Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering vrijdag 25 september

  Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering vrijdag 25 september

  Karen Schipper

  01-09-2015

  Reageer

  Op vrijdag 25 september 2015 vindt de Jaarlijkse Algemene Vergadering plaats in de kantine van K.C. Antilopen. Het bestuur vindt het belangrijk dat alle leden over de ontwikkelingen horen en kunnen meepraten. Uiteraard staan er naast de serieuze zaken ook weer gezellige zaken op het programma, zoals de uitreiking van diverse prijzen.

 • Antilopen 4 voldoet aan verwachtingen

  Antilopen 4 voldoet aan verwachtingen

  Pieter Renkema

  31-08-2015

  Reageer

  De korfballers van het vierde reserve team van de korfbalclub uit Leusden hebben hun eerste wedstrijd van het seizoen met 23-5 gewonnen.

 • Nog 3 weken en dan is het FEEST!

  Nog 3 weken en dan is het FEEST!

  Karen Schipper

  30-08-2015

  Reageer

  Op zaterdag 19 september vieren we ons 50-jarig jubileum. En dat doen we zeer uitgebreid! Voor leden, oud-leden, vrijwilligers en ouders van leden. 

 • Trots

  Trots

  Eline Huijzendveld

  30-08-2015

  Reageer

  We hebben er hard aan gewerkt deze zomer: de vernieuwde Antilopen uitslagendienst. Trots ben ik dan ook dat we afgelopen zaterdag het bericht kreeg van onze technische mannen Bart Witteveen en Ronald Abbring dat onze vernieuwde uitslagendienst live staat: http://www.antilopen.nl/competitie/!

 • BTC

  BTC

  Loes Meijs

  28-08-2015

  Reageer

  Dit seizoen zijn we gestart met een BTC. BTC staat voor Breedtekorfbal Techn ische Commissie. Ieder team dat breedtekorfbal speelt, heeft een aanspreekpersoon toegewezen gekregen. Voor de senioren 5 en 6 is dit Arjan Verschoor, voor de senioren 7 en junioren A3 en A4 zijn dit Dimitri en Ploni en voor de midweek en recreanten is dit Loes Meijs. De BTC is er voor het beantwoorden van vragen en oplossen van problemen op korfbalgerelateerde zaken. We hopen dat we op deze manier meer weten wat leeft binnen de teams, en evt. eerder kunnen handelen als dat nodig mocht zijn! 

 • Geef je op voor de Antilopen-Jubileumdag!

  Geef je op voor de Antilopen-Jubileumdag!

  Cindy Goedknegt

  24-08-2015

  Reageer

  Zondag 20 september 2015 bestaat K.C. Antilopen/ Lancyr Deelen 50-jaar en dit feestje vieren wij graag met al onze leden, ouders van leden en oud-leden op zaterdag 19 september 2015.

 • Recreantentraining

  Recreantentraining

  Loes Meijs

  19-08-2015

  Reageer

  Maandag 24 augustus start ik met de RECREANTEN-training! Het is de bedoeling om een nieuwe recreantengroep op te zetten, bestaande uit ouders/liefhebbers die nog nooit hebben gekorfbald of dat hebben gedaan in een ver verleden. We gaan lekker bewegen, een balletje schieten, een rustig partijtje spelen en na afloop een kop thee met elkaar drinken.

 • Schoonmaakrooster Najaar 2015

  Schoonmaakrooster Najaar 2015

  Eline Huijzendveld

  19-08-2015

  Reageer

  Om onze ruimtes schoon en netjes te houden, vragen we alle spelende Senioren, A en B teams, om voor/na een wedstrijd of training de kleedkamers of WC's schoon te maken volgens onderstaand rooster.

 • Oud Papier Container (28-31 augustus) - NIEUWE DATUM!!

  Oud Papier Container (28-31 augustus) - NIEUWE DATUM!!

  Rein van Soest

  17-08-2015

  Reageer

  In het weekend van 22 augustus is er weer bouwdorp op de parkeerplaats nabij de kantine. Daarom is de container verplaats naar het weekend van 28-31 augustus. Dit is het eerste echte competitieweekend dus neem gelijk je oud papier mee. Aangezien er een behoorlijk lange tijd geen container heeft gestaan reken we op een hoge opbrengst.

 • Trainingen / Oefenwedstrijden / Vervoer / Kangoeroes

  Trainingen / Oefenwedstrijden / Vervoer / Kangoeroes

  Mirjam Brouwer

  16-08-2015

  Reageer

  Alle teams starten vanaf maandag 17 augustus 2015 met trainen.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×