Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Dringende oproep! - Coach B2-C3 &C4;

  Dringende oproep! - Coach B2-C3 &C4;

  Technische Commissie

  28-08-2016

  Reageer

  Op dit moment zijn wij als JTC met spoed op zoek naar een coach voor de B2, C3 en C4 deze spelers en speelsters worden 1x getraind door onze trainster van de A1 maar voor de zaterdagen en mogelijk voor de 2e training zoeken wij met spoed nog coaches. Wij willen alle teams met coaches bemannen.

 • Ook lid worden van de Club van 100?

  Ook lid worden van de Club van 100?

  Alice Langenberg-v.d. Wilt

  28-08-2016

  Reageer

  Zaterdag 17 september komt de Club van 100 weer bijeen om een keuze te maken uit de ingediende voorstellen. Alle leden van de Club van 100 zijn hiervoor uitgenodigd. De afgelopen jaren hebben we al veel nieuwe aanwinsten kunnen realiseren voor Antilopen. Er staan nog wel een paar belangrijke wensen op de lijst. Vind je het ook leuk om hier aan bij te dragen meld je dan aan bij de Club van 100. Je kunt al lid worden vanaf 50 euro per jaar.  Stuur dan een mail naar yversteeg62@ziggo.nl of alicelangenberg@gmail.com. 

 • Korfbalactiviteiten zaterdag

  Korfbalactiviteiten zaterdag

  Karen Schipper

  25-08-2016

  Reageer

  Gerwens situatie is stabiel. Er is besloten om hem nog wat langer in slaap te houden zodat zijn lichaam nog extra rust krijgt. In overleg met de familie gaan de activiteiten van zaterdag door zoals gepland. We hopen dat er snel meer positief nieuws is over Gerwen. En natuurlijk wensen we Sander, Corina en Peter nogmaals veel sterkte met het lange afwachten.
 • Bedankt van Corina, Sander en Peter

  Bedankt van Corina, Sander en Peter

  Karen Schipper

  24-08-2016

  Reageer

  Lieve vrienden van Gerwen,
  Wij zijn erg onder de indruk en dankbaar voor de bijeenkomst in de kerk gisteravond. Het is fijn om te horen dat jullie aan Gerwen denken en voor hem willen bidden. Het is goed om er voor elkaar te zijn.
  Het liefst geven we jullie allemaal een dikke knuffel. Houd moed, dat doen wij ook.
  Corina, Sander en Peter.

 • Kangoeroes starten 3 september

  Kangoeroes starten 3 september

  Karen Schipper

  24-08-2016

  Reageer

  Zaterdag 3 september trainen de Kangoeroes voor het eerst weer. De training start om 10.00 uur. Natuurlijk zien we onze Kangoeroetjes van vorig seizoen weer, maar nieuwe Kangoeroes zijn ook van harte welkom. Hieronder lees je alles over de Kangoeroe Klup van Antilopen.

 • Bericht over Gerwen Aikema

  Bericht over Gerwen Aikema

  Karen Schipper

  23-08-2016

  Reageer

  Tot onze grote schrik kregen wij gistermiddag het bericht dat Gerwen Aikema gisterochtend vroeg een zwaar verkeersongeluk heeft gehad op weg naar zijn vakantiewerk in Amersfoort. Gerwen ligt op dit moment in het UMC waar ze hem voorlopig nog in coma houden zodat zijn lichaam rust krijgt. De komende dagen zullen erg spannend zijn voor hem en natuurlijk voor Corina, Peter en Sander. 

 • Spoed: Digitale pasfoto inleveren

  Spoed: Digitale pasfoto inleveren

  Gisela Spanjer - Van Breenen

  21-08-2016

  Reageer

  Willen de onderstaande leden vóór donderdag 25 augustus per e-mail  een digitale (pas)foto inleveren. Dit kan naar gmspanjer@gmail.com.

 • Seizoenstart zaterdag 27 augustus: Kick Off Barbecue bij het Clubhuis!

  Seizoenstart zaterdag 27 augustus: Kick Off Barbecue bij het Clubhuis!

  Bert vanden Oever

  20-08-2016

  Reageer

  Zaterdag 27 augustus staan er veel oefenwedstrijden op het programma en dan ook nog op de nieuwe velden! Dus team Clubhuis wilde dit heugelijke feit vieren met een Barbecue: Ben jij erbij?!?

 • Update nieuwe kunstgras velden

  Update nieuwe kunstgras velden

  Bert vanden Oever

  20-08-2016

  Reageer

  Het is bijna zover: de eerste trainingen gaan plaatsvinden op de nieuwe velden!! Maar voordat iedereen er staat met bal, mand en korf en zich afvraagt: "Dit is toch nog niet af ?" : Dat klopt inderdaad!

 • Menukaart voor gastheren & gastvrouwen van het Clubhuis

  Menukaart voor gastheren & gastvrouwen van het Clubhuis

  Bert vanden Oever

  19-08-2016

  Reageer

  Ons clubhuis zal ook echt ons huis zijn, als we met zijn allen erin samenwerken. Wij als team Clubhuis vragen jullie hulp bij eenvoudige dingen: we hopen op meehelpen bij deze dingen, meedenken hoe het beter kan en bieden leuke of leerzame momenten aan. In deze menukaart vind je allerlei suggesties, maar heb je zelf geweldige ideeën?

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×