Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Antilopen/Lancyr Deelen vertrekt vanuit Zeeland met 2 punten

  Antilopen/Lancyr Deelen vertrekt vanuit Zeeland met 2 punten

  Sanne van Baardewijk

  19-02-2017

  Reageer

  Antilopen trad aan tegen het Zeeuwse Tjoba wat na vandaag met 8 punten nog strijd tegen degradatie. Voor Antilopen stond er niks meer op het spel en wist zich al eerder veilig te spelen. Voor Tjoba dus zaak om nog punten te pakken en wist dat dit tegen Antilopen zeker mogelijk was. In de thuiswedstrijd wisten zij aan het einde van de wedstrijd aan het langste eind te trekken en met de punten weer naar Zeeland terug te keren.

 • Oud Papier (17-19 februari)

  Oud Papier (17-19 februari)

  Rein van Soest

  15-02-2017

  Reageer

  In het weekend van 17 tot en met 19 februari staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine.

 • Wat gaat het worden?

  Wat gaat het worden?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  13-02-2017

  Reageer

  De eerste wedstrijd tegen ODIK 3 werd in Barneveld verloren kunnen we een revanche verwachten?

 • Het verhaal achter... Coach van Antilopen C3: Loes Meijs

  Het verhaal achter... Coach van Antilopen C3: Loes Meijs

  Rianne Schenk

  13-02-2017

  Reageer

  Op zaterdag 28 januari waren veel lachende gezichten te zien bij Antilopen C3. Het meidenteam had zojuist haar tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen en dat mocht gevierd worden. Op de achtergrond staat een trotse en glunderende Loes Meijs. "Dit is zo mooi", vertelt ze. "De meiden verdienen het enorm. Ondanks dat ze- pas sinds kort samenspelend- steeds meer een hecht team worden, waren de punten nog schaars." Het is mede te danken aan deze coach zelf, die zich met vol enthousiasme op het team heeft gestort. Een mooie aanleiding om eens door te praten met de Antilopense vrijwilligster, zelf ook speler en trainer van onze recreanten en Remedial Teacher in het dagelijks leven.

 • Limonade

  Limonade

  Gabriƫlle Roolvink - Maes

  12-02-2017

  Reageer

  Wie weet waar de fles met limonade vd kangoeroes is gebleven ? Voor de 3x dit zaalseizoen verdwenen......

 • Hoe gaan we met de druk om!

  Hoe gaan we met de druk om!

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  12-02-2017

  Reageer

  Elke zaterdag weer moet er gepresteerd worden en natuurlijk kan dat een hele druk zijn voor de jonge schouders van de A 1 ploeg en hoe gaan ze daarmee om. Soms heel het heel gemakkelijk en soms moet er een tandje bijgezet worden maar zoals altijd het resultaat telt en daar zijn ze denk ik wel van bewust en anders hoop ik hetb wel , maar nu de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen ODIK A1, de uit wedstrijd werd gewonnen dus zullen de Barnevelders wel uit zijn op revanche al zal dat niet zonder tegenstand gebeuren en dat bleek want met een afstandschot opende Marco de wedstrijd: 1-0.

 • Vervolg van een drukke korfbalmiddag

  Vervolg van een drukke korfbalmiddag

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  05-02-2017

  Reageer

  Voor de wedstrijd kwam Dennis G. naar me toe en vroeg of ik ook een stukje van het 2de wilde maken omdat ik dat eerst altijd deed maar nu dat niet meer deed. Ik heb tegen Dennis gezegd dat als ze thuis speelden en de A1 ook dan doe ik het misschien wel. Dus vanmiddag was het zover want na de A1 moest het 2de tegen Dindoa 3 aantreden en het begin van deze wedstrijd werd een doelpunten festijn al wordt het een opsomming van deze doelpunten maar vooruit dan maar.

 • Een druk middagje/avond korfbal

  Een druk middagje/avond korfbal

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  05-02-2017

  Reageer

  Als eerste wedstrijd die de Duifjes zagen was van kleinzoon Tygo en zijn ploeg mates de A1, die het op moesten nemen tegen Dalto A3. In de vorige wedstrijd liep er een vak duidelijk niet maar ze hebben het deze wedstrijd wel degelijk laten zien dat ze het kunnen en dat een hele opluchting voor ons maar ik denk ook voor de coaches en de spelers zelf.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×