Sponsor Ottenshot
Sponsor Compleet in korfbal
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Thuishaven De Korf brengt Antilopen punten

  Thuishaven De Korf brengt Antilopen punten

  Rianne Schenk

  25-01-2015

  Reageer

  Op zaterdag 24 januari ontving Antilopen 1 de koploper van de competitie, TOP. Op diezelfde avond ontving Antilopen haar sponsoren en relaties in onze thuishaven De Korf. Zij zagen een prachtige wedstrijd vol strijd en spanning, waaraan het eerste zeer verdiend een punt overhield. Zo ook Alessandro Sciortino, eigenaar van De Korf en daarmee grote bekende van zo vele Antilopers, tevens balsponsor van de wedstrijd.

 • Wedstrijden en weersomstandigheden

  Wedstrijden en weersomstandigheden

  Mirjam Brouwer

  24-01-2015

  Reageer

  Door sneeuwval zijn er in de vroege ochtend wat problemen op de weg. De verwachting is dat het snel beter wordt en zeker de doorgaande wegen goed berijdbaar zijn. Overweeg je om NIET te vertrekken, overleg dan eerst met het wedstrijdsecretariaat = Mirjam op 06-2943 4125.  Samen wordt er een beslissing genomen en eventueel tegenstanders geinformeerd.

 • Feestavond voor jeugd en senioren

  Feestavond voor jeugd en senioren

  Eline Huijzendveld

  23-01-2015

  Reageer

  Op zaterdag 31 januari is er weer een feestavond! Om 19:00 uur begint de avond voor de jeugd (Kangoeroes-F-E-D-C) en vanaf 21:00 uur start de avond voor de ouderen (B-A-Senioren).

 • As zaterdag: Relatiedag

  As zaterdag: Relatiedag

  Rianne Schenk

  22-01-2015

  Reageer

  Aanstaande zaterdag is de thuiswedstrijd van Antilopen 1 tevens het middelpunt van de sponsor-/relatiedag. Namens de sponsorcommissie en het bestuur mogen we een aantal gasten ontvangen die op één of andere manier een band hebben met de vereniging. Enerzijds als dank voor de bijdrage aan het welzijn van de vereniging, anderzijds om elkaar eens op een andere manier te ontmoeten en de sfeer te proeven van wie wij als vereniging zijn. 

 • Pupil van deze week

  Pupil van deze week

  Eline Huijzendveld

  21-01-2015

  Reageer

  Zaterdag 24 januari speelt Antilopen 1 alweer haar één na laatste thuiswedstrijd . Antilopen heeft, op de wedstrijd tegen TZ na (was gelijkspel), thuis alles gewonnen. Zal Antilopen ook deze thuiswedstrijd winnend af sluiten? Met de aanmoedigingen van de pupil van deze week, komt dat helemaal goed! Deze week is de pupil van de week: Sam Tuinstra!

 • Pieter Renkema geslaagd voor opleiding tot KNKV-scheidsrechter

  Pieter Renkema geslaagd voor opleiding tot KNKV-scheidsrechter

  Kjell Pater

  20-01-2015

  Reageer

  Leusden - Afgelopen weekend heeft Pieter Renkema zijn opleiding tot KNKV-scheidsrechter weten te behalen. Het examen bestond uit het eerder behaalde theorie certificaat en daarna het onder beoordeling van een KNKV-beoordelaar succesvol fluiten van een wedstrijd in de wedstrijdklasse. 

 • Gezocht: Vervoer betonnen tafeltennistafel!!

  Gezocht: Vervoer betonnen tafeltennistafel!!

  Yolanda Versteeg

  20-01-2015

  Reageer

  Eén van de projecten die de Club van 100 had uitgekozen afgelopen jaar was een outdoor tafeltennistafel. Nu hebben wij er een gevonden, een betonnen tafeltennistafel bij een school in Panningen in Limburg!!

 • Een bijzonder jaar op komst

  Een bijzonder jaar op komst

  Cindy Goedknegt

  19-01-2015

  Reageer

  De eerste helft van januari is al weer achter de rug. En daarmee ook het dilemma van vele op de nieuwjaarsborrels of je gaat zoenen of alleen de hand zal schudden. Dit dilemma heeft zich vast ook op onze club afgespeeld, want vrijdag 9 januari was de nieuwjaarsborrel. Onder het genot van een glas bubbels werd er geluisterd naar een (korte) speech van onze voorzitter.

 • Antilopen helpt Excelsior aan eerste punten

  Antilopen helpt Excelsior aan eerste punten

  Bettie Haisma

  18-01-2015

  Reageer

  Vooraf aan de uitwedstrijden van onze selectie tegen Excelsior was er een ding duidelijk: het tweede team moest de punten meenemen naar Leusden om een stap te maken in de strijd tegen degradatie. Na een thriller van een slotfase, waarin een aantal basisspelers invielen, wist het tweede gelukkig de wedstrijd te winnen. De daarop volgende wedstrijd van het vlaggenschip was een deceptie, want na de spanning bij het tweede, volgde een matte pot van het eerste team.

 • ANTILOPEN 2 - T.Z.2

  ANTILOPEN 2 - T.Z.2

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  15-01-2015

  Reageer

  Wat zal het vandaag worden, blijven de broodnodige punten in Leusden?  Helaas kon duifje Cor niet aanwezig zijn er is bij haar een pace-maker ingebracht en kwam pas deze ochtend thuis.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×