Sponsor Ottenshot
Sponsor Lancyr Deelen
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Antilopen in het rood?

  Antilopen in het rood?

  Rein van Soest

  01-05-2016

  Reageer

  Deze vraag gaat niet over het shirt waarin we spelen. Dat is al jaren rood en dat zal niet zomaar veranderen. Het gaat echter over de financiële positie aan het einde van het seizoen.

 • De Koningsspelen

  De Koningsspelen

  Jordy Stoelwinder

  30-04-2016

  Reageer

  Op vrijdag 22 april was het dan zover. De dag die je wist dat zou komen was eindelijk daar. En dan hebben we het natuurlijk over de Koningsspelen. Vanuit basisschool De Kleine Beer had Antilopen de vraag gekregen of wij een korfbalclinic zouden willen geven tijdens de Koningsspelen.

 • In Memoriam: Erwin Daams

  In Memoriam: Erwin Daams

  Rein van Soest

  28-04-2016

  Reageer

  Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Erwin Daams is overleden. Erwin is jarenlang betrokken geweest bij Antilopen als sponsor. Ook op het Antilopenkamp was hij vaak van de partij. Erwin was echtgenoot van Loes Daams (trainer A3/A4) en vader van Hermen en Harro, voormalig spelers van Antilopen.

 • PLANTENACTIE VERPLAATST NAAR VRIJDAG 20 MEI!

  PLANTENACTIE VERPLAATST NAAR VRIJDAG 20 MEI!

  Arjan Verschoor

  27-04-2016

  Reageer

  Ivm de vele afmeldingen ( vrij weekend, Pinksteren) en het niet rondkrijgen van de chauffeurs is besloten de actie te verplaatsen naar 20 mei. Er zal een mail volgen aan de betrokken teams met alle informatie. Tevens zal de nieuwe wijkindeling zsm op de site komen. Door het verplaatsen verwachten wij een hoge opkomst op 20 mei! 

 • Verplaatsen kamp wedstrijden

  Verplaatsen kamp wedstrijden

  Mirjam Brouwer

  27-04-2016

  Reageer

  Het wedstrijd secretariaat is (nog) bezig met het verplaatsen van wedstrijden op 7 mei. Kijk op de site voor het actuele programma of informeer bij je coach. 

 • Introductie/instructie over

  Introductie/instructie over "gastvrouw/heerschap".

  Ramon Eijnthoven

  25-04-2016

  Reageer

  Aanstaande vrijdagavond (29 april) wordt er in de kantine vanaf 20.00 uur door onze horecaman Bert van de Oever een introductie/instructie gegeven over goed "gastvrouw/heerschap".

 • Geslaagd schoolkorfbaltoernooi!

  Geslaagd schoolkorfbaltoernooi!

  Karen Schipper

  24-04-2016

  Reageer

  <Persbericht>
  Korfbalclub Antilopen ontving op woensdag 20 en donderdag 21 april de basisschoolkinderen van Leusden op het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Op woensdagmiddag 20 april was het de beurt aan ruim 200 onderbouwkinderen. Op donderdag 21 april werden ruim 150 kinderen op een zonnige korfbalavond getrakteerd. De Heerd, Het Kompas en de Kleine Beer gingen er uiteindelijk met de wisselbekers vandoor.

 • De groene vingers van Arjan Verschoor

  De groene vingers van Arjan Verschoor

  Karen Schipper

  20-04-2016

  Reageer

  Voor de meeste leden van Antilopen is het vaste prik. Ergens in het voorjaar -het liefst vlak voor Moederdag- langs de huizen om plantjes te verkopen voor de vereniging. Voor sommigen een noodzakelijk kwaad, voor anderen een actie waar ze graag bij meehelpen.

 • Oud Papier (22-24 april)

  Oud Papier (22-24 april)

  Rein van Soest

  19-04-2016

  Reageer

  Komend weekend staat de oud papier container weer op de parkeerplaats bij de kantine. Neem de moeite en gooi je oud papier in de container.

 • Doorgeven wijziging lidmaatschap vóór 31 mei

  Doorgeven wijziging lidmaatschap vóór 31 mei

  Cindy Goedknegt

  18-04-2016

  Reageer

  We hebben net de eerste wedstrijden op het veld achter de rug, maar de technische commissie is al weer bezig met de voorbereidingen van de teamopstellingen voor het volgende seizoen. Hiervoor is een goed overzicht van de spelende leden nodig. Wil je volgend seizoen je lidmaatschap wijzigen, geeft dit dan zo snel mogelijk door, maar uiterlijk vóór 31 mei 2016. Ook wat betreft nieuwe leden is het erg prettig deze al z.s.m. te ontvangen. Daarmee kan de TC de nieuwe leden in een van de teams indelen. Dus weet je dat iemand lid wil worden, geef deze informatie dan aan hen door.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×