Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Géén trainen in de voorjaarsvakantie!

  Géén trainen in de voorjaarsvakantie!

  Technische Commissie

  21-02-2018

  Reageer

  In de voorjaarsvakantie, de week van 26 febr  t/m 2 maart wordt er niet getraind. In De Korf, De Meent, Achterveld, Atria en Antares vervallen alle trainingen.

 • Verslag Avond van Antilopen – Vrijwilligerszaken

  Verslag Avond van Antilopen – Vrijwilligerszaken

  Eline Huijzendveld

  21-02-2018

  Reageer

  Op vrijdag 12 januari 2018 is er tijdens de Avond van Antilopen (AvA) in 2 sessies over vrijwilligerszaken en -taken gesproken. Voorafgaand aan de AvA is het nieuwe beleidsplan, Antilopen Is Meer 2107 – 2022, beschikbaar gekomen.

  Al een paar jaar is het vrijwilligersbeleid op de Jaarvergadering onderwerp van gesprek. Sommige leden willen al een paar jaar dat we meer verplichting aanbrengen in het uitvoeren van taken voor de club. Toen zagen we daarvoor nog geen urgentie, want we hadden een grote groep vrijwilligers die zeer gemotiveerd waren. Trots was (en ben ik nog steeds) op de grote groep ouders die zich ook vrijwillig en intrinsiek inzetten voor onze club!

 • Jantje Beton, maak de (jeugd)club rijker!

  Jantje Beton, maak de (jeugd)club rijker!

  Gisela Spanjer - Van Breenen

  19-02-2018

  Reageer

  Aan alle leden, maar in het bijzonder de (ouders van) jeugdleden, Van 5 t/m 10 maart a.s. is de Jantje Beton collecteweek. Dat betekent collecteren voor het goede doel, waarvan 50% (!) van de opbrengst naar de club gaat!

 • Kan er vrijuit gespeeld worden?

  Kan er vrijuit gespeeld worden?

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  18-02-2018

  Reageer

  De reis naar Sassenheim werd door de Duifjes zonder mankementen en in het zonnetje afgelegd. Op tijd en in de kantine troffen nog een paar trouwe suporters van de A 1,nl de moeder van Quinty, Vader van Niels.de ouders van Marco en de Duifjes.

 • Antilopen Doet! XXL - schoonmaak- en klusochtend

  Antilopen Doet! XXL - schoonmaak- en klusochtend

  Eline Huijzendveld

  18-02-2018

  Reageer

  Zaterdagochtend 24 februari (10:00 uur tot 12:00 uur) is weer de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak en klusochtend bij Antilopen.

 • Oud Papier (16-18 februari)

  Oud Papier (16-18 februari)

  Cindy Goedknegt

  13-02-2018

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats nabij de kantine. Sinds vorige maand is het een blauwe container van Remondis. Gooi al je oud papier in de containers zodat we aan het eind van het seizoen een goede opbrengst hebben.

  Vorige maand hadden we een recordopbrengst van maar liefst 1740 kg. Mede dankzij het verzamelde oud papier en karton van de bouw. Bloemendal bedankt! Mede door deze hoge opbrengst ligt een opbrengst van meer dan 12.000 kg binnen bereik.

 • Facilitaire Zaken tijdens de Avond van Antilopen

  Facilitaire Zaken tijdens de Avond van Antilopen

  Bert vanden Oever

  12-02-2018

  Reageer

  Het was erg goed om te zien, dat er veel leden interesse toonden in wat er nu in en rondom het Clubhuis staat te gebeuren, met de opening van de Sporthal en de verbouwing van de keuken en het vrijgekomen oude materiaalhok voor de deur. In twee grote groepen is er door Bert, met hulp van de 3D beelden op de website, verteld en getoond hoe het eruit gaat zien.

 • 3 maart: Opening nieuwe sporthal - Sportcentrum Buiningpark

  3 maart: Opening nieuwe sporthal - Sportcentrum Buiningpark

  Eline Huijzendveld

  12-02-2018

  Reageer

  Op zaterdag 3 maart 2018 is het zover. De nieuwe sporthal, naast ons clubhuis, wordt geopend! Deze dag willen de gemeente, de overige betrokken sportverenigingen en natuurlijk ook wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We nodigen alle (oud) leden, ouders en geïnteresseerden graag uit voor alle feestelijke activiteiten op deze dag.

 • KorfbalMasterz

  KorfbalMasterz

  Jack den Heijer

  06-02-2018

  Reageer

  Per 1 september worden alle spelende senioren leden door de KNKV geacht het een KorfbalMasterz te zijn. Hiervoor is een zelfstudie module gemaakt. Een groot aantal leden heeft de KorfbalMasterzmodule al met goed gevolg doorlopen, echter nog niet iedereen.

 • Terugblik Avond van Antilopen | Financiële zaken

  Terugblik Avond van Antilopen | Financiële zaken

  Rein van Soest

  05-02-2018

  Reageer

  1. Inleiding

  Op vrijdag 12 januari is er tijdens de Avond van Antilopen in 2 sessies gesproken over de financiële stukken. In totaal hebben er ca. 10 mensen gereageerd op de stukken en vragen gesteld.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×