Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Antilopen A3 verliest van gedrogeerd Revival A1

  Antilopen A3 verliest van gedrogeerd Revival A1

  Micha van Dijk

  24-05-2017

  Reageer

  Wie denkt dat korfbal een schone sport is komt bedrogen uit. Uit een eerste onderzoek blijkt dat de spelers van het Terschuurse Revival A1 prestatiebevorderende middelen hebben gebruikt in aanloop naar de topper tegen Antilopen A3. Met het schuim op de mond bleven de Terschurenaren maar lopen en springen, de edele korfbalsport verheffend tot één van de meest fysieke sporten op aarde. Revival won de wedstrijd niet alleen met een drankje en een pilletje, een aantal spelers lijkt in de dagen voor de topper hun eigen bloed in hun eigen (gelukkig niet andermans, redl.) billen terug te hebben laten spuiten.

 • Juni activiteiten voor F E D en C’tjes

  Juni activiteiten voor F E D en C’tjes

  Annebel Schmitz

  23-05-2017

  Reageer

  Het korfbalseizoen zit er bijna op, maar niet getreurd, want er komen nog wat leuke activiteiten aan!
  Zet het volgende in je agenda:

 • Actie namens B1-sponsor Simpel

  Actie namens B1-sponsor Simpel

  Rianne Schenk

  22-05-2017

  Reageer

  Graag maken we je attent op een leuke actie van onze sponsor Simpel:
  "Met welke teamgenoot app of bel jij de hele week? En gun jij daarom een iPhone met abonnement? Tag hem of haar en maak kans op deze mooie prijs!
   
  Zeker zijn van deze deal? Ga dan vóor 31 mei naar de website van Simpel en profiteer direct van deze actie: Een Simpel-abonnement van €7,50 (1 GB internet, 100 minuten, onbeperkt sms) icm een refurbished iPhone 5S van Leapp voor maar €4,95 per maand.
   
  De commercial heb je vast op de tv of radio wel voorbij horen komen: de vingertjes en de YMCA tune zijn immers niet te missen. En zeg eerlijk, wie heeft deze actie nou niet overwogen? Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe telefoon mét abonnement tegen lage kosten? Twijfel niet langer en bestel voordat het te laat is op www.simpel.nl!"
   
  Dit bericht wordt geplaatst als onderdeel van de samenwerking met sponsor Simpel.

   

 • De competitie loopt ten einde

  De competitie loopt ten einde

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  21-05-2017

  Reageer

  Zaterdag jl. werd  de wedstrijd gespeeld tegen Oost Arnhem  1 en zou ons team zijn sportieve taak doen om alles te geven. Na de heenreis met een behoorlijke regenbui kwamen we op tijd voor deze wedstrijd aan en was het begin er een met om en doelpunten beginnend met Rens die door Zoé werd aangespeeld 0-1 gevolgd door een strafworp tegen 1-1.

 • Kermis op parkeerterrein bij clubhuis – dus op de fiets!

  Kermis op parkeerterrein bij clubhuis – dus op de fiets!

  Cindy Goedknegt

  19-05-2017

  Reageer

  Wellicht hebben jullie het al gemerkt, tot en met zondag is de kermis weer neergestreken in Leusden. En wel op het parkeerterrein bij onze sportvelden. Komende zaterdag kan er daarom geen gebruik worden gemaakt van dit parkeerterrein. Kom daarom zoveel mogelijk met de fiets naar het veld. Kan het niet anders dan dat je met de auto komt, parkeer je auto dan op de parkeerplaatsen richting de voetbalvelden. Op deze manier blijven er genoeg plekken dichtbij onze accommodatie beschikbaar voor onze tegenstanders van komende zaterdag.

 • Bouw sporthal gaat echt van start !

  Bouw sporthal gaat echt van start !

  Ronald Abbring

  18-05-2017

  Reageer

  Het gaat eindelijk gebeuren de 1e paal voor de nieuwe sporthal bij onze kantine gaat de grond in ! Wil je erbij zijn ? Kom gerust as. Vrijdag vanaf 10.15 naar de kantine om deze bijzondere gebeurtenis mee te maken.

 • A3 tegen Odik nu ook 1e helft scherp

  A3 tegen Odik nu ook 1e helft scherp

  Rob de Peuter

  15-05-2017

  Reageer

  Trainer/coach Loes zegt niet te weten waar het door kwam waarom de afgelopen thuis wedstrijden er pas in de 2e helft met scherp geschoten werd. Maar in deze uitwedstrijd tegen Odik stond het team vanaf de 1e minuut op scherp. Het vermoeden bestaat nu dat de reporter van de afgelopen wedstrijden een meer dan wenselijke invloed moet hebben gehad. Psychologische invloeden zijn moeilijk te verklaren. Waarom is er ineens een flow en waarom is die soms ver te zoeken.

 • Antilopen / Lancyr Deelen neemt belangrijke punten mee uit Heerenveen

  Antilopen / Lancyr Deelen neemt belangrijke punten mee uit Heerenveen

  Wouter ter Maten

  15-05-2017

  Reageer

  Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd in en tegen Heerenveen op het programma, wat gezien kon worden als een cruciale wedstrijd in de strijd tegen degradatie. De zevende plek, wat leidt tot een verlenging van het seizoen middels een beslissingswedstrijd, zal verdeeld moeten worden tussen Antilopen, Heerenveen en Amicitia. Zaak voor de ploeg uit Leusden om het initiatief in eigen hand te houden en te winnen in Friesland.

 • VERRASSING !!!!!

  VERRASSING !!!!!

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  14-05-2017

  Reageer

  Vanmiddag na 4 uur verrokken de Duifjes richting Wezep. Wat zal te verwachen, want Rood/Wit staat onder als we het maar niet gemakkelijk denken van "we doen dat wel even", want dat kan wel eens verkeerd aflopen.

 • Zaterdag verkoop resterende planten!

  Zaterdag verkoop resterende planten!

  Arjan Verschoor

  11-05-2017

  Reageer

  Zaterdag 13 mei vanaf 9.00 uur is er de mogelijkheid om plantjes te kopen die vrijdagavond niet zijn verkocht. Dit zal bij de kantine plaatsvinden. Dus heeft u een lege tuin, nog geen moederdagcadeau of wilt u gewoon de clubkas spekken? Kom dan zaterdag naar de kantine en koop mooie planten.
 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×