Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Wedstrijd met twee gezichten voor Antilopen/Lancyr Deelen

  Wedstrijd met twee gezichten voor Antilopen/Lancyr Deelen

  Elise Brinks

  23-01-2017

  Reageer

  Na acht gespeelde wedstrijden speelde Antilopen afgelopen zaterdag hun eerste thuiswedstrijd van 2017. In een goed gevulde sporthal trad Antilopen aan tegen Rust Roest uit Eindhoven. Beide ploegen bevinden zich in de middenmoot van de overgangsklasse A. Na de verloren uitwedstrijd was het zaak voor Antilopen om ditmaal de punten in eigen huis te houden.

 • Een regio ontmoeting tussen Leusden en Amersfoort

  Een regio ontmoeting tussen Leusden en Amersfoort

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  22-01-2017

  Reageer

  Na een lange tijd van stilte van mijn kant, heb ik weer een wedstrijd van Antilopen 2 bijgewoond en geef ik hierbij  een kleine indruk van de wedstrijd tegen MIA 3.

 • Hebben we de zenuwen onder controle?

  Hebben we de zenuwen onder controle?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  22-01-2017

  Reageer

  Voor de wedstrijd even de stand bekeken en staat A1 met één punt verschil voor op Spirit dus moet het niet zo'n zenuwe wedstrijd worden als de uit-wedstrijd maar voor - en met hulp van eigen publiek moet dat toch lukken.

 • Antilopen Lancyr/Deelen doet goede zaken

  Antilopen Lancyr/Deelen doet goede zaken

  Elise Brinks

  17-01-2017

  Reageer

  Zaterdag 14 Januari stond voor Antilopen / Lancyr Deelen het belangrijke treffen met Achilles op het programma. De ploeg uit de hofstad waar eerder in het seizoen thuis nipt van werd gewonnen moest nogmaals verslagen worden om voorlopig afstand te nemen van de onderste plaatsen. Via een 9-9 ruststand lukte het de ploeg uit Leusden om de punten mee naar huis te nemen. (18-22)

 • Gaat het weer parten spelen?

  Gaat het weer parten spelen?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  14-01-2017

  Reageer

  Gelukkig niet en konden we richting Maartensdijk  rijden voor de wedstrijd tegen TZ. A1. Wat zal het worden een spannende wedstrijd of een "makkie', natuurlijk mag je zo niet denken dus.. we gaan ervoor. Na ca. 5 min. spelen schoot Marco raak 0-1, het was een vliegende start en er werd met snelheid gespeeld.

 • Jantje Beton Collecte (13-25 februari)

  Jantje Beton Collecte (13-25 februari)

  Rein van Soest

  13-01-2017

  Reageer

  De Jantje Beton collecte is dit jaar van 13 tot en met 25 februari. Blokkeer deze weken alvast in je agenda. In tegenstelling tot eerdere jaren hebben we nu 2(!) weken om te collecteren. Dit maakt het voor meer mensen mogelijk om te collecteren voor de club.

 • Oud Papier (20-22 januari)

  Oud Papier (20-22 januari)

  Rein van Soest

  13-01-2017

  Reageer

  In het weekend van 20 tot en met 22 januari staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine. Op weg naar het Snow Ball kan je gelijk je oud papier in de container gpooien.

 • EEN STREEKDERBY?

  EEN STREEKDERBY?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  08-01-2017

  Reageer

  Ja zker want de A 1 moest het opnemen tegen Woudenberg A 1 en al staat Woudenberg wat lager het is altijd een moeilijke wedstrijd dus we zullen het beleven. Terwijl er veel wedstrijd werden afgelast vanwege de weersomstandigheden kon de A 1 die pas om 10 over half 5 moesten spelenin ieder geval spelen, Woudenberg had er zeker veel zin in om de punten thuis te houden want ze starten voortvarend met een strafworp werd het 1-0, gelukkig benutte Anna een kansje achter de korf en de stand was gelijk1-1,het begin van de wedstrijd scoorden de ploegen om en om .

 • Afgelaste wedstrijden UPDATE

  Afgelaste wedstrijden UPDATE

  Mirjam Brouwer

  06-01-2017

  Reageer

  Een aantal wedstrijden zijn gisteren afgelast. In de loop van de komende week (weken) zullen deze door de bond opnieuw ingepland worden. Dit zal mede afhankelijk zijn van beschikbare zaalruimte. De reguliere zaterdagen zijn vol, er zal dus zeer waarschijnlijk gepland gaan worden op doordeweekse avonden en zaterdagen in de voorjaarsvakantie. Zodra de wedstrijden vast gesteld zijn, verschijnen deze vanzelf in de SportLink app en in het wedstrijdprogramma.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×