot van Wouter ter Maten die al driemaal eerder de korf wist te vinden ging Antilopen/Lancyr Deelen met een 9-10 voorsprong de rust in.

 • SJTC

  SJTC

  Loes Meijs

  23-09-2016

  Reageer

  Vorig seizoen zijn wij (Plonie, Dimitri, Arjan en Loes) gestart met de Breedtekorfbal Technische Commissie (BTC). In de praktijk bleek er weinig aandacht voor deze teams te zijn en er ook geen duidelijk aanspreekpunt.

 • Welkom op de Avond van Antilopen

  Welkom op de Avond van Antilopen

  Karen Schipper

  23-09-2016

  Reageer

  Voor het eerst in het 50-jarig bestaan organiseert onze club De Avond van Antilopen! Deze Avond van Antilopen biedt de gelegenheid om mee te praten over de vereniging. Met je eigen teamleden, ouders van jeugdleden of andere leden van de vereniging. Over jouw wensen voor het volgende seizoen, ideeën voor als de sporthal er straks is, plannen die je graag wilt (laten) uitvoeren of gewoon over wat je op zaterdag ziet op en rond het veld.

 • Teambespreekkamer (Laheykamer) weer op orde!!

  Teambespreekkamer (Laheykamer) weer op orde!!

  Yolanda Versteeg

  22-09-2016

  Reageer

  De afgelopen jaren is de teambespreekkamer steeds meer gebruikt als een soort opslagkamer. Daardoor vonden teambesprekingen  in de kleedkamer of in de bestuurskamer plaats. De materialencommissie heeft er nu voor gezorgd dat de teambespreekkamer weer als zodanig kan worden gebruikt.

 • Ouderavond gaat NIET door!

  Ouderavond gaat NIET door!

  Sandra Nefkens-Hertgers

  21-09-2016

  Reageer

  Aangezien er te weinig aanmeldingen zijn voor de ouderavond van a.s vrijdag (23 sept) hebben we besloten deze ouderavond NIET door te laten gaan.

 • Oud Papier (23-25 september)

  Oud Papier (23-25 september)

  Rein van Soest

  19-09-2016

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine. Ouders die naar de ouderavond gaan kunnen ook op vrijdag al hun oud papier meenemen en in de container gooien.

 • Nieuw adres Gerwen

  Nieuw adres Gerwen

  Karen Schipper

  19-09-2016

  Reageer

  Gerwen is vrijdag verplaatst naar het revalidatiecentrum de Hoogstraat. Hij slaapt ontzettend veel en is erg verward. Dit heet de zogenaamde sluimerfase (post traumatische amnesie). Hieruit wordt hij hopelijk langzaam wakker. Hij heeft vanochtend voor het eerst gehuild en dat is een goed teken. Motorisch, eten en drinken gaat nog steeds vooruit. We zijn nu 24 uur per dag bij hem, dus ook slapen in Utrecht. Ff pittig, maar samen staan we sterk! Hij ligt dus nu in: Revalidatie Centrum de Hoogstraat, Rembrandtkade 10, postcode 3583 TM Utrecht. Kamer 217, B1. Hij leest ze zelf! Gr. Corina
   
 • Antilopen/Lancyr Deelen schiet uit de startblokken

  Antilopen/Lancyr Deelen schiet uit de startblokken

  Dennis Lijnsveld

  19-09-2016

  Reageer

  Nadat de eerste twee wedstrijden met slordig spel en weinig effectiviteit werden verloren was de taak voor de ploeg van coach Ruud van de Hoef simpel, niets minder dan winst zou vandaag het doel zijn tegen Drachten / van der Wiel.

 • Het 2de heeft zijn

  Het 2de heeft zijn "waterloo" gevonden

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  18-09-2016

  Reageer

  Wat moet je nu van deze wedstrijd vertellen? Het is het makkelijste om een opsomming te geven hoe de doelpunten vielen en dat is misschien niet zo leuk maar de wedstrijd was er ook een met 2 gezichten, dus laat ik met de opsomming beginnen.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×