Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Nic en Leny Laheij vieren hun diamanten huwelijksdag!

  Nic en Leny Laheij vieren hun diamanten huwelijksdag!

  Erik Brouwer

  22-09-2017

  Reageer

  Woensdag 19 september was een bijzondere dag voor de familie Laheij.  Nic en Leny vierde op deze dag hun 60 jarige huwelijksdag. Beide zijn door hun leeftijd de afgelopen jaren helaas op wat meer afstand gekomen van onze vereniging. Daardoor kent misschien niet iedereen ze meer persoonlijk maar beide waren jarenlang van onschatbare waarde voor onze club.  Door hun vele vrijwilligerswerk en grote betrokkenheid bij KC Antilopen speelde ze decennia lang een grote rol in onze vereniging. En we weten dat Nic als erevoorzitter en Leny als erelid nog altijd zeer begaan zijn met het wel en wee van onze club. Dat is natuurlijk volledig wederzijds. Namens de vereniging heeft het diamanten bruidspaar afgelopen woensdag hartelijke felicitaties mogen ontvangen vergezeld van een mooie bos bloemen.

 • Antilopen/LancyrDeelen A 1 moet meerdere erkennen in AW/DTV A 1

  Antilopen/LancyrDeelen A 1 moet meerdere erkennen in AW/DTV A 1

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  17-09-2017

  Reageer

  Na twee winstpartijen vandaag naar Amstredam om daar proberen de winstpunten mee naar Leusden te nemen. Onze hoofdduif was deze zaterdag verhinderd dus aan mij (Fijt) om er wat van te maken. Heleen had nog een plaatsje over in haar bolide waar ik gebruik van mocht maken. Het viel niet mee om Leusden uit te komen, er bleek een wielercolonne over de Groene Zoom te komen. Ook bij kruispunt Hoevelaken de nodige stagnatie. Toch ruim op tijd in Amsterdam aangekomen. Heleen had de tegenpartij een paar zien keer spelen en de nodige instructies gegeven. De aanval bestond deze keer uit Hester, Quinty, Jorg en Tygo; Marco, Niels, Anna en Zoë in der verdediging.

 • Grote Clubactie weer van start!

  Grote Clubactie weer van start!

  Franny van Woerkom

  15-09-2017

  Reageer

  Beste jeugdleden,

  Morgen begint de Grote Clubactie voor 2017! Vorig jaar was een groot succes door jullie geweldige inzet. Dit jaar willen we proberen om nog meer loten te verkopen en daarom hebben we besloten het wat groter aan te pakken. We willen nu vast de hoofdprijzen verklappen om jullie extra te motiveren.

 • Oud Papier (22-24 sep)

  Oud Papier (22-24 sep)

  Rein van Soest

  14-09-2017

  Reageer

  In het weekend van 22 tot en met 24 september staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine. Het is een weekend met vol programma dus reden genoer om naar het veld te gaan en gelijk je oud papier mee te nemen.

 • DRUKKE WEEK VOOR DE A 1!

  DRUKKE WEEK VOOR DE A 1!

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  13-09-2017

  Reageer

  Vanavond (woensdag) moest de A 1 aantreden regen Blauw Wit A 1, de wedstrijd begon gelukkig na een hevige regenbui en al bleef het niet de hele wedstrijd droog we moesten het maar mee doen.

 • V ELDSEIZOEN 2017/2018 IS BEGONNEN

  V ELDSEIZOEN 2017/2018 IS BEGONNEN

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  13-09-2017

  Reageer

  De A 1 ging afgelopen van start met de wedstrijd tegen OVVO, wat gaat het worden? De ploeg heeft 2 spelers Rens en Marnix en ook Nena zien vertrekken naar de senioren en kregen hiervoor in de plaats Jorg,Niels en Qunty dus die moesten ook weer even erin komen maar dat ging prima.

 • KNKV gaat spelregelbewijs verplichten voor alle spelende leden

  KNKV gaat spelregelbewijs verplichten voor alle spelende leden

  Loes Meijs

  12-09-2017

  Reageer

  De KNKV heeft in de beleidsnotitie voor de komende jaren opgenomen dat het verplichte spelregelbewijs gefaseerd gaat worden ingevoerd. Dat betekent dat vóór 1 sepember 2018 alle spelende senioren hun bewijs gehaald moeten hebben, vóór 1 september 2019 alle junioren en vóór 1 september 2020 alle aspiranten.

 • Gezocht: Mensen die een feestje kunnen bouwen

  Gezocht: Mensen die een feestje kunnen bouwen

  Jantine Treurniet

  11-09-2017

  Reageer

  Al jaren genieten we van feestjes bij de club. Het is echter zo dat de laatste tijd deze feestjes steeds minder georganiseerd worden. Dit komt misschien doordat de creativiteit laag is of omdat je het niet in je eentje wil doen. Vandaar deze oproep. Het organiseren van antilopenfeestjes is erg leuk om te doen, mensen genieten van je feest en zullen dit ook tegen je zeggen. Daarnaast is het een perfecte plek om mensen van de club die je nog niet zo vaak heb gesproken beter te leren kennen. En de perfecte kans om een feest te organiseren waar jij de touwtjes in handen hebt.

 • Antilopen/ Lancyr Deelen moet meerdere erkennen in De Meeuwen

  Antilopen/ Lancyr Deelen moet meerdere erkennen in De Meeuwen

  Sarah Claessen

  10-09-2017

  Reageer

  Na de succesvolle start van het seizoen vorige week, 11-13 winst tegen De Meervogels, was het tijd voor de volgende test voor de ploeg van Ruud van de Hoef. De Meeuwen kwam op bezoek in Leusden, dat de eerste wedstrijd met maar liefst 29-12 van KVZ had weten te winnen. Na een heftige regenbui tijdens de wedstrijd van het 2e, scheen er vanaf de start van de wedstrijd gelukkig een bescheiden zonnetje.

 • Hello, Goodbye in Hawaï

  Hello, Goodbye in Hawaï

  Jantine Treurniet

  03-09-2017

  Reageer

  A.s zaterdag: 9 september

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×