Sponsor Ottenshot
Sponsor Compleet in korfbal
Door naar de uitslagendienst
Door naar de uitslagendienst
 • Sandra Nefkens Lid van verdienste

  Sandra Nefkens Lid van verdienste

  Erik Brouwer

  29-09-2014

  Reageer

  Op de Algemene ledenvergadering die vorige week donderdag plaatsvond is Sandra Nefkens-Hertgers benoemt tot Lid van verdienste.  

 • Antilopen zonder bovenmatige inspanning hard onderuit

  Antilopen zonder bovenmatige inspanning hard onderuit

  Martin Heine

  29-09-2014

  Reageer

  Leusden, zaterdag 27 september. Na vier wedstrijden zijn de resultaten van het eerste team van Antilopen wisselend. Twee prima overwinningen, een weggegeven punt in Purmerend, en een harde afstraffing tegen KVA uit Amstelveen. Op het zonnige Burgemeester Buiningpark kwam vandaag AKC Almelo op bezoek, eveneens met vijf punten. Een overwinning en je kan naar boven kijken, bij verlies richt het vizier zich naar de onderste ploegen.

 • Boni Jeugdsponsoractie 2014

  Boni Jeugdsponsoractie 2014

  Rein van Soest

  28-09-2014

  Reageer

  Op 1 oktober 2014 begint weer de Boni Jeugsponsoractie. Na het succes van 2013 heeft Boni Supermarkten besloten om ook dit jaar deze actie weer te organiseren. Als Antilopen hebben we ons weer aangemeld en we zijn wederom ingeloot. Boni heeft een budget beschikbaar gesteld dat wordt verdeeld over de deelnemers. Hoeveel je als vereniging ontvangt is afhankelijk van het aantal munten dat de klanten van Boni aan Antilopen geeft. Vorig jaar hebben we met deze actie ruim € 750 opgehaald. Dit willen we dit jaar graag overtreffen.

 • EVEN IETS RECHT ZETTEN....

  EVEN IETS RECHT ZETTEN....

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  27-09-2014

  Reageer

  Het vorige verslag van het 2de beruste op een onwaarheidnl. het was niet de eerste overwinning maar de 2de.Nu gevolgd door de 3de overwinning en al zag het in het begin uit als een makkie want de voorsprong was op een gegeven moment 5 punten, het werd toch moeizamer en spannender. Maar laat ik  met het begin beginnen en dat is de opstelling,aanval :Frank,Dennis,Bettie en Rianne,de verdediging:Richard,Hans,Manon en Sanne.

 • DE EERSTE OVERWINNING SMAAKT NAAR MEER!!!

  DE EERSTE OVERWINNING SMAAKT NAAR MEER!!!

  Cor Osnabrugge-van Dongen

  26-09-2014

  Reageer

  Hoewel dit duifje uitgevlogen was naar, hoe kan het anders,Texel was het andere duifje de pineut en nam het op zich om een verslag te fabriceren van het 2de team dat het op moest nemen tegen Groen Geel 3..Hopenlijk met een beter resultaat dan vorige week tegen SKF 4 waarin Bob de Jong zijn klasse liet zien.In de aanval begonnen Nick,Frank,Rianne en Ruth, de verdediging bestond uit Richard,Hans(Dennis was afwezig moest voor zijn werk naar Engeland),Lisa en Manon.

 • Even voorstellen: nieuw bestuurslid Bert van den Oever

  Even voorstellen: nieuw bestuurslid Bert van den Oever

  Eline Huijzendveld

  26-09-2014

  Reageer

  Beste Antilopers, graag stel ik mezelf aan jullie voor. Ik ben Bert van den Oever en ik volg Jeroen Fleuren op als jullie bestuurslid Facilitaire Zaken.

 • Antilopen boekt mooie overwinning op ZKV

  Antilopen boekt mooie overwinning op ZKV

  Bettie Haisma

  21-09-2014

  Reageer

  In het vierde competitieduel moest Antilopen thuis aantreden tegen ZKV. Beide ploegen stonden voor aanvang op 3 punten en een overwinning zou dus direct een mooi verschil maken.

 • Recreantentoernooi bij Oranje Nassau

  Recreantentoernooi bij Oranje Nassau

  Loes Meijs

  19-09-2014

  Reageer

  Zaterdagavond 20 september spelen de recreanten een toernooi bij Oranje Nassau. Vorig jaar werd de beker, na een bloedstollende finale tegen Unitas, gewonnen. Wie weet komen de recreanten weer thuis met de 'beker met grote oren'! 

 • Lotte Fokker geselecteerd voor Oost < 14

  Lotte Fokker geselecteerd voor Oost < 14

  Marion van Loenen

  19-09-2014

  Reageer

  Na enkele spannende selectierondes is C1 speelster Lotte Fokker op 15 september geselecteerd voor Oost <14! Hieronder staat Lotte op de foto met Quinty (Mia) en Margo (Duko) die ook werden geselecteerd.

 • Verslag JAV/Info avond 12 september 2014

  Verslag JAV/Info avond 12 september 2014

  Eline Huijzendveld

  18-09-2014

  Reageer

  Afgelopen vrijdag stond de jaarlijkse algemene vergadering (JAV) op de agenda.

 •  1 2 3 >  Laatste

Vul je gegevens in

Voornaam
Wachtwoord
×