Sponsor Ottenshot
Sponsor Compleet in korfbal
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Antilopen helpt 3FM’s Serious Request. Jij ook?!

  Antilopen helpt 3FM’s Serious Request. Jij ook?!

  Rianne Schenk

  17-12-2014

  Reageer

  Zaterdag 20 december staat Antilopen in het teken van 3FM’s Serious Request, dat dit jaar aandacht vraagt voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Met het Glazen Huis in Haarlem, barst vanaf 18 tot en met 24 december een mooie donatiestrijd in Nederland los. Antilopen staat helemaal achter de slogan “hands off our girls” en draagt daarom ook haar steentje bij.

 • Pupil van deze week

  Pupil van deze week

  Eline Huijzendveld

  15-12-2014

  Reageer

  Afgelopen zaterdag heeft Antilopen in Eindhoven gespeeld en helaas verloren. Aanstaande zaterdag spelen zij weer om 19.30 uur in de korf. Om 18.00 uur begint Antilopen 2 aan haar wedstrijd en ook zij kunnen wel wat supporters gebruiken. Dus kom eens om 18.00 uur naar de Korf i.p.v. om 19.30 uur! Deze week is de pupil van de week: Noortje Ruijs

 • Ik Hou van Holland !

  Ik Hou van Holland !

  Joyce Ockerse - Osnabrugge

  14-12-2014

  Reageer

  Vrijdag 12 december was het zover IK HOU VAN HOLLAND in de kantine van Antilopen. Kosten nog moeite waren gespaard.

 • Antilopen verliest in Eindhoven

  Antilopen verliest in Eindhoven

  Marion van Loenen

  14-12-2014

  Reageer

  Door diverse omstandigheden begon Antilopen niet in de basisopstelling; Joost van Woerkom en Eva Stam zaten op de bank. Het gevolg was dat routinier Kjell Pater drie jonkies naast zich kreeg te spelen; Elise Brinks en Nick van Santen startten naast Ruth Koopman in de eerste aanval. 

 • Boni Jeugdsponsor Actie Feestelijk afgesloten

  Boni Jeugdsponsor Actie Feestelijk afgesloten

  Rein van Soest

  10-12-2014

  Reageer

  Op dinsdag 9 december was de feestelijke afsluiting van de Boni Jeugdsponsor Actie. De deelnemende verenigingen waren uitgenodigd in de Wagenwerkplaats achter het Centraal Station in Amersdoort om hun cheque in ontvangst te nemen.

 • Aanstaande vrijdag: Ik hou van Holland avond!

  Aanstaande vrijdag: Ik hou van Holland avond!

  Eline Huijzendveld

  10-12-2014

  Reageer

  Vrijdag 12 december is er een Ik hou van Holland avond in de kantine. Aanvang is 20:30 uur, geen entree kosten.
  Iedereen is welkom en neem ook gezellig een niet-antilopen lid mee!

 • Oud Papier (12-14 december)

  Oud Papier (12-14 december)

  Rein van Soest

  09-12-2014

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine. Als je naar 'Ik hou van Holland' gaat kan je al je oud papier meenemen, anders moet je er speciaal even voor langs het Buiningpark rijden. We hebben afgelopen weken weer heel veel reclamefolders ontvangen dus er is oud papier genoeg.

 • WISSELVALLIG??

  WISSELVALLIG??

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  07-12-2014

  Reageer

  Ja, de wedstrijd tegen Victum.World Child liet zien dat als het schot er niet is, het spel ook anders wordt. In de eerste helft van de wedstrijd was de start voor Victum 01- maar met een afstandschot kon Dennis gelijkmaken 1-1,hierna was het Elise die haar schot in de mand zag verdwijnen 2-1 ook nu werd het gelijk 2-2 en met een omdraaibal kwam Victum op voorsprong 2-3 en liep uit tot 2-4 een schot van Richard liet ons de adem inhouden want de bal bleek niet het besluit te willen om door de mand te gaan wat die uiteindelijk wel deed,dus adem kon rustig worden uitgeblazen 3-4 en nu was het Manon die de gelijkmaker scoorde 4-4.

 • Ottenschot Letselschade geeft Sinterklaastintje aan Antilopen – Victum

  Ottenschot Letselschade geeft Sinterklaastintje aan Antilopen – Victum

  Rianne Schenk

  07-12-2014

  Reageer

  De wedstrijdbal van Antilopen 1 – Victum 1 werd gesponsord door Antilopens jeugdhoofdsponsor Ottenschot Letselschade. Directeur Gerard Kloppenburg was om die reden bij de wedstrijd aanwezig en verzuchtte na afloop dat een wedstrijd kijken bijna even inspannend is als meedoen. “Ik ben echt zo’n type die dan met mijn lichaam naar voren of achter beweegt om die bal een ‘extra zetje’ te geven, haha, net alsof je zo’n computerspel speelt.”

 • Antilopen zet ongeslagen thuis reeks voort tegen Victum

  Antilopen zet ongeslagen thuis reeks voort tegen Victum

  Bettie Haisma

  07-12-2014

  Reageer

  In de derde thuiswedstrijd van het zaalseizoen wist Antilopen wederom de punten in huis te houden tegen het onderaan geklasseerde Victum. Belangrijke punten dus. Was het een topwedstrijd? Dat niet, de Antilopen spelers wisten niet allemaal hun gebruikelijke niveau te behalen. Maar het was wel genoeg om Victum zonder punten naar huis te sturen. Eindstand 17-12.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×